Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trzecie urodziny WSJK - OT - Duszne żale
Nie bardzo rozumiem dlaczego Duch Dwooch nie moze znow wystapic-czy wszyscy maja w wielkim powazaniu widzimisie Simona-ktory tylko po to nie wpuszcza nas na scene ,aby wszyscy sie nie przekonali o tm ,ze on bzdury gada :Smile
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Nie bardzo rozumiem dlaczego Duch Dwooch nie moze znow wystapic
Jak to "dlaczego"? Przecież
Simon napisał(a):bo - jak wszyscy wiedzą "Simon ma pełne gacie ze strachu" i przerażenie mi na to nie pozwala.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz
Tak czy siak dzieki temu,ze nie chce nas wpuscic na scene sam obnaza sie tm,ze otwiera drzwi amatorom a zmyka zawodowcom -zupelnie nie wiedziec czemu,ale coz niech strace pojawie sie chyba i ja i poslucham tych moze przyszlych zawodowcow,choc fakt jest faktem,ze Simon boi sie konkurencji jak cholera ,bo mogloby wyjsc na wierzch,ze jednak Duch Dwooch jest duzo bogatszy programowo i lepszy od Simona i od Triady-choc przyznam ,ze tam jedna wokalistka mi sie podoba dSmile
Odpowiedz
Duch dobrze pisze!
Duch77 napisał(a):dzieki temu,ze nie chce nas wpuscic na scene sam obnaza sie tm,ze otwiera drzwi amatorom a zmyka zawodowcom
Duch77 napisał(a):pojawie sie chyba i ja i poslucham tych moze przyszlych zawodowcow
Warto przyjść i popatrzeć jak przez Salonową scenę mozolną drogą ku profesjonalizmowi podążają Czyżykiewicz czy Trio... Powodzenia chłopaki, trzymam kciuki za Wasze hobby!
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):otwiera drzwi amatorom a zmyka zawodowcom
Tak.
Salon jest dla amatorów, jak Triada, TŁCH, Mirek Czyżykiewicz, Tomasz Wachnowski, Evgen Malinowski, Andrzej Korycki & Dominika Żukowska itd.
Dla zawodowców, jak Duch Dwooch - są wyższe progi, jak Przejście Świdnickie.
Nie stać nas na gwiazdy.
dziczekwedrowniczek1 napisał(a):Wrocławia już mi nadto.
W jakim sensie?
Byłeś choć raz?
Odpowiedz
Jezeli uwazasz,ze Duch Dwooch wystepowal tylko i wylacznie w przejsciu swidnickim to jestes w duzym bledzie kolego,dalismy setki koncertow w miejscach i na scenach o ktorych ty mozesz co najwyzej pomarzyc i gralismy z najlepszymi :o
Wpisz sobie Duch Dwooch ,albo na wywrocie Duch Dwooch i zobacz gdzie gralismy i przestan pieprzyc farmazony panie niespelniony polonisto :niepewny: Wink :poklon: :lol: :tak:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):niespelniony polonisto
Owszem - spełniony.
Wypełniłem się zdobywając to wykształcenie i pracując w zawołcenia, jak i pracy.
Duch77 napisał(a):dalismy setki koncertow w miejscach i na scenach o ktorych ty mozesz co najwyzej pomarzyc i gralismy z najlepszymi :o
Tak, tak, wiemy.
Grałeś zwłaszcza z kozakami dońskimi, a "niedowiarków odsyłasz tu".

Niniejszym kończę rozmówki z tobą w tym temacie - jesteś jak Endriu Golota: drzesz mordę i cwaniaczysz, a jesteś cienki jak barszcz.

Masz chęć fantazjować na temat swoich koncertów z najlepszymi: rób to w swoim temacie koncertowym, nie zaśmiecaj mi tu wątku.
Odpowiedz
Simon napisał(a):Wypełniłem się zdobywając to wykształcenie i pracując w zawołcenia, jak i pracy.
Cos nacisnąłem i scalilo mi dwa zdania.
Mialo brzmieć:
Wypełniłem się zdobywając to wyksztacenie i pracując w zawodzie.
To rzecz, która jest poza zasięgiem twoich mozliwości, dotyczy to tak wykształcenia, jak i pracy.

