Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przywrócenie Leszka Kopcia do pracy redakcyjnej w PRW
Drodzy!
Istnienie jednej z najlepszych i najbardziej zasłużonych audycji poświęconych piosence literackiej - jest zagrożone.
Pomóżcie kilkoma kliknięciami w wyrażeniu naszego (pisze w imieniu sporego grona osób, które prowadza akcję wszelkimi dostepnymi środkami) protestu.
Oto link do petycji:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.petycje.pl/petycja/8815/przywrocenie_leszka_kopcia_do_pracy_redakcyjnej_w_radio_wroclaw.html">http://www.petycje.pl/petycja/8815/przy ... oclaw.html</a><!-- m -->
Odpowiedz
Wysłałam już z fb, lepiej nie przeginać... ;)
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Z czym przeginać? Możesz jaśniej?
Że niby dubluję prośby?
Przeca nie wszyscy użytkownicy forum są użytkownikami fb.
Zdumiewa mnie kontrast pomiędzy Twą - jak zawsze - egzaltacją, by pomagać Leszkowi a powyższym defetyzmem...

Poza tym zwróć uwagę - że jest dopiero 109 podpisów. Więc akcję na Fb można o kant dupy rozbić.
Akcja Arona objęła ponad tysiąc egzemplarzy, ale tylko jedna dziesiąta zdobyła się na kilkanaście kliknięć w celu podpisania petycji.

A Ty nazywasz przegięciem próby apelowania o pomoc. Gdzie jak nie tu - można by znaleźć zwolenników piosenki literackiej, a tym samym - może przychylnych znanemu redaktorowi?

PS. Tylko nie pisz znów, że żartowałaś...
Odpowiedz
"To nie tak, to nie tak, to nie tak..." Wysłałam na yt, myślę, że nie mogę wysłać ponownie. I tyle. Choć mam ochotę. Simon, nieodmiennie mnie zaskakujesz.
Odpowiedz
Oczywiście chodziło mi o fb, sorry.
Odpowiedz
A co ma piernik?
Nieważne. Bez odbioru.
Odpowiedz
Simon, jak wysłałam z fb, gdybym kolejny raz wysłała czy to by było... Uczciwe? To samo imię i nazwisko. Adres mailowy mogę zmienić. Ale, czy o to chodzi?
Odpowiedz
Na petycji możesz się podpisać TYLKO RAZ, weryfikujesz przeca link autoryzacyjny poprzez mail...
Ja podlinkowałem na forum petycję, bo dołączyli do niej ci, którzy JESZCZE jej nie podpisali...
Sądziłem, że to oczywiste, jak artyzm Sewera...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości