Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Luter napisał(a):stepniarz napisał(a):Luter napisał(a):
Szkoda, że odbierasz to wyłącznie w kategoriach chęci doczepiania się.
Po lekturze Twoich postów w ostatnich kilku wątkach może człowieka najść taka myśl.
Gdybyś wykazywał jakąś gotowość do wymiany zdań w dobrej wierze, zapewne nie umknęłoby Twojej bystrej uwadze, że:
Elessar napisał(a):Nie rozumiem Twojej chęci do doczepiania się do mnie.
Wskaż zatem, dobry człowieku, lektura jakich to ostatnich kilku wątków wzbudziła Twoją światłą myśl do refleksji, że w kółko czepiam się Elessara.
stepniarz napisał(a):secundo - moje poczucie własnej wartości nie jest zespawane (jak u niektórych) z pochlebnymi wypowiedziami na temat moich publicznych wystąpień - zwłaszcza scenicznych
I być może niesłusznie, bo czytając Twoje posty tutaj odnosi się wrażenie, że całe Twoje forumowe jestestwo zawdzięczasz tylko i wyłącznie Duchowi. Potrafisz bowiem mówić tylko o nim. To wyłącznie on uzasadnia Twoją tutaj obecność. Odnosi się wrażenie, że bez niego wart byłbyś tyle, ile Twoje Salonowe śpiewanie. A tak:
stepniarz napisał(a):są dni, jak dziś, kiedy w przypływie sympatii napiszę "małe co nieco"
Na Twoim miejscu podziękowałbym Duchowi i ufundowałbym mu jakiś miły prezent na Mikołajki.
Pozdrawiam,
KN. Hahahahaha :lol: :lol: :rotfl: :poklon: :tak: Luter to jest mistrzostwo,gratuluje i stawiam lampke dobrego wina w milym towarzystwie skrzypaczek i flecistek-taki 19-20letnich
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
A nie masz jakichś... no, powiedzmy: 13-letnich?
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
Na marginesie: Teraz Ty, Lutrze, powinieneś podziękować* Duchowi. Odwdzięczył się chłopisko tak, jak umiał. Dziewiętnastoletnie flecistki - fiu, fiu!
-----
* może jakiś miły upominek mikołajkowy?
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
MacB napisał(a):A nie masz jakichś... no, powiedzmy: 13-letnich?
Do Polańskiego to Ty mnie nie porównuj, znam swoje miejsce w szeregu.
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Hahahahaha :lol: :lol: :rotfl: :poklon: :tak: Luter to jest mistrzostwo,gratuluje i stawiam lampke dobrego wina w milym towarzystwie skrzypaczek i flecistek-taki 19-20letnich Dlaczego już nie ma piw
Tym razem dooochowi udało się trafić :rotfl:
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Tym razem dooochowi udało się trafić :rotfl:
Nie do końca, bo za winem akurat nie przepadam, a i 19-letnie flecistki mi niedziwne.
Jak widać, złośliwość w wykonaniu inteligentów technicznych to nie taka prosta sprawa..
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Przy okazji - wydała się profesja doocha :lol:
Faktycznie - żeby być alfonsem - nie potrzeba żadnego wykształcenia.
A i można wysupłać czasem 15 zeta na bilet: pięć minut z nastoletnią flecistką i kasiorka leci :lol:
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Do Polańskiego to Ty mnie nie porównuj Nie Ciebie miałem na myśli, po prostu nomen-omen duch tego posta duchowego tak mnie rozwalił, że nie mogłem się oprzeć
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Nie Ciebie miałem na myśli, po prostu nomen-omen duch tego posta duchowego tak mnie rozwalił, że nie mogłem się oprzeć
Tak też zrozumiałem Twój post. A co do porównania z Polańskim, to byłoby ono dla mnie wyłącznie zaszczytne. Niestety, nie ma jakiegokolwiek umocowania w rzeczywistości.
