11-19-2009, 07:32 PM
Mam pytanie: czy ktoś wie jak to grać???
Jeśli chodzi o balladę wrześniową najpierw grałam galopem, ale potem zaczęło mi też podchodzić bicie do Jałty, no a teraz suma sumarum zgłupiałam i nie wiem już jak powinno być. Znając życie okaże się jeszcze coś innego dlatego pytam jak wy to gracie.
Natomiast co do rejtana to w moim wykonaniu jest to bas i dwa wioliny, czyli umcia umcia
przeplatana galopem (nawet nie brzmi tak źle jak można przypuszczać), ale w nagraniu na początku słyszę jakieś umumciacia
(Nie wiem czy się wyznacie ale dobra
) Teraz proszę mi powiedzieć jak wy to gracie i proszę się na mnie nie wydzierać, że profanuję te utwory :wstyd: . Być może że kiedyś będę wstanie odtworzyć to ze słuchu ale na razie zwracam się z prośbą do was.
Jeśli chodzi o balladę wrześniową najpierw grałam galopem, ale potem zaczęło mi też podchodzić bicie do Jałty, no a teraz suma sumarum zgłupiałam i nie wiem już jak powinno być. Znając życie okaże się jeszcze coś innego dlatego pytam jak wy to gracie.
Natomiast co do rejtana to w moim wykonaniu jest to bas i dwa wioliny, czyli umcia umcia

Pozdrawiam,
Aneta
Aneta