Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Kupie] "Ale źródło wciąż bije..."
Jeśliby tylko ktos mial na sprzedaz antologie "Ale źródło wciąż bije..." to jestem wielce zainteresowany nabyciem tej książki :!: . Prosze o kontakt na maila <!-- e --><a href="mailto:adam_now@poczta.onet.pl">adam_now@poczta.onet.pl</a><!-- e --> i/lub na tym forum (w tym poscie).

Ps. Wiem, że można było nabyc na tym forum tę książke, niestety ilość egzemplarzy na sprzedaż została już wyczerpana, nad czym niezmiernie ubolewam (spóźniłem się) Cry i jeśliby tylko ktoś chciał sprzedac tę książke to proszę niezwłocznie o kontakt :!:

[edit] ja rowniez nie licze by jakiś wielbiciel Kaczmarskiego chcial sie pozbyc swojego ukochanego egzemplarza ksiazki, ale moze jest ktos, kto zna kogos, kto bedzie zainteresowany sprzedażą, lub wypatrzy jakąs interesujacą ofertę na internecie, ktora umknie mojej uwadze, a zechce sie taką zauważona ofertę podzielic ze mną na tym forum

[edit2] jak najszybciej, choc nie musi to oznaczac w moim przypadku jak najtaniej Smile
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
Odpowiedz
Nie przypuszczam żeby na tym forum znalazł się ktoś kto chciałby się pozbyć swojej, ale na wszelki wypadek również wyrażam zainteresowanie kupnem takowej
jak najszybciej, jak najtaniej
Odpowiedz
adam_now napisał(a):[edit] ja rowniez nie licze by jakiś wielbiciel Kaczmarskiego chcial sie pozbyc swojego ukochanego egzemplarza ksiazki, ale moze jest ktos, kto zna kogos, kto bedzie zainteresowany sprzedażą, lub wypatrzy jakąs interesujacą ofertę na internecie, ktora umknie mojej uwadze, a zechce sie taką zauważona ofertę podzielic ze mną na tym forum

[edit2] jak najszybciej, choc nie musi to oznaczac w moim przypadku jak najtaniej Smile
Wiem, że chodzi Ci o zakup książki, ale skoro jest Ci tak pilnie potrzebna (czyżby temat maturalny :wink: ) to może spróbuj w bibliotece? Ja np. przez google trafiłem na WBP w Olsztynie, okazuje się, ze jest też np. w "mojej" bibliotece uniwersyteckiej (UAM).
Docelowo oczywiście warto mieć tą książkę, ale lepsze to niż nic.

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Sprobujcie poszukać w empikach. Były tam sprzedawane...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
powtórzę się. zaglądajcie tu
Zeratul napisał(a):okazuje się, ze jest też np. w "mojej" bibliotece uniwersyteckiej (UAM).
a co w tym dziwnego, że w bibliotece UAM jest ta pozycja? PRzecież to jedna z lepszych uczelni w kraju. U mnie w bibliotece uczelnianej też jest, nawet w wypożyczalni.
Zeratul napisał(a):Ja np. przez google trafiłem na WBP w Olsztynie
Możesz rozwinąć ten skrót?
Odpowiedz
Odpowiadając na powyższe posty - szcześliwie mature mam już za sobą... więc książka jest mi potrzebna, albowiem jako wielbiciel Kaczmarskiego odczuwam ogromną potrzebe posiadanie jej Smile . Co do allegro i empikow, jesli tylko mam czas to staram sie odwiedzac i szukac ... nie mniej chodzi mi rowniez o to ze gdyby fakt chociazby wystawienia jej na aukcji uszedl mojej uwadze, a jakis zyczliwy forumowicz zauwazyl ze jest mozliwosc nabycia tej ksiazki gdzieś(czasem nawet i przez przypadek), to czy moglby sie na tym forum/w tym poscie podzielic ze mna tą radosną nowiną :roll:
Odpowiedz
ann napisał(a):
Zeratul napisał(a):Ja np. przez google trafiłem na WBP w Olsztynie
Możesz rozwinąć ten skrót?
Wojewódzka Biblioteka Publiczna jak nietrudno się domyślić Tongue
Łatwo to sprawdzić przez wpisanie w googlach "Ale źródło wciąż bije" Big Grin
Nie wiem czego się spodziewałaś po tym skrócie/instytucji :o