I to by bylo na tyle, jak mawiał Stanisławski.
Odpowiedz
To czemu tak szybko przerwales tam prace i szkalujesz innych,ktorym do piet nie siegasz??
Sluchajcie ,Simon boi sie wpuscic na scene Duch Dwooch hahaha :o
Pewnie lepiej wpusc gluchego jak pien Stepniarza jakas atrakcja to bedzie,hehehe :rotfl: :lol: :mur: :poklon: :v:
My mamy gdzie grac nie musimy sie wpraszac na twoj osobisty teatrzyk i na wzajemne adoracje,ale wpadniemy z Duchami posluchac Stepniarza , :zamykam: :brawo: :ok: :mlotek:
Daj mu wczesniej duzo wodki i kielbasy ,moze rzeczywistosc bedzie znosniejsza hahahaha :pomocy: :poddaje: :nuci: Wink
Odpowiedz
A miałem się nie odzywać, ale skoro tak szczekasz...
Duch77 napisał(a):Nie bardzo rozumiem dlaczego Duch Dwooch nie moze znow wystapic
Duch77 napisał(a):My mamy gdzie grac nie musimy sie wpraszac na twoj osobisty teatrzyk
wcale się nie wpraszamy... w ogóle...

A teraz zakonotuj sobie o gwiazdo polskich przejść, że stepniarz nie planuje występować, co i tobie poleca skoro - jak twierdzisz - posiadasz na tyle słuchu by twierdzić, żem głuchy jak pień. I dobrze ci radzę - powstrzymaj swój otwór paszczowo-gębowy od słów, które nie zostały wcześniej autoryzowane przez proces myślowy bo możesz wypowiedzieć je w mocno nieodpowiednim czasie a przecież nie masz ubezpieczenia. Także pokój z tobą. Baw się dobrze na salonie jeśli uda ci się uzbierać 10zł na wejściówkę i omijaj mnie szerokim łukiem ku obupulnej radości.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Sluchajcie ,Simon boi sie wpuscic na scene Duch Dwooch hahaha
Nie. Simon poświęcił czas i kolosalne pokłady energii, starań, żeby stworzyć Salon JK. Udało mu się utrzymać wysoki poziom wykonawców w salonie bez kombinowania z innymi, gorszymi programami, imprezami itp (do czego się zniżyła niejedna impreza poświęcona JK). Simon NIE CHCE wpuścić na scenę Duch Dwooch. Powiem szczerze, że po Twoich ostatnich poczynaniach na tym forum, na prawdę mu się nie dziwię.

Synku, ja rozumiem, że każdy ma problemy - ale opanuj się przed wyzywaniem i oskarżaniem człowieka, który stworzył coś wartościowego - SAM! i zajmij się sobą. Wiesz, jakie mniemanie o Waszych występach ma większość forumowiczów. Zamiast się wiercić na wesz na łańcuchu, weźże się do roboty.
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Alek napisał(a):
Duch77 napisał(a):pojawie sie chyba i ja i poslucham tych moze przyszlych zawodowcow
Warto przyjść i popatrzeć jak przez Salonową scenę mozolną drogą ku profesjonalizmowi podążają Czyżykiewicz czy Trio... Powodzenia chłopaki, trzymam kciuki za Wasze hobby!
Akurat tak się składa Alku, że poniekąd Duch ma rację. Adam Łapacz, Łukasz Jęcek, Triada Poetica czy Trio to bez wątpienia grupy czy osoby amatorsko występujące na scenie. Traktujące to granie raczej właśnie jako hobby. Inaczej - nie żyją z tego 'fachu'. Jedni robią to sprawniej inni mniej sprawniej, ale to amatorzy, którzy kiedyś tam wzięli gitarę do ręki i zaczęli sobie podgrywać Kaczmara. Tyle, że jednym wychodzi to lepiej innym gorzej. Większość z nich nie ma przecież nawet muzycznego wykształcenia. Oczywiście, ja nie widzę w tym nic złego, bo jeśli amator gra bądź śpiewa dobrze, to tylko chwała mu za to. Natomiast, jeśli chodzi o samego Ducha, to prawdopodobnie miał na myśli to, że on grywa z zawodowymi muzykami, aczkolwiek uważam, że Jego wypowiedź nie była mimo wszystko do końca fortunna.
berseis13 napisał(a):Simon poświęcił czas i kolosalne pokłady energii, starań, żeby stworzyć Salon JK. Udało mu się utrzymać wysoki poziom wykonawców w salonie bez kombinowania z innymi, gorszymi programami, imprezami itp (do czego się zniżyła niejedna impreza poświęcona JK). Simon NIE CHCE wpuścić na scenę Duch Dwooch.
Szczerze powiedziawszy, w dalszym ciągu nie rozumiem dlaczego Duch miałby nie wystąpić na tego typu imprezce kaczmarowej. Przyznaję, że do dziś nie miałem okazji usłyszeć Ducha na żywo, ale pamiętam nagrania i nadal będę trzymał się stwierdzenia, że nie odbiega jakością wykonań, przynajmniej od niektórych artystów.
berseis13 napisał(a):Synku, ja rozumiem, że każdy ma problemy - ale opanuj się przed wyzywaniem i oskarżaniem człowieka
Córcia, i kto to mówi?! Big Grin
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Natomiast, jeśli chodzi o samego Ducha, to prawdopodobnie miał na myśli...
I Ty oczywiście wierzysz w to, co piszesz. Wink
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):w dalszym ciągu nie rozumiem dlaczego Duch miałby nie wystąpić na tego typu imprezce kaczmarowej.
A któż mu zabrania występowania na tego typu imprezkach kaczmarowych?!
Niechaj gra, gdzie chce, jak Polska szeroka. Ba! Europa!