Reputacja:
0
No Simon lepiej nie przeginaj,nie wnikam co tam robicie po katach ze Stepniarzem - tym bardziej,ze u ciebie na salonach przewaga chlopcow na scenie :lol: :lol: :lol:
Poza tym przytyliscie strasznie ostatnio :tak:
A do alfonsa to mi jeszcze duzo brakuje,chyba ,ze ty sie uwazasz,ale za takiego od chlopcow-bo nimi sie otaczasz :agent:
Luter przylozyl Stepniarzowi-twojemu osobistemu przydupasowi :torba: ,wiec lepiej do tego sie odnies ,a nie jak zwykle unikasz wypowiedzi,ktore nie sa adekwatne to waszych belkotow na forum na temat Duch Dwooch d
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):do alfonsa to mi jeszcze duzo brakuje Nie peniaj - praca plus talent plus cierpliwość i jeszcze coś z ciebie będzie.
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Panowie (a szczególnie jeden), czy Wy wszędzie musicie sobie dosrywać? Macie swoje wątki wrocławskie, możecie je defekować do woli, ale co Wam zawinił Ferency?
Liczba postów: 419
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jaśko napisał(a):czy Wy wszędzie musicie sobie dosrywać? Jaśko, nie przyzwyczaiłeś się już, że większość tematów musi składać się z treści merytorycznych i treści emocjonalno-ambicjonalno-honorowych? Swoimi pytaniami możesz co najwyżej wzniecić przygasający żar walki, do której dołączą też ci, którzy dotychczas nie brali w niej udziału, a z zaciekawienia Twoim postem, przeczytają kilkanaście postów wstecz i przysłowiowo wejdą do knajpy, przypadkowo dostaną w ryj i będą czuć się zobowiązani, by oddać.
Dlatego wnioskuję, by administratorzy wszelkie wątki poboczne wrzucali, w miarę możliwości wartko, do Karczmy.
Słowo „ostatni” ma sens dopiero w przemówieniu nad grobem, a za życia mówi się „następny”.
Reputacja:
0
liptus napisał(a):Dlatego wnioskuję, by administratorzy wszelkie wątki poboczne wrzucali, w miarę możliwości wartko, do Karczmy. I co? Brakuje Zeratula?
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Jaśko napisał(a):ale co Wam zawinił Ferency? No jak to co? Nie jest żydem
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Luter przylozyl Stepniarzowi-twojemu osobistemu przydupasowi :torba: ,wiec lepiej do tego sie odnies , stepniarz w przeciwieństwie do ciebie nie potrzebuje wsparcia :]
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
A ja mam pytanie zupełnie obok tematu flecistek i skrzypaczek, wina, kosza cheeseburgerem itp.Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego w niektórych postach nicki użytkowników są piszecie wytłuszczoną czcionką?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 4,800
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
Właśnie, Niktważny, też mnie to zastanawia.
Reputacja:
0
Ale to chyba tylko Maćkowy zwyczaj, tak mi się wydaje.
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Niktważny napisał(a):Chciałbym się dowiedzieć, dlaczego w niektórych postach nicki użytkowników są piszecie wytłuszczoną czcionką? Ja chyba zawsze wytłuszczam bez zastanawiania i bez powodu. Moze nie pisze wtedy tak anonimowo o trzeciej osobie, albo takie mam wrażenie.
e
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Ale to chyba tylko Maćkowy zwyczaj Pewnie masz rację. (Ma rację, Pawle?)
Nie spodziewałem się takiego zainteresowania (Marek: "też mnie to zastanawia.") tym... zwyczajem.
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
Jeśli dobrze pamiętam, w starym skrypcie forumowym, po naciśnięciu nazwy (a może awatara?) użytkownika, wytłuszczony nick pojawiał się w okienku odpowiedzi, z czego zdarzało mi się kilka razy skorzystać, ale nie stało się to nigdy moim nawykiem.
śni inny byt jurajski gad
Reputacja:
0
MacB napisał(a):Pewnie masz rację. (Ma rację, Pawle?) Wydaje mi się, że u kogoś też widziałem wytłuszczane tytuły piosenek?
Nie żebym miał coś przeciwko, po postu mnie to zastanowiło, bo jakoś wcześniej takiego zwyczaju chyba nie miałeś. Mam rację?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
MacB napisał(a):I co? Brakuje Zeratula?
