Liczba postów: 128
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeśliby tylko ktos mial na sprzedaz antologie "Ale źródło wciąż bije..." to jestem wielce zainteresowany nabyciem tej książki :!: . Prosze o kontakt na maila <!-- e --><a href="mailto:adam_now@poczta.onet.pl">adam_now@poczta.onet.pl</a><!-- e --> i/lub na tym forum (w tym poscie).
Ps. Wiem, że można było nabyc na tym forum tę książke, niestety ilość egzemplarzy na sprzedaż została już wyczerpana, nad czym niezmiernie ubolewam (spóźniłem się) i jeśliby tylko ktoś chciał sprzedac tę książke to proszę niezwłocznie o kontakt :!:
[edit] ja rowniez nie licze by jakiś wielbiciel Kaczmarskiego chcial sie pozbyc swojego ukochanego egzemplarza ksiazki, ale moze jest ktos, kto zna kogos, kto bedzie zainteresowany sprzedażą, lub wypatrzy jakąs interesujacą ofertę na internecie, ktora umknie mojej uwadze, a zechce sie taką zauważona ofertę podzielic ze mną na tym forum
[edit2] jak najszybciej, choc nie musi to oznaczac w moim przypadku jak najtaniej
... Wyrwij murom zęby krat
Zerwij kajdany, połam bat ...
Liczba postów: 206
Liczba wątków: 11
Reputacja:
0
Nie przypuszczam żeby na tym forum znalazł się ktoś kto chciałby się pozbyć swojej, ale na wszelki wypadek również wyrażam zainteresowanie kupnem takowej
jak najszybciej, jak najtaniej
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
adam_now napisał(a):[edit] ja rowniez nie licze by jakiś wielbiciel Kaczmarskiego chcial sie pozbyc swojego ukochanego egzemplarza ksiazki, ale moze jest ktos, kto zna kogos, kto bedzie zainteresowany sprzedażą, lub wypatrzy jakąs interesujacą ofertę na internecie, ktora umknie mojej uwadze, a zechce sie taką zauważona ofertę podzielic ze mną na tym forum
[edit2] jak najszybciej, choc nie musi to oznaczac w moim przypadku jak najtaniej Wiem, że chodzi Ci o zakup książki, ale skoro jest Ci tak pilnie potrzebna (czyżby temat maturalny :wink: ) to może spróbuj w bibliotece? Ja np. przez google trafiłem na WBP w Olsztynie, okazuje się, ze jest też np. w "mojej" bibliotece uniwersyteckiej (UAM).
Docelowo oczywiście warto mieć tą książkę, ale lepsze to niż nic.
Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Sprobujcie poszukać w empikach. Były tam sprzedawane...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
powtórzę się. zaglądajcie tu
Zeratul napisał(a):okazuje się, ze jest też np. w "mojej" bibliotece uniwersyteckiej (UAM). a co w tym dziwnego, że w bibliotece UAM jest ta pozycja? PRzecież to jedna z lepszych uczelni w kraju. U mnie w bibliotece uczelnianej też jest, nawet w wypożyczalni.
Zeratul napisał(a):Ja np. przez google trafiłem na WBP w Olsztynie Możesz rozwinąć ten skrót?