Po pierwsze: przypominam, że imć dooch juz wystapił na WSJK!
I to wlaśnie dlatego nie zamierzam go zapraszac ponownie.
Tym bardziej, że sympatii sobie nie zaskarbił od tamtego czasu.

Po drugie: to ja nie rozumiem typa.
Szczeka i ujada, miota wyzwiska, wyśmiewa Salon i obraża ludzi tam występujących, nazywa to teatrzykiem.
Z drugiej zas strony - wielce ubolewa, że nikt go tam nie chce.
Oczywiście - to typowe rozchwianie doochowe, które prezentuje tak w sieci, jak i w realu.

Po trzecie - roztacza aurę wziętego profesjonalisty. Więc po cóż mu taki amatorski Salon do szczęścia? Niechaj gra na arenach całego świata i sprzedaje miliony plyt.

Po czwarte: staram się w miarę urozmaicac występy i zapraszac rożnych artystów. Tym razem są kolejne urodziny, więc zaprosiłem znanych i lubianych na WSJK. Jednak zastrzegam sobie prawo do wyboru gościa wieczoru podczas kolejnych edycji Salonu.

Po piąte i ostatnie: po co ja to w ogóle piszę?
Big Grin
Odpowiedz
Simon napisał(a):Tym bardziej, że sympatii sobie nie zaskarbił od tamtego czasu.

Po drugie: to ja nie rozumiem typa.
Szczeka i ujada, miota wyzwiska, wyśmiewa Salon
Do czego sam niejednokrotnie się przyczyniasz. Prowokując go i nakręcając.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Do czego sam niejednokrotnie się przyczyniasz. Prowokując go i nakręcając.
Od dawna się ograniczam.
Kiedys faktycznie setnie się bawilem czytając doochowy belkot. Ty zreszta także, czego dawałes wyraz poza forum.

Ale skoro poczuwasz się do roli adwokata doochowego - to idź dalej: czemu nie zaprosisz doocha do jakiegos wspólnego projektu?
Pytam calkowicie poważnie. Grałes z osobami z roznych stron kraju, mieszkając w Wawie, równie dobrze możesz to robic z doochem i występować na tego typu imprezkach kaczmarowych.
Nie piszę tego zlośliwie, żeby bylo jasne.
Odpowiedz
Simon napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Do czego sam niejednokrotnie się przyczyniasz. Prowokując go i nakręcając.
Od dawna się ograniczam.
Kiedys faktycznie setnie się bawilem czytając doochowy belkot. Ty zreszta także, czego dawałes wyraz poza forum.

Ale skoro poczuwasz się do roli adwokata doochowego
Wcale się nie poczuwam do roli jego adwokata. A mój poprzedni wpis nie miał być złośliwy. Absolutnie. Po prostu piszę co widzę, może błędnie. Uważam wręcz, że Duch w wielu miejscach przegina i mi też się kilka razy od niego 'oberwało', tak więc z tą moją adwokaturą to tak nie do końca jak zdajesz się sugerować.
Simon napisał(a):czemu nie zaprosisz doocha do jakiegos wspólnego projektu
Wspomniany wykonawca chyba sam sobie świetnie radzi wśród swojej jakże licznej gromadki muzyków. Ponadto, jak już wspominałem, nie miałem okazji usłyszeć jak prezentuje się Duch na żywo. Ale kto wie, może byłoby to ciekawe doświadczenie Smile
A tak już poza wszystkim, ja od jakiegoś czasu nie grywam. Skupiam się jak pewnie wiesz, na zupełnie innej dziedzinie, która pochłania mi sporo czasu, ale może po nowym roku coś muzycznego się urodzi.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Rozumiem. No, to chyba mamy jasność w temacie.