Tu akurat nie bardzo, ale faktem jest, że są momenty, kiedy porządkował bałagan. Jednak głównie wtrącał się bez sensu, przeszkadzał, niepotrzebnie groził i usiłował rozstawiać ludzi po kątach. Moim więc skromnym zdaniem bilans jego rezygnacji jest zdecydowanie dodatni.
MacB napisał(a):Pewnie masz rację.
Ten zwyczaj prawdopodobnie pochodzi stąd, że w dawnej wersji forum jak się kliknęło na nazwę użytkownika obok avatara, to nazwa ta automatycznie pojawiała się w oknie edycji w znacznikach pogrubienia. Może to jest u Ciebie nieuświadomione, ale może właśnie to być przyczyną.
Reputacja:
0
Luter napisał(a):MacB napisał(a):I co? Brakuje Zeratula?
Tu akurat nie bardzo, ale faktem jest, że są momenty, kiedy porządkował bałagan. Jednak głównie wtrącał się bez sensu, przeszkadzał, niepotrzebnie groził i usiłował rozstawiać ludzi po kątach. Moim więc skromnym zdaniem bilans jego rezygnacji jest zdecydowanie dodatni.
Popieram jak najbardziej -tm bardziej ,ze schlebial Simonowi i nie byl bezstronny :niepewny:
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Popieram jak najbardziej -tm bardziej ,ze schlebial Simonowi i nie byl bezstronny :niepewny:
Pewnie nie był, ale się starał! Każdy ma prawo do własnego zdania!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Każdy ma prawo do własnego zdania! Tak, ma. Z drugiej strony bywa, że w zakresie pełnionej funkcji trzeba być bezstronnym. Policjant prywatnie może nie lubić kiboli Legii, co nie znaczy, że na służbie ma ich traktować gorzej od kiboli Polonii. Krótko mówiąc, musi być obiektywny. Musi być, a nie musi się strać.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Niktważny napisał(a):Z drugiej strony bywa, że w zakresie pełnionej funkcji trzeba być bezstronnym. Sorry, ale zupełnie bezstronni to nawet nie są sędziowie, bo się po prostu nie da a o ileż większa ciąży na nich odpowiedzialność niż na forumowym strażniku poprawności.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Hahahahahahaha :rotfl: :lol: :lol: :lol: Kuba za to duza wodka w Warszawie na najblizszym salonie Duch Dwooch :lol: Duch77 napisał(a):Luter dobrze mowi :brawo: Duch77 napisał(a):ze jego "madre" pytanie Kuba i Luter skwitowali jak wyzej??? Duch77 napisał(a):Ale faktycznie Luter ma racje z ta wazelina,ja rozumiem ,ze mozna sie calowac po dupach i miec swoje kolko rozancowe Duch77 napisał(a):Hahahahaha :lol: :lol: :rotfl: :poklon: :tak: Luter to jest mistrzostwo,gratuluje i stawiam lampke dobrego wina w milym towarzystwie skrzypaczek i flecistek-taki 19-20letnich Duch77 napisał(a):Luter przylozyl Stepniarzowi-twojemu osobistemu przydupasowi :torba: Duch77 napisał(a):Luter napisał(a):
Popieram jak najbardziej -tm bardziej ,ze schlebial Simonowi i nie byl bezstronny :niepewny:
I to wszystko w jednym wątku. Dóhó, przestań tak lizać dupę Krzysztofowi, bo jestem przekonany, że On wcale się z tego nie cieszy. Nie chcąc być złapany za słowo, chcę podkreślić, że to jest tylko moje odczucie i wrażenie i nie siedzę Lutrowi w głowie, ani nie rozmawiałem z Nim o tym, ani nie wypowiadam Jego opinii, ani nie mam prawa wypowiadać się, ani nic ... w ogóle to nic nie powiedziałem.
A teraz duszq spróbuj mnie "wycytować" z pochlebnymi, nawet nie takimi wazeliniarskimi, opiniami o Simonie, Stępniarzu i całej reszcie.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Reputacja:
0
Widze ,ze po Stepniarzu i Simonie przybywa nam kolejny fan Duch Dwooch -gratuluje :tak: :lol: :brawo: :zamykam: :bann: :niespodzianka: :ok: :piwko: :urodziny:
|