Reputacja:
0
Odpowiadając na powyższe posty - szcześliwie mature mam już za sobą... więc książka jest mi potrzebna, albowiem jako wielbiciel Kaczmarskiego odczuwam ogromną potrzebe posiadanie jej . Co do allegro i empikow, jesli tylko mam czas to staram sie odwiedzac i szukac ... nie mniej chodzi mi rowniez o to ze gdyby fakt chociazby wystawienia jej na aukcji uszedl mojej uwadze, a jakis zyczliwy forumowicz zauwazyl ze jest mozliwosc nabycia tej ksiazki gdzieś(czasem nawet i przez przypadek), to czy moglby sie na tym forum/w tym poscie podzielic ze mna tą radosną nowiną :roll:
Reputacja:
0
ann napisał(a):Zeratul napisał(a):Ja np. przez google trafiłem na WBP w Olsztynie Możesz rozwinąć ten skrót? Wojewódzka Biblioteka Publiczna jak nietrudno się domyślić
Łatwo to sprawdzić przez wpisanie w googlach "Ale źródło wciąż bije"
Nie wiem czego się spodziewałaś po tym skrócie/instytucji :o
Pozdrawiam
Zeratul
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Nie wiem czego się spodziewałaś po tym skrócie/instytucji ja z zasady mam problemy z rozwijaniem skrótów zresztą - w dobrym tonie jest podawanie pełnej nazwy, przynajmniej w pierwszym przypadku używania nazwy, a dopiero potem skrótów
Reputacja:
0
Ann napisał(a):zresztą - w dobrym tonie jest podawanie pełnej nazwy, przynajmniej w pierwszym przypadku używania nazwy, a dopiero potem skrótów Po prostu uznałem ten skrót za mało istotny dodatek do mojego posta i nie sądziłem, że kogoś zainteresuje :roll:
Pozdrawiam
Zeratul
Reputacja:
0
Postanowiłem Wielce Szanowni Forumowicze odświeżyć ten temat, gdyż ciągle poszukuję tej książki (może nie bardzo aktywnie ale jednak), niestety z powodów ode mnie niezależnych (nieobecność w kraju) spóźniłem się z zapisem na ostatnia ofertę KN. Więc gdyby ktoś miał tę pozycję do sprzedania lub przez przypadek zoczył stosowną aukcję na allegro, itp. to bardzo proszę o kontakt lub info w tym temacie
Liczba postów: 130
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Nie wiem, czy jest to oferta wciąż aktualna... znalazłam to kiedyś przez przypadek. Jednak nie sprawdzałam.
Witka
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.ll.com.pl/hurt/product_info.php/cPath/3_30/products_id/1463">http://www.ll.com.pl/hurt/product_info. ... ts_id/1463</a><!-- m -->
...wszyscy ujrzą grubą nić,
Ktoś ci założy ją na szyję
I może wtedy zaczniesz żyć.
Liczba postów: 235
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Nie wiem, czy to wciąż aktualne, ale... <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/item88978112_jacek_kaczmarski_ale_zrodlo_wciaz_bije_.html">http://www.allegro.pl/item88978112_jace ... bije_.html</a><!-- m -->
"Najgorsze, że trzeba się zabić
Gdy drzewa, gdy morze, gdy maj"
Liczba postów: 858
Liczba wątków: 21
Reputacja:
0
niezłą cenę sobie winszują.. 120zł :o
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
mejdejo napisał(a):niezłą cenę sobie winszują.. 120zł No, ale chyba tak własnie "chodziło" swego czasu w sklepach.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):No, ale chyba tak własnie "chodziło" swego czasu w sklepach. a to nie wiedziałem :wstyd: bo sam nie posiadam takowej książki, więc cena mnie zdziwiła.
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
mejdejo napisał(a):więc cena mnie zdziwiła. Jeśli sprzedawałbym swoją - sprzedałbym ja duuuuzo drożej.
Ale mój egzemplarz jest dla mnie wyjątkowy i nie do odkupienia przez nikogo.
A swoja drogą - to smutne, że ludziska się wyzbywają takich książek. Z drugiej strony - może skorzysta na tym ktoś, komu naprawdę zależy.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):to smutne, że ludziska się wyzbywają takich książek może to jest jeden z "nietrafionych prezentów świątecznych", o których tak głośno było po Świętach
Liczba postów: 1,305
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
mejdejo napisał(a):bo sam nie posiadam takowej książki, więc cena mnie zdziwiła. To jest dość ,,spasiona'' encyklopedia
[color=green][b],,Trzeba wciąż żywić nadzieje jakąś
wbrew sobie sobą żywić ją trzeba''[/b][/color]
|