09-06-2010, 04:34 PM
Witam wszystkich byłych i przyszłych uczestników zlotu !
Wychodząc naprzeciw prośbą i pytaniom w kwestii koszulek- wyjasniam co nastepuje:
* chętnych na koszulke prosze o informacje, na maila <!-- e --><a href="mailto:mdg72@o2.pl">mdg72@o2.pl</a><!-- e --> :
- jaki rozmiar ( zaznaczam, że jest to dość duża rozmiarówka- ja miałam "M"...)
- model ( damska czy męska)
- odbiór w Krakowie czy wysyłkowo
- tel. do siebie
Ceny koszulek są " płynne", tzn. zależą od ilosci zamówienia, rozmiarów, itp. ale powinny oscylować w granicy 40zł ( jedynie XXL jest troche droższa).
Po otrzymaniu wstępnych zamowień, do osób zainteresowanych odeśle inf. zwrotną z ostateczna ceną i dopiero wtedy, po akceptacji ( związanej z przelewem na konto złoże zamówienie.
Pozdrawiam ciepło
Wychodząc naprzeciw prośbą i pytaniom w kwestii koszulek- wyjasniam co nastepuje:
* chętnych na koszulke prosze o informacje, na maila <!-- e --><a href="mailto:mdg72@o2.pl">mdg72@o2.pl</a><!-- e --> :
- jaki rozmiar ( zaznaczam, że jest to dość duża rozmiarówka- ja miałam "M"...)
- model ( damska czy męska)
- odbiór w Krakowie czy wysyłkowo
- tel. do siebie
Ceny koszulek są " płynne", tzn. zależą od ilosci zamówienia, rozmiarów, itp. ale powinny oscylować w granicy 40zł ( jedynie XXL jest troche droższa).
Po otrzymaniu wstępnych zamowień, do osób zainteresowanych odeśle inf. zwrotną z ostateczna ceną i dopiero wtedy, po akceptacji ( związanej z przelewem na konto złoże zamówienie.
Pozdrawiam ciepło
mdg
" Nigdy z królami nie będziem w aliansach,
nigdy przed mocą nie ugniemy szyi "
" Nigdy z królami nie będziem w aliansach,
nigdy przed mocą nie ugniemy szyi "