11-03-2012, 06:45 PM
Parafrazując klasyka: możesz pić tanią herbatę z Lidla - wtedy to, co odłożysz, będzie na bilet ;P
Wrocław 15 listopada, klub Dymek z Papierosa, Duch Dwooch
|
11-03-2012, 06:45 PM
Parafrazując klasyka: możesz pić tanią herbatę z Lidla - wtedy to, co odłożysz, będzie na bilet ;P
11-03-2012, 09:31 PM
Dobrze, to ja się odezwę, gdy już suma będzie znaczna. Póki co - nic nie stoi na przeszkodzie, byś Ty przyjechał do Zielonek lub Krakowa :).
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-04-2012, 06:10 AM
Jak będzie koncert do zagrania - przyjade :P
11-05-2012, 12:26 AM
Panowie.....
11-07-2012, 05:47 PM
Drodzy Przyjaciele 15 listopada we Wroclawiu w klubie Dymek z papierosa
,ul.Ruska 46a w podworku,o godz 21, odbedzie sie dlugo oczekiwany spektakl Duch Dwooch: wystapia Wojtek Kroczak-piano,wokal,Wiktor Kuzniecow-skrzypce ,gitara,Paulina Burzynska-wokal,Marta Cieply-gitara ,wokal,Mariusz Miroszniczenko-rezyseria i inne takie,Lukasz sliwa-dzwiek i Staszek Stembalski-prowadzenie,a takze Agata Bzdziuch-spiew i aktorskie ujecie sprawy i kilku artystow mlodego pokolenia, w programie piosenki m.in. Jacka Kaczmarskiego i Przemyslwa Gintrowskiego ,Marka Grechuty,Agnieszki Osieckiej,Piwnicy pod baranami,jak rowniez piesni ukrainskie i rosyjskie,a takze blues jazz i rock ,pop. Bilety do nabycia pod nr, 729 120 403 lub na mail: <!-- e --><a href="mailto:ARGO777@INTERIA.PL">ARGO777@INTERIA.PL</a><!-- e --> badz gg 3308702 ,w przedsprzedazy 15zl w dniu koncertu 20zl. dla studentow znizki do 12zl ,a dla grup 7 osob lub wiecej po 10zl,pozdrawiamy i zapraszamy :- Duch Dwooch
11-11-2012, 01:29 PM
Wystapi rowniez Adam Kimak - akordeon :-
11-15-2012, 06:49 AM
Tak wiec juz dzis o 21 zaczynamy,a zatem do zobaczenia i przepraszamy jesli juz zabraklo by miejsc siedzacych.
11-15-2012, 07:39 AM
Przyjść rano z pracy, poczytać forum - bezcenne !! :) dzień należy zaliczyć do udanych.
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
11-15-2012, 05:02 PM
Przeslemy filmy ze spektaklu , i posmioejemy sie wspollnie z tych ktorzy teraz probuja sie smiac :-
11-15-2012, 06:58 PM
Duch77 napisał(a):Przeslemy filmy ze spektaklu , i posmioejemy sie wspollnie z tych ktorzy teraz probuja sie smiac :-Trzymam za słeowo!
