Ankieta: Czy zauważyłeś puzzle?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
40.63%
13 40.63%
Nie
28.13%
9 28.13%
Jeszcze nie mam box-u
31.25%
10 31.25%
Razem 32 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puzzle z JK
Zapewne większość Szczęśliwych Posiadaczy Box-u ® (do których właśnie dołączyłem) już to zauważyła, ale jakby ktoś nie zauważył to piszę:
razem z box-em staliśmy się posiadaczami pierwszych w historii puzzli z Jackiem Kaczmarskim - tylne okładki pierwszych 20 płyt tworzą portret JK z opakowania boxu Big Grin
To chyba w ramach upowszechniania Kaczmarskiego wśród dzieci, które po ułożeniu puzzli spytają: Kto to? I w ten sposób zaczną swoją przygodę z JK :lol:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
SZOK!!! NO NIE WIERZĘ!! Jak przeczytałem Twojego posta Zeratul to doznałem szoku!! W życiu bym nie wpadł na to że są to puzzle! Dzięki jestem naprawdę szczęśliwym posiadaczem unikatu Wink . Pozdrawiam.
"za oknem nic nie ma,
więc trzymam się ciebie rękami obiema,
by wiedzieć że chociaż ty jesteś"
Odpowiedz
Wiem wiem - jak kupiłam boxa zastanowiło mnie dlaczego każda z 20 płyt ma inną tylną stronę okładki Wink
Odpowiedz
mnie natknął ten boski wąsik na tyle wojny postu z karnawałem :wink:
Nobody expects the Spanish Inquisition!
Odpowiedz
Zastanawiało mnie, czemu te opowania mają takie brzydkie, różniące się od siebie rewersy, ale na puzzle nigdy bym nie wpadł.
W nas jest Raj, Piekło -
i do obu - szlaki!
Odpowiedz
Nei chce sie chwlic, ale wpadm od razu jak ooadly najwiksze emocje po zakupie Smile cos mi wlasnei nei pasowalo, jkis kawalek okularow, wask,itd...no i wszlo Smile
Odpowiedz
fizol napisał(a):Nei chce sie chwlic, ale wpadm od razu jak ooadly najwiksze emocje po zakupie Smile cos mi wlasnei nei pasowalo, jkis kawalek okularow, wask,itd...no i wszlo Smile
a teraz jeszcze raz, tylko po polsku
Odpowiedz
sorry ale ma prawie 40 (39,8 )stopni goraczki Tongue jeszcze raz powoli:

albo inaczej:

chodzi o to ze udalo mi sie wpasc na te puzzle od razu jak opadly emocje po kupnie boxu. natchnely mnie wlasnie czesci twarzy na okladakach z tylu.

łaaaadnie?Smile
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
nie no. ja rozumiem o co Ci chodziło, ale zjadać tyle literek to przesada Wink
Odpowiedz
ledwo trafiam w klawisze, ale baaardzo sie staram i od teraz pisze baaaaardzo powoli Tongue
No coz choroba to choroba, ale w lozku lezec glupio, mozna pisac posty Smile zreszta co do pisania na kompie to zbytnej zrecznosci nie mam Tongue mimo "mlodego wieku" jestem raczej "tradycjonalista" Tongue stad moje braki Sad
[b][size=80]"Ty przed Tobą świat,
za Tobą ja,
a za mna już nikt."[/size][/b]
Odpowiedz
fizol napisał(a):zreszta co do pisania na kompie to zbytnej zrecznosci nie mam Tongue mimo "mlodego wieku" jestem raczej "tradycjonalista" Tongue stad moje braki Sad
polecam naukę pisania metodą dziesięciopalcową bezwzrokową Wink
Odpowiedz
Noormalnie poczułem się spostrzegawczy Big Grin . Po przesłuchaniu kilku płyt zająłem się wykonaniem samego boksu i moją uwagę zwróciły niektóre "dziwne" rewersy i drogą dedukcji i dzięki wrodzonej inteligencji doszedłem do tego na czym chwyt polega Wink (tzn. domyśliłem się że wszystkie okładki tworzą większą całość, lecz nie sprawdzałem, np. poprzez ułożenie ich Wink ) . Pozdrawiam Big Grin .
Odpowiedz
Ja na to nie zwróciłem uwagi, ale jak tylko zostawiłem moją młodszą siostrę z boxem sam na sam to po 10 minutach jak wróciłem ona układała owe puzzle Smile Ja nie zdążyłem nawet jeszcze przesłuchać płyt Smile
Odpowiedz
Hm a mi jakoś nie przyszło do głowy patrzeć na rewers okładek , ale przyznam że ciekawie to wygląda Smile
Wenn ist das Nunstuk git und Slotermeyer?
Ja!...
Beiherhund das Oder die Flipperwald gersput!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości