Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
koncerty vcd vhs dvd
czy ktos na forum posiada jakies koncerty na vcd lub vhs lub dvd i moglby je udostepnic niestety tv nie pokazuje juz tego o co udowodnila nam w rocznice smierci jacka a wtedy tak bardzo na to czekalem a moja kolekcja uległa zniszczeniu i probuje cos odnowic jezeli jest ktos kto moglby mi pomoc prosze o kontakt na adres <!-- e --><a href="mailto:behemott69@gazeta.pl">behemott69@gazeta.pl</a><!-- e -->
Jestem w trakcie zbierania materiałów i masteringu tego wszystkiego co już mam. Może będę coś miał za 1,5 miesiąca... ;/
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Ja posiadam pare koncertów na vhs
ja cierpliwie czekam na materiał od Lodbroka... może w krótce sie doczekam... Big Grin
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Wiem Mat. Problem tylko w tym, że ja też czekam. A niestety głupio mi poganiać osobę, ktora się tym zajmuje bo robi to za zupełną darmochę... Smile
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
no wiec własnie fajnie ze ktos cos posiada pytanie tylko czy posiadacze zechca zadac sobie trud i jakos sie tym wszystkim podzielic zwracam koszt przesyłki i kaset vhs jezeli ktos chciałby naprawde mi pomoc prosze o kontakt na moj adres email <!-- e --><a href="mailto:behemott69@gazeta.pl">behemott69@gazeta.pl</a><!-- e -->
a człowieczek ktory ma miec cos za 1,5 miesiaca niech tez o mnie nie zapomni i odezwie sie na ten adres email pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia
trzymajcie sie dzieki behemott
lodbrok, spokojnie... jestem cierpliwy... bede czekal Big Grin
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Moja siostra (niech jej się darzy za to!) dawno temu nagrywała parę koncertów puszczanych w telewizji. Gdzieś wśród rodzinnej kolekcji kaset z gniotami powinny być te perełki. Tylko niestety mam zepsuty magnetowid Sad
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Jeśli chodzi o nagrania koncertów na vhs to ja posiadam następujące:

Kosmopolak (film)
Recital z Paryża
Jublieusz 25 lecia pracy artystycznej JK
Między nami
Dwie Skały
Wojna Postu z Karnawałem
Galerię (to po śmierci Jacka)
Koncert JK PG i ZŁ wybór piosenek z dawnych lat oraz promujący nowy program "Woję Postu"

Koncert Umarłych Poetów
Koncert Przemysława Gintrowskiego w TVP 2 (niektóre piosenki z Kamieni oraz Herbert)
Fragment Godziny Szczerości Gintrowskiego
Od przedszkola do Opola (już w chorobie JK)
Recital A mury runą
Wszystkie nagrania wiadomości jakie wyemitowano w dniu śmierci Jacka oraz w dniu jego pogrzebu w TVP

(a dodatkowo jeszcze Festiwal Bułata Okudżawy z Krakowa)

Niestety największy problem jest w tym, że ja to posiadam na vhs a nie mam możliwości (bynajmniej na razie) przegrania tego. Ja się poza tym na technice aż tak zaawansowanej nie znam. Sad Bedę szukał sposobu, kiedyś kilku osobom z tego forum przegrałem kasete vhs z Jackiem ale to akurat tylko dlatego, że był u mnie znajomy który przywiózł ze sobą swoje video. Mieliśmy więc dwa i można było kopiować. Teraz już go nie ma. No i jest problem. Sad Postaram się zakombinowac coś.
Pozdro.
PM
A może by tak zgrać to wszystko na DVD? jestem pewnien, że każdy by chciał Smile
Zrobić jakiś box tyle tylko, że z koncertami...
Co Wy na to?
Przestań potykać się z tym murem, nie widzisz, że na dobre skrzepł?
Oj to byłaby gratka Big Grin

Jak ktoś zrealizowałby taki projekt to zapewne miałoby to duuuże wzięcie i pewnie wielu reflektowałoby bez względu na cenę ( wszak niektóre pozycje są trudno dostępne Smile )
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!