To by było chyba na tyle, ja ze swej strony wyczerpałem temat.
Doprawdy - mam większe problemy niż rozstrzasanie kompleksów doocha.
Niechaj każdy robi swoje.
Odpowiedz
A my wczoraj dalismy po raz kolejny lupnia naszym wrogom,tym razem w klubie RURA-jazzowym klubie i ludziska siedzieli do 4 i jeszcze im bylo malo ,mimo,ze organizatorzy bardzo mocno opoznili nasz koncert :Smile
Publika oszalala,a my jak to my skromnie zeszlismy ze sceny po 10 bisie i stwierdzilismy ,ze ciezko sie gra za darmo :' Wink :mur: :poklon: :agent:
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):
berseis13 napisał(a):Synku, ja rozumiem, że każdy ma problemy - ale opanuj się przed wyzywaniem i oskarżaniem człowieka
Córcia, i kto to mówi?!
Córcia napisała owo zdanko w pewnym kontekście, staruszku Wink Owo zdanko również nie było adresowane bezpośrednio do Ciebie, a do Ducha77.

Jednak autentycznie mi miło, że zechciałeś zacytować moją wypowiedź Smile

Pozdrawiam cieplutko
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Publika oszalala,a my jak to my skromnie zeszlismy ze sceny po 10 bisie i stwierdzilismy ,ze ciezko sie gra za darmo
Confusedlonik: Confusedlonik:
Oj, ciężko...
Wracając do wątku o amatorach, to Klyeff np. jest amatorem biorąc pod uwagę główne źródło utrzymania. Gintrowski chyba w jakimś sensie też, bo wykłada przecież w szkole Lindy.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
Caly dowcip polega na tym ,ze procz Simona i stepniarza -ktorzy maja do nas jakies osobiste animozje -zwiazane ,ze jeden jak i drugi spiewac nie potrafi-nikt nie twierdzi sam z siebie tego co imc panowie !! ;( :rotfl: :lol: :tak:
Uwierz mi,ze ja poswiecilem duzo wiecej droga Berseis-gdyz w szeregach Duch Dwooch w ciagu roku pojawilo okolo 100Artystow od zawodowych pianistow poczynajac,po flecistki,skrzypaczki,wokalistki,akordeonistki,basistow,gitarzystow itp,itd.
Zauwazmy-Simon twierdzi cos co nie ma poparcia w rzeczywistosci-ogromna batalia i propaganda skierowana przeciwko Duch Dwooch ma swoj wyrazny cel-zniszczyc Duch Dwooch :agent:
To,ze nie wpuszcza na scene Duch Dwooch jest wyraznym znakiem na to,ze sie boi-ja np bez problemu bym wpuscil Triade-na wieczor Duch Dwooch -co juz wczesniej mowilem-bo nie mam na ich punkcie kompleksow. Wink

