Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[sprzedam] Ale źródło wciąż bije..."
"Ale źródło wciąż bije..." - tej pozycji nie trzeba chyba przedstawiać. Jest to największy zbiór Poezji Jacka jaki został do tej pory wydany. Jego atrakcyjność podnosi fakt dołączonej do niego płyty z nigdzie nie publikowanymi nagraniami sześciu piosenek:

Grajek
Ballada o istotkach
Ballada o wesołym miasteczku
Wykopaliska
Konfesjonał
Requiem Rozbiorowe

Jeżeli nie masz tej pozycji w swojej kolekcji to zapraszam do zakupu tej pozycji. Można ją dostać w księgarniach internetowych, ale ja sugeruje kupno z tego miejsca. A dlaczego?
- Cały dochód z ich sprzedaży zostanie przekazany towarzyszcze życia Jacka - Pani Alicji Delgas.

- ksiażkę jest zapakowana w orginalną folię. Autografu z wiadomego powodu już nie będzie...
- cena pozostaje ta sama 99 zł + koszt przesyłki za pobraniem 21 zł. W sumie 120 zł za niewątpliwie cenną pozycje w kolekcji.
By zamówić książkę wystarczy wysłać e-mail na adres: <!-- e --><a href="mailto:jackacz@op.pl">jackacz@op.pl</a><!-- e --> . Podać w nim swoje dane osobowe.

[Obrazek: jk1.jpg]
[Obrazek: jk2.jpg]
Mam już książke a czy czasami konfesjonał nie był na Kosmopolaku??
Panie, proszę spraw
Aby życie mi nie było obojętne
Abym zawsze kochał to co piękne
Pozostawił ciepły slad na czyjejś ręce
sprzeda³e¶ ju¿ tê ksi±¿kê?
Nie? to na ile j± wyceniasz?
:wink: Artur,
I zapomnieæ, zapomnieæ kochani
¯e musimy zaczerpn±æ oddechu
to nie jest jeden egzeplarz. To sa ksiażki Jacka, które dostał w ramach rozliczenia z wydawnictwem. Sprzedaje je Pani Alicja. Ja swojego nie sprzedam.
Cytat:Mam już książke a czy czasami konfesjonał nie był na Kosmopolaku??
Tak był Big Grin
Artur napisał(a):to nie jest jeden egzeplarz. To sa ksiażki Jacka, które dostał w ramach rozliczenia z wydawnictwem. Sprzedaje je Pani Alicja. Ja swojego nie sprzedam.

No, jeszcze tego by brakowało! :-)

KN.
Mam nadzieję, że doszło moje zamówienie na książkę "Ale źródło wciąż bije". Jeśli można to prosiła bym o potwierdzenie.
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
O potwierdzenie proszę pisać na <!-- e --><a href="mailto:jackacz@op.pl">jackacz@op.pl</a><!-- e -->
Czy wie ktoś ile się czeka na realizację zamówienia??
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Witam!
Czy można nadal zamawiać ten tytuł? Pytam ponieważ od daty powstania tego tematu minęło trochę czasu.
Tak pocieszamy wzajem się
Idąc długimi ulicami...
Ja wlokę cień, cień wlecze mnie,
Kałuże lśnią nam pod nogami.
Koniec ksiazek!