07-26-2010, 11:11 PM
Ponieważ ankieta towarzyszy niejako tematowi, który wypłynął w wątku "Konferencja prasowa z 1990 roku", ankietę umieszczam w tym samym dziale.
Pozdrawiam,
KN.
Pozdrawiam,
KN.
Ankieta: Materiały zawarte w boksie DVD [i:3ci7robp]Scena to dziwna...[/i:3ci7robp] Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
<t>Wszystkie przesłuchałem i obejrzałem co najmniej raz</t> | 20 | 57.14% | |
<t>Niestety, obejrzałem tylko część (lub w ogóle nic), bo nie dane mi było obejrzeć, ale zamierzam to zrobić, jak tylko będę miał okazję</t> | 4 | 11.43% | |
<t>Nie wszystko obejrzałem, bo nie wszystko mnie interesuje</t> | 5 | 14.29% | |
<t>Niemądre pytanie - co to w ogóle za wyznacznik czegokolwiek?</t> | 2 | 5.71% | |
<t>Żadne z powyższych</t> | 4 | 11.43% | |
Razem | 35 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Krótka subiektywna ankieta kaczmarologiczna
|
07-26-2010, 11:11 PM
Ponieważ ankieta towarzyszy niejako tematowi, który wypłynął w wątku "Konferencja prasowa z 1990 roku", ankietę umieszczam w tym samym dziale.
Pozdrawiam, KN.
07-27-2010, 04:50 AM
Całość obejrzałam raz, natomiast niektóre oglądam bardzo często. Jednocześnie wydaje mi się, ze nie jest to wyznacznikiem czegokolwiek -mogłabym nie oglądać, zostawiając na przykład przyjemność na nieokreślone ''potem'' -tyle, ze do mojej natury nie pasuje czekanie.
Pozdrawiam e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
07-27-2010, 05:17 AM
Ja równiez obejrzałam całość raz, by powracać do wybranych wiele razy.
07-27-2010, 07:24 PM
O, ja pewnie w sumie z kilkanaście razy, choć na raty.
Po prostu ileśtam nasiadówek w domu toczyło się przy tych nagraniach :-)
07-28-2010, 05:24 AM
Ja podobnie jak Simon. Mniej więcej raz na dwa, trzy tygodnie przelatuje całość, co nie znaczy, że siedzę jak w kinie i oglądam. Bardzo lubię nagrania video, dlatego dość często do nich zaglądam.
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|