Kuba jest dosc trzezwo myslacym muzykiem co i niektorym tez polecam dSmile I to.ze mowi bezstronnie i nie lize dupy Simonowi nie znaczy,ze jest czyims adwokatem.
Tak gwoli scislosci Stepniarzu to nie przypominam sobie by slowo "obopolna" pisalo sie przez "u" zwykle -gdzie ty sie ortografii uczyles chlopie??? :mur: :v: :poklon: :tak: :lol: :rotfl:
Szczegolnie ,ze slowo ,ktore ty uzyles czyli:" obupulny" -nie wiem czy wogole wystepuje w jezyku polskim,no ale to twoj mentor cos cie nie douczyl Cool
A czemuz to nie wystapisz??? Dziwne wydawalo mi sie ,ze po ostatnim wystepie zdobyles wielu fanow,ze o fankach nie wspomne :poklon: :o :' Wink :lol: :lol: :lol: :nie: Confusedtrapiony: :pomocy: :brawo:
A straszyc i grozic to ty sobie mozesz swoja mlodsza siostre ,choc sadze,ze nawet ona ciebie by nie przerazila sie ,no chyba zebys zaczal spiewac "Antylitanie na czasy przejsciowe" :poklon:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):...nie wiem czy wogole wystepuje w jezyku polskim...
Wypada, parafrazując klasyka, zapytać: "gdzie ty sie języka polskiego uczyles chlopie??? :mur: :v: :poklon: :tak: :lol: :rotfl: "
Odpowiedz
A czy któraś z tych profesjonalnie wykształconych flecistek i skrzypaczek na stałe zagościła w zespole, czy po jednym występie dziękowała za współpracę - tak jak i knajpy?
Duch77 napisał(a):ogromna batalia i propaganda skierowana przeciwko Duch Dwooch
Nie wiem czy do Warszawy i Krakowa dojechały już nasze banery, plakaty i hostessy, ale we Wrocławiu nasza akcja przeciwko duchowi jest zakrojona na tak wielką skalę, że ciężko się nie potknąć o plakat z napisem "doochy w zaświaty" albo hostessę nakłaniającą do kulturalnego bojkotu. Mamy poparcie sponsorów, władz miasta, tuzów kultury i wszyscy jednym głosem wołają "Precz!" :rotfl: :lol: :rotfl: :lol: No ja cie proszę - dziecko drogie - jaka kampania ?
Jaka propaganda najlepszy tej kwestii nauczycielu?? Te rzekome miliony klubów gdzie grałeś, dziesiątki tysiący zarobionych złotych, setki współpracujących artystów, sotnia kozacka organizatorów. A jak przychodzi co do czego to niedowiarków odsyłasz do zespołów pieśni i tańca rosyjskiego a umieszczając nagrania ze swojego koncertu nie raczysz prezentować tam swoich wystąpień, zarabiasz krocie, ale szkoda ci marnych paruset złotych na ZUS a potem biadolisz, że sobie skręciłeś kolano i ta wredna służba zdrowia nie chce ci - Prawdziwemu Polakowi - pomóc za darmo (pewnie pracują tam Żydzi!), a na koniec okazuje się, że nie masz głupiego 1000zł na samochód, bo w koncerty trzeba było dołożyć z własnej kieszeni. Nie mniej nadal podtrzymujesz, że jest zajebiście. Propagandy to mógłby się od ciebie Goebels uczyć.
Duch77 napisał(a):A czemuz to nie wystapisz??
Między innymi dla tego, że w przeciwieństwie do ciebie - luminarzu mowy polskiej - posiadam jakieś elementy słuchu muzycznego, mam na tyle odwagi by posłuchać swoich nagrań i na tyle oleju w głowie by wyciągać z nich konstruktywne wnioski. Czego i tobie - mimo wszystko - życzę.
Ja straszyć ?? Przecież straszenie to domena dooooochoooow :] Ja tylko informuję, żebyś potem łez nie lał.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Szczegolnie ,ze slowo ,ktore ty uzyles czyli:" obupulny" -nie wiem czy wogole wystepuje w jezyku polskim,no ale to twoj mentor cos cie nie douczyl
Poprawiasz, buraku, innych - a w samej poprawce walisz ortografa. Pisze się, tłuku: "w ogóle"
Duch77 napisał(a):gdyz w szeregach Duch Dwooch w ciagu roku pojawilo okolo 100
Otóż to. Pojawiło się TYLU artystów, bo żadnego nie jesteś w stanie przy sobie zatrzymać. Big Grin
Nie masz żadnego stałego składu, za każdym razem musisz coś na poczekaniu klecić.
Duch77 napisał(a):ja np bez problemu bym wpuscil Triade-na wieczor Duch Dwooch
Niech każdy robi swoje.
Ja wcale się nie wpraszam na Twoje imprezy.
Ty na moje za to - cały czas. Smile
Niemal za każdym razem kiedy jest edycja WSJK, wylewasz swoje gorzkie żale i płaczesz,jak cienias, zamiast zachować się jak facet.
Skoro uważasz to za gówniany teatrzyk, gdzie występują patałachy - po jaką cholerę się tu pchasz? W dodatku wiedząc - że to ja decyduję o kształcie koncertu i wiedząc, że nie wystąpisz u mnie drugi raz.
Ja się nie wtrącam w twój repertuar, w to kogo zapraszasz, z kim wystepujesz.
Więc i ty bądź łaskaw nie wpieprzać się w moje sprawy.
Rób chłopie swoje, podniecaj się sobą, porywaj tłumy.
Żyj i daj żyć innym.
Duch77 napisał(a):no chyba zebys zaczal spiewac "Antylitanie na czasy przejsciowe"
Ależ przejścia to twoja specjalność. Zwłaszcza świdnickie. :rotfl:
Duch77 napisał(a):Uwierz mi,ze ja poswiecilem duzo wiecej
Śpiewać każdy może,
trochę lepiej, lub trochę gorzej,
ale nie oto chodzi,
jak co komu wychodzi.
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
ooo

