Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Wielki Szczyt Unii"
Witam,tak wiec 470mld euro przyznane Polsce ,teraz pytam ile z tego zobaczy przecietny obywatel?

Panowie sie ciesza jak dzieci ,bo lwia czesc sobie juz zapisuja wlasnie podczas gdy przecietny Kowalski zapier... wlasnie do pracy i ma na mc 1200-1500zl ,kur.... w jakim kraju my zyjemy ???

470mld dla Tuska i spolki ,a ile dla nabiedniejszych ,dla chorych ,dla bezdomnych lub dla przecietnych uczciwych rodzin i samotnych,dla ludzi uczacych sie i ciezka pracujacych w oparach absurdu,otoz pan Donald wczoraj jadl tort z banknotami euro,a przecietny Kowalski do smierci nie zarobi na podstawowe potrzeby dnia ,zycia codziennego.

Ja na miejscu wszystkich obywateli przestalbym robic cokolwiek,oprocz swoich pasji i hobby,tzn, niech sie biora do roboty te cwaniaki i zlodzieje z rzadu i ich pupile ,czyli najbogatsi ,ktorzy dorobili sie majatkow na cudzej krzywdzie i w niejasnych okolicznosciach,po co wogole ludzie podejmuje jakies dzialania po to zeby zaprzeproseniem panowie 460 plus ich rodzinki i znajomi w dupe ry....li???

Ten kraj i narod daje sie wykorzystywac na maks.

Przypominaja sie slowa piosenki :" Liczy chciwy Zyd i Niemiec ,dzis za ile polska czystosc,kupi dusze ,kupi ziemie i zostawi posmiewisko..."
Odpowiedz
Zniszczy Danię lub ograbi!
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Ja na miejscu wszystkich obywateli przestalbym robic cokolwiek,oprocz swoich pasji i hobby,
A Pan, przepraszam, to kto jest? Kozak doński?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Kozak duński :)))
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Ja na miejscu wszystkich obywateli przestalbym robic cokolwiek
Mam wrażenie, że to ma gdzieś ukryte drugie dno :)
Odpowiedz
Wcale nie ukryte i wcale nie drugie...
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz
A ja mam wrazenie,ze dajecie się wszyscy robic na maks w konia i tyle.

Z najnowszych nowinek Donald teraz będzie jezdzil swoim beczkobusem ,ze niby chce się dowiedzieć od obywateli na co przeznaczyć te euro,panowie to jest Z E n A d A.

Bogatsi będą jeszcze bogatsi a biedni jeszcze biedniejsi ,wspaniala polityka , i piękny kraj :-

<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=RoidjHh1W2w">http://www.youtube.com/watch?v=RoidjHh1W2w</a><!-- m -->
Odpowiedz