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
11-16-2012, 09:47 PM
Oto recenzja niezaleznej Sceny Wroclawskiej,ktorzy nigdy wczesniej nie slyszeli nas i nie widzieli na zywo:
Duch Dwooch w pubie Dymek z Papierosa, 15.11.2012 Dzięki uprzejmości artystów tworzących Duch Dwooch mogłam, razem ze znajomymi, świetnie spędzić wczorajszy wieczór. Dotyczy to także wszystkich gości, którzy licznie tam przybyli. W kameral nej atmosferze pubu, można było posłuchać utalentowanych artystów oraz bez problemu spędzić ten wieczór ze swoimi przyjaciółmi bo muzyka tworzyła nie narzucające się hałasem tło dla rozmów. Nie mogę nic zarzucić artystom występującym wczoraj, gdyż reprezentują oni talent i umiejętności które chciałoby się częściej słuchać i oglądać. Wojciech Kroczak grający na pianinie i świetnie wykonujący standardy, wprowadził publikę w całość występu. Na uwagę zasługują też młode, piękne i utalentowane dziewczyny śpiewające w jego akompaniamencie i nie tylko, czyli: Paulina Burzyńska (ASP) i Agata Bzdziuch (liceum nr 17, profil teatralny). Sam zespół Duch Dwooch (gitara, śpiew i akordeon) zaprezentował pieśni ukraińskie, rosyjskie i polskie. To było dla mnie miłe doświadczenie posłuchać ich w takim wykonaniu. Klimat koncertu i fajni ludzie sprawili że absolutnie nie żałuję dość późnego powrotu w mglista noc do domu. Takie właśnie wydarzenia, łączące muzykę i spotkania w klubach chciałabym częściej odwiedzać we Wrocławiu. Mam nadzieję, że Duch Dwooch powtórzy jeszcze swój spektakl w innych pubach i pozwoli się poznać szerokiej publiczności. <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.facebook.com/Scena.Wroclawska">http://www.facebook.com/Scena.Wroclawska</a><!-- m --> Mysle ,ze tym samym zamykamy geby przesmiewcom typy Stepniarze ,Simony i inne Mcab i zyczymy panom kolejnych udanych lat sciemniania ludzi a propo rzekomej miernoty,falszu,megalomanii i innych pierdol wypisywanych na tym forum nie tylko w temacie "audycja" pod adresem 'Duch Dwooch" , w tym rowniez innych grup ,wedle mniemania panow S i s I spolki :-
11-16-2012, 10:37 PM
Dołączam się do życzeń! Wszystkim wszystkiego, czego im jeszcze brak!
11-19-2012, 07:11 PM
Jak widac zabraklo im slow ,bo trudno podwazyc niezalezne recenzje o spektaklach Duch Dwooch.
Prosilbym aby publicznie Simon i spolka odszczekali wszystkie bzdury jakie wygadywali pod adresem DFuch Dwooch i probowali szkalowac ,pograzyc ,osmieszyc i zniechecic innych potencjalnych sluchaczy do walnego przybywania na nasze Wieczory.
11-19-2012, 08:35 PM
Duchu, z całym szacunkiem, ale jakaś tam notka, z jakiegoś tam konta fejsbukowego jakich setki tego typu, to jeszcze nie powód, aby Simon z kolegą miał coś odszczekiwać :)
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
11-19-2012, 11:22 PM
Hehe, widzę, że sezon rozpoczęty na dobre :)
Duchowi tłumaczyć nie ma sensu, a reszta forumowiczów - jaki koń jest, sama widzi :) Czekam na kolejne przejawy doochowej doochmanii :D Widzę, że dooch ani nie zmienił lekarza, ani nie zmienił leków, w każdym razie mania wielkości ma się dobrze. Pozdro Mariuszu ;D
11-20-2012, 05:20 PM
Scena Wroclawska to nie jet jakas tam notka ,poza tym rozumiem ,ze jesli by to napisal prezydent Barak Obama to by bardziej trafilo -mimo ze kompletnie nie znal by sie na recenzji ,ktora pisze??
Scena Wroclawska powstala by zaajmowac sie na powaznie wydarzeniami kulturalnymi we Wro i z tego co wiem to tam sa osoby ktore sie troszke na sztuce znaja. Simon teraz bedzie podpieral sie swoim stanem umyslowym,ze nie wiedzial co pisze ,a potem bedzie wciskal wszystkim ciemnote ,ze tak de facto tematu "Audycja" w ogole nie bylo i ,ze Duch Dwooch to tak w gruncie rzeczy calkiem niezla grupa artystyczna :-
11-20-2012, 05:25 PM
Dobra, dobra. Ale kiedy będziemy mogli się wspólnie, Duchu, pośmioać?
11-21-2012, 02:44 AM
Hehe, no sami widzicie :)
11-21-2012, 12:23 PM
Duch77 napisał(a):Jak widac zabraklo im slow ,bo trudno podwazyc niezalezne recenzje o spektaklach Duch Dwooch.A jak podważać, skoro samemu się nie słyszało? O ile mnie wzrok nie myli, to przed koncertem zapowiadałeś wrzucenie czegoś innego niż recenzji.
11-21-2012, 12:32 PM
Tutaj przede wszystkim brawa dla akustyka! :D
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=suMELDcGkzw">http://www.youtube.com/watch?v=suMELDcGkzw</a><!-- m -->
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
11-21-2012, 08:40 PM
To nie jest nagranie z 2012r. 15 listopada z "Wieczoru Duch Dwooch", popza tym ten material zostal wrzucony bez zgody i wiedzy Duch Dwooch.
Interesuja nas materialy z 2012r. z 15 listopada. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|