Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[sprzedam] Zakazane Piosenki
Trzy płytowy album "Zakazane piosenki" są to nagrania z I Przegladu Piosenki Prawdziwej w 1981 roku. Z tej strony można go kupić za 45 zł + koszty przesyłki. Część pieniędzy z jego sprzedaży również zostanie przeznaczona Pani Alicji. Na płytach znajdują się utwory

[Obrazek: zp1.jpg]
[Obrazek: zp1_2.jpg]

By zamówić płyty wystarczy wysłać e-mail: <!-- e --><a href="mailto:jackacz@op.pl">jackacz@op.pl</a><!-- e --> .
po wyslaniu maila na ten adres, dostalem odpowiedz, ze wszystkie szczegoly sa tu:
czy ktos moglby sie zdecydowac i udzielic pelnych i sensownych informacji, jak mozna wejsc w posiadanie tych plyt?
:|
Napisałem pytanie czemu nie podano Ci nr. konta. Nikt się nie odezwał?
nikt sie nie odezwal
Sad

[ Dodano: 2004-10-05, 08:45 ]
bede bardzo wdzieczny za pomoc - oraz za info:
wiem, ze jest wydanie jednoplytowe, ktore po czesci zawiera inne piosenki niz ten komplet 3CD
czy tez mozna je kupic tedy...?
raczej nie. dosytałbym wtedy o tym informacje.
Dostalem odpowiedz i wydaje sie, ze plytki do mnie ida:
bardzo dziekuje za pomoc.

P.S. Wspomniana wersje jednoplytowa wygralem na aukcji na Allegro( <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31666706">http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31666706</a><!-- m -->), zaraz ide odebrac: zalezalo mi na niej glownie ze wzgledu na piosenke "Prosba" w wykonaniu N.Czarminskiej...

[ Dodano: 2004-10-06, 14:26 ]
Wersje jednoplytowa juz odebralem.
Ze sklepu - okazalo sie, ze sprzedawca liczyl na to, ze ludki sie beda na allegro zabijac tak, jak o wersje 3plytowa:
koniec koncow musial mi sprzedac taniej niz byla normalna cena w sklepie.
Tongue

Niemniej jednak wersje 3plytowa tez mial - za 34.90, w zwiazku z czym troche zaluje tych 60u zlotych...
Sad

Najchetniej bym sie z tego wycofal - ale generalnie jestem slownym czlowiekiem, skoro zamowilem, to dociagne sprawe do konca: prawda jest taka, ze za ta cene tez warto.
Pani Alicji udało się zdobyć kolejną partię płyt. Chętni do zakupu moga się zgłwszać pod adres: <!-- e --><a href="mailto:jackacz@op.pl">jackacz@op.pl</a><!-- e -->
A w ktorym sklepie w Warszawie widzialeś ten pojedynczy i ten potrójny ?

A gdzie jest lista piosenek trzeciego CD (tam jest coś Jacka ?)

Cry
Jestem wyj±tkowo zdenerwowany, poniewaz zamowilem plyty, odebralem dzisiaj, zaplacilem i znalazlem jedna plyte z obiecanego "trzyplytowego albumu". Czy ktos moze to wyjasnic??

Jaros³aw £uczak
czy oferta jest nadal aktualna??
Oferta kupna płyt - tak, ale z tego co wiem, książek "Ale źródło wciąż bije..." już nie ma.

KN.
Jareg...
Bylo pierwsze wydanie PPP = 1 Cd. Potem drugie, czyli PPP = 3 Cd. Czy Ty dostales to pierwsze wydanie czy tez jakies "resztki" (1 z trzech Cd) po 2im wydaniu ? Zawartosc nie byla taka sama. Na 1ym wydaniu (1 Cd) jest piosenka N Czerminskiej ktorej nie ma na wydaniu 2im (3Cd)
???
TN
A przejrzałeś dobrze zawartość pudełka? Z zewnątrz nie sprawia ono wrażenia, jakby mogło zawierać trzy płyty... :wink:
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
napisalem juz prawie 2 tygodie temu maila wyjasniajacego co dostalem i wciaz nie otrzymalam odpowiedzi... coraz mniej mi sie to podoba, wydalem 45 zl za jedna plyte z 12 piosenkami zamiast za 3 z 27 piosenkami... Sad
Sprubujemy to wyjaśnić
jareq napisał(a):napisalem juz prawie 2 tygodie temu maila wyjasniajacego co dostalem i wciaz nie otrzymalam odpowiedzi... coraz mniej mi sie to podoba, wydalem 45 zl za jedna plyte z 12 piosenkami zamiast za 3 z 27 piosenkami... Sad

Jareq, napisz do mnie, prosze...
Mam kilka pomyslow...
<!-- e --><a href="mailto:thomas.neverny@noos.fr">thomas.neverny@noos.fr</a><!-- e -->
Sprawa zostanie załatwiona - album otrzymasz Smile. Informuje, również że płyty się skończyły. Temat zamykam.