Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Widział ktoś może film Waldemara Krzystka "80 milionów"? Ponoć jest tam wykorzystana "Kasandra".
Swoją drogą, zwiastuny jakoś niespecjalnie mnie zachęcają do obejrzenia tego filmu, no ale jak to ze zwiastunami bywa, to raczej wiadomo.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1226214">http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/1226214</a><!-- m -->
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Premiera 25.11.2011. A wiadomo, gdzie to było emitowane?
Reputacja:
1
Nie po prostu w kinach?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
1
Jaśko napisał(a):Leci w tle przez moment
Nie wiem gdzie, nie wyłapałem.
W każdym razie, strasznie sztuczne te sceny i dialogi. Zwłaszcza w odniesieniu do czasu w jakim się dzieją.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Nie wiem, Panowie, czy zauważyliście, ale przerwaliście milczenie na Forum trwające ponad trzy doby! Tak długi bezruch miał miejsce po raz pierwszy w historii! Tym razem nawet nikt nie skomentował bohaterskiej postawy prokuratora udającego, ze strzela sobie w łeb. Coraz gorzej...
Reputacja:
1
Luter napisał(a):Tak długi bezruch miał miejsce po raz pierwszy w historii!
Eee, chyba bywało gorzej?
Luter napisał(a):Tym razem nawet nikt nie skomentował bohaterskiej postawy prokuratora udającego, ze strzela sobie w łeb
Wiesz, nikt też nie komentuje najnowszych "rewelacji" dotyczących PLF101. Myślę, że pewnych kwestii ludzie mają już po prostu dosyć. Powstaje pewien przesyt i tyle.
A historia z prokuratorem trochę się w to wpisuje. Poza tym, za tydzień i tak nikt nie będzie o tym pamiętał.
Luter napisał(a):Coraz gorzej...
Coraz gorzej to będzie kiedy nikt przez tydzień nie odniesie się do jakichś ciekawych i mało znanych dotąd nagrań Jacka, Tria. Aż bym się chyba w tej sytuacji bał takie coś publikować...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Bez obaw, ja na pewno się odniosę :)
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia