08-21-2004, 03:13 PM
mówiliśmy o dawaniu funkcji admina
Ulubiony utwór
|
08-21-2004, 03:13 PM
mówiliśmy o dawaniu funkcji admina
08-21-2004, 05:42 PM
e tam - za dużo stresu się z tym wiąże
08-21-2004, 06:58 PM
ann napisał(a):Armagedda napisał(a):najpierw zarejestrowal sie Artur, bo jest adminem, potem ty a Artur dal ci admina Chodzilo mi o ksiazke... tak to jest jak sie pisze o 3 rano... ^_^'
08-31-2004, 02:13 PM
Zasadniczo nie mam ulubionej piosenki Jacka.Lubię prawie wszystkie . W czołówce zawsze był "Katyń" , ale po smutnum wydarzeniu jakim było uczestnictwo w pożegnaniu Jacka , najchętniej słucham "Mimochodem" .
Z innych to "Ballada o Cześku piekarzu" Wolnej Grupy Bukowiny
Marek K
08-31-2004, 02:25 PM
Armagedda napisał(a):Kaczmarski - "Epitafium Dla W. Wysockiego" Nowy na stronie jestem i szperajac zostalem zaskoczony przez wczesniejszy post Armagedda oraz kilka innych postow. Skad sie Wam wzielo "zwolnienie"? Wsluchajcie sie rytm gitary i podporke basu i jak na dloni slychac konia galopujacego na zlamany kark, ktorym Mistrz przelatuje ponad ziemskim padolem w drodze do nastepnego Kregu Piekielnego. To zmienic? Ludzie, troszke wyobrazni! Ja osobiscie nie znam piosenki lepszej od rzeczonego Epitafium. Przepraszam, ze nie mam polskiej czcionki.
09-04-2004, 03:22 PM
Moze i tak, wiemy przeciez ze to jest rownie szybkie, co zwrotki, ALE chodzi o ogolne wrazenie, ktore wywoule ten fragment a nie o technike, jaka jest wykonane...
nie wiem, czy jestem, czy się odbywam
10-15-2004, 11:23 AM
Co do ulubionego utworu JK, to zmienia mi się to co tydzień. Aktualnie na topie jest "Pejzaż z szubienicą". Co do reszty to kocham Queen, wszystkie ich utworki oprócz jednego "Sheer heart attack". Szkoda tylko, że Freddie I JK nie żyją. Wielcy artyści!
dusza moja pragnie postu
ciało karnawału
10-15-2004, 02:41 PM
Podpisuje się pod wpisami osób którym ciężko wskazać ulubiony utwór. Jeżeli chodzi o mnie to zmienia się "ranking" w zależności od nastroju,pogody itd....Cięzko wskazać ulubioną płytę a co dopiero utwór.
09-08-2005, 02:07 PM
Temat już dawno został zapomniany, poza tym jest wiele podobnych (choćby <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=131">http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?t=131</a><!-- m -->). Dlatego zamykam.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|