Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która to nagra i udostępni
Z góry dziękuję.
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
ha! właśniem wszedł na forum, żeby podzielić się tą informacją alem został uprzedzony.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
czapon napisał(a):Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która to nagra i udostępni
Fragment z JK udostępnił już jakiś czas temu wydawca dvd 'Scena to dziwna'
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
Uwierzycie, że zapomniałem zupełnie o obecności JK w tym programie?
Zdaje się, że to był pierwszy program, który pamiętałem przez lata i po którym zacząłem kojarzyć Wysockiego bardziej konkretnie...
Zagadką do dziś pozostaje dla mnie czemu zapamiętałem Fronczewskiego, a nie JK...
TV datuje produkcję na 1980 rok. Czy ktoś pamięta, jak to było w tych czasach z emisją? Następowała zapewne różnie, były wszak "pułkowniki" zatrzymane przez cenzurę, ale wydaje mi się, że ten program został nadany w okolicach 80 roku, za to potem "zaginął" w archiwum na dłuuugo...
O ile się nie mylę, dzisiejsza jest drugą (pierwsza około kwietnia 2010?) emisją po latach...
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 751
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Uuuuuuu. To late! Szkoda, że nie wiedziałem, nagrałbym na DVD - siedzę w domu i bezmyślnie stukam w klawiaturę! Jak ktoś coś takiego wypatrzy w programie TV, niechże krzyczy wcześniej, proszę :poklon:
Jeśli grzmiące obrzędy bezcześci, jeśli babrze się w szczątkach wstydliwych -
To nie po to, by mieć nośny temat do pieśni,
lecz by wstyd - był ostrogą - dla żywych
Liczba postów: 963
Liczba wątków: 31
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):O ile się nie mylę, dzisiejsza jest drugą (pierwsza około kwietnia 2010?) emisją po latach...
A udało Ci się Piotrze którąś zarejestrować ? Niestety nawet oglądnąć nie miałem możliwości
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]