07-29-2014, 02:51 PM
"WYSZALNIA" Przegląd Piosenki Jacka Kaczmarskiego---pierwsza edycja .Regulamin: Miejski Dom Kultury Stalowa Wola.Przybywajcie :)
Nowy przegląd konkursowy piosenki J.Kaczmarskiego
|
07-29-2014, 02:51 PM
"WYSZALNIA" Przegląd Piosenki Jacka Kaczmarskiego---pierwsza edycja .Regulamin: Miejski Dom Kultury Stalowa Wola.Przybywajcie :)
08-08-2014, 12:57 PM
przepraszam,że od razu nie odpowiedz.wszelkie info dotyczące Przeglądu Piosenki J.Kaczmarskiego dostaniesz wrzucając w wyszukiwarkę hasło: WYSZALNIA MDK Stalowa Wola.(także regulamin imprezy) pozdr. i zapraszam mimo wszystko do zainteresowania się tematem :)
08-08-2014, 03:26 PM
maciejka napisał(a):...i zapraszam mimo wszystko do zainteresowania się tematem :)Nawzajem! :)
Znajdzie się słowo na każde słowo
08-09-2014, 09:53 AM
Mimo wszystko, link można było wrzucić ;)
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mdkstalowawola.pl/page,16-157,wyszalnia+przeglad+piosenki+jacka+kaczmarskiego.html">http://www.mdkstalowawola.pl/page,16-15 ... kiego.html</a><!-- m -->
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
08-10-2014, 09:13 PM
MacB napisał(a):Nawzajem! :)Hehe, Macieju - pozamiatałeś :)
08-11-2014, 10:57 AM
"Zapraszamy wtedy na „Wyszalnię” Przegląd Piosenki Jacka Karczmarskiego złożony z konkursu oraz zdarzeń artystycznych, którymi zamierzamy pielęgnować dzieło autora „Obławy” oraz postawy artystyczne zaprzyjaźnione z jego pojmowaniem twórczości.
Główna nagroda w konkursie to 3000 zł. Chętni do wzięcia w nim udziału powinni przesłać zgłoszenia najpóźniej do 3 września. Ponadto jury pod przewodnictwem Andrzeja Poniedzielskiego może nominować wykonawców konkursu do udziału w Festiwalu Piosenki Poetyckiej im. Jacka Karczmarskiego „Nadzieja” w Kołobrzegu." LITOŚCI!! "postawy artystyczne zaprzyjaźnione z jego pojmowaniem twórczości" Między innymi czytanie ze zrozumieniem i zapisywanie poprawnie nazwiska "Kaczmarski".
08-11-2014, 04:57 PM
Chcę podziękować Kubie Mędrzyckiemu za pomoc z zamieszczeniem linka . Dzięki :) Mieszkam w St.Woli,jestem od zawsze fanem poezji J.K.stąd mój post.Cieszę się ze w moim rodzinnym mieście ktoś wykonał niejaki wysiłek org.i doprowadził do skutku przegląd piosenki Jacka Kaczmarskiego.Przyznaję,że info.opr.w MDK ma błąd w literówce (nazwisko Kaczmarskiego) ale czy jest to aż taki PROBLEM.????????????????Przeoczenie grafika.Tyle .Niezręcznośc pewnych sformułowań też może śmieszyć...Ale czy TO jest istotą informacji ,którą chciałem się podzielić z resztą świata?Nie sądzę .Stąd złośliwe komentarze przesłane przez OLEGO powodują" opad rąk". To pierwsza edycja imprezy .Nie oceniajcie ludzi ,którzy włożyli serce w jej org. poprzez takie bzdury.Się zdenerwowałem....To ja tyle w temacie.PS.Nie zamierzam już zaglądać kiedykolwiek na to forum.Zbyt dużo bufonady ,arogancji,zjadliwości w komentarzach.U niektórych.POZOSTAŁYCH serdecznie pozdrawiam.
08-11-2014, 06:19 PM
maciejka napisał(a):To ja tyle w temacie.Niewiele.
Znajdzie się słowo na każde słowo
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|