Pozdrawiam
Zeratul
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):Nie wiem czego się spodziewałaś po tym skrócie/instytucji
ja z zasady mam problemy z rozwijaniem skrótów Tongue zresztą - w dobrym tonie jest podawanie pełnej nazwy, przynajmniej w pierwszym przypadku używania nazwy, a dopiero potem skrótów Tongue
Odpowiedz
Ann napisał(a):zresztą - w dobrym tonie jest podawanie pełnej nazwy, przynajmniej w pierwszym przypadku używania nazwy, a dopiero potem skrótów
Po prostu uznałem ten skrót za mało istotny dodatek do mojego posta i nie sądziłem, że kogoś zainteresuje :roll:

Pozdrawiam
Zeratul
Odpowiedz
Postanowiłem Wielce Szanowni Forumowicze odświeżyć ten temat, gdyż ciągle poszukuję tej książki Smile (może nie bardzo aktywnie ale jednak), niestety z powodów ode mnie niezależnych (nieobecność w kraju) spóźniłem się z zapisem na ostatnia ofertę KN. Więc gdyby ktoś miał tę pozycję do sprzedania lub przez przypadek zoczył stosowną aukcję na allegro, itp. to bardzo proszę o kontakt lub info w tym temacie Smile
Odpowiedz
Nie wiem, czy jest to oferta wciąż aktualna... znalazłam to kiedyś przez przypadek. Jednak nie sprawdzałam.
Witka

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ll.com.pl/hurt/product_info.php/cPath/3_30/products_id/1463">http://www.ll.com.pl/hurt/product_info. ... ts_id/1463</a><!-- m -->
...wszyscy ujrzą grubą nić,
Ktoś ci założy ją na szyję
I może wtedy zaczniesz żyć.
Odpowiedz
Nie wiem, czy to wciąż aktualne, ale... <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/item88978112_jacek_kaczmarski_ale_zrodlo_wciaz_bije_.html">http://www.allegro.pl/item88978112_jace ... bije_.html</a><!-- m -->
"Najgorsze, że trzeba się zabić
Gdy drzewa, gdy morze, gdy maj"
Odpowiedz
niezłą cenę sobie winszują.. 120zł :o
Odpowiedz
mejdejo napisał(a):niezłą cenę sobie winszują.. 120zł
No, ale chyba tak własnie "chodziło" swego czasu w sklepach.
Odpowiedz
Simon napisał(a):No, ale chyba tak własnie "chodziło" swego czasu w sklepach.
a to nie wiedziałem :wstyd: bo sam nie posiadam takowej książki, więc cena mnie zdziwiła.
Odpowiedz
mejdejo napisał(a):więc cena mnie zdziwiła.
Jeśli sprzedawałbym swoją - sprzedałbym ja duuuuzo drożej. Wink
Ale mój egzemplarz jest dla mnie wyjątkowy i nie do odkupienia przez nikogo.
A swoja drogą - to smutne, że ludziska się wyzbywają takich książek. Z drugiej strony - może skorzysta na tym ktoś, komu naprawdę zależy.
Odpowiedz
Simon napisał(a):to smutne, że ludziska się wyzbywają takich książek
może to jest jeden z "nietrafionych prezentów świątecznych", o których tak głośno było po Świętach Wink
Odpowiedz
mejdejo napisał(a):bo sam nie posiadam takowej książki, więc cena mnie zdziwiła.
To jest dość ,,spasiona'' encyklopedia Wink
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
Odpowiedz