Lubię piosenki, różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy.
Teraz będę już szczery
wybrałem drogę kariery,
kariery na estradzie,
na pewno sobie poradzę.

Stoję przy mikrofonie,
niech mnie który przegoni,
różne sceny, brygady,
już nie dadzą mi rady
bo ja się wcale nie chwalę
ja po prostu niestety mam talent.

Jak człowiek wierzy w_siebie,
to cała reszta to betka,
nie ma takiej rury na świecie,
której nie można odetkać
wejść na estradę i zostać,
cała reszta to rzecz prosta.

A ja wiem co jest grane,
dlatego tutaj zostanę,
będę śpiewał piosenki
będą klaskać panienki
będą dawać mi kwiaty
będę teraz bogaty
bo ja się wcale nie chwalę
ja niestety mam talent
jak głos wydaje z_siebie
wszyscy są w_siódmym niebie

Stoję przy mikrofonie,
niech mnie który przegoni,
wszystkie sceny, brygady,
już nie dadzą mi rady
nikt mnie tutaj nie kiwnie
bo odczuje to dziwnie
ja nikogo nie straszę,
ja talentem niestety go gaszę.
Bardzo lubię piosenki,
i różne inne dźwięki
szczególnie jak mnie co wzruszy
rzuca mnie się na uszy
Ja znam ładne szlagiery
pójdę drogą kariery
Confusedlonik:
Odpowiedz
Szczerze mówiąc, wczoraj myślałem, że jednak piszesz jak najbardziej serio.
Simon napisał(a):I to by bylo na tyle, jak mawiał Stanisławski.
Simon napisał(a):Po piąte i ostatnie: po co ja to w ogóle piszę?
Big Grin
Simon napisał(a):To by było chyba na tyle, ja ze swej strony wyczerpałem temat.
Doprawdy - mam większe problemy niż rozstrzasanie kompleksów doocha.
Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Szczerze mówiąc, wczoraj myślałem, że jednak piszesz jak najbardziej serio.
Kuba, naprawdę się staram.
Ale, jak widzę co ten pajac wypisuje, nie mogę się powstrzymać. Wink

Oczywiście - wiem, że powinienem zlać go całkowicie.
Wszak samo zabieranie głosu w rozmówkach z nim nadaje "dyskusji" znamiona poważnej, a co najmniej - normalnej.
A ta, jak wiesz, nie jest normalna, a już na pewno - poważna. Wink
Odpowiedz
Patrz Simon tak sie napisales i napieprzyles glupot,a duch dwooch ma coraz szersza publike i coraz lepiej mu idzie Wink
Rozumiem,ze jak dam kolejne nagrania to beda pod byle pretekstem usuniete przez kolesiostwo???
No i nadal ponawiam pytanie,dlaczego nie przyjmuje sie zgloszen Duch Dwooch i nie dodaje do imprez??? Kto jest za to odpowiedzialny??
Czyzby Simon niczym Donald Tusk pociagal za wszystkie sznurki na tym forum???? dSmile
No coz... :lol: :poklon: :v: :mur: :agent: :rotfl:

A tak poza tym to jezeli ja jestem burakiem to ty jestes super-Burakiem !! ;( Sad( :o :Smile Big Grin Smile
Jezeli ja jestem tlukiem to ty jestes gorzej niz Tlukiem-bo kto to widzial ,aby wielki Simon(moderator) i zalozyciel WSJK -uzywal (do malego, nic znaczacego i rzekomo malo utalentowanego dSmile Ducha)-takich slow-Simon jestes malo elokwentny i sam wszczynasz awantury Smile)
Ale wybaczam ci,bo wiem,ze masz tu wielu lizio-dupow Cool
Ja sie nie chce wtracac do twoich spraw,tylko ty nie wtracaj sie do moich i bedzie ok.glownie wypraszam sobie jakies belkoty a propo Duch Dwooch,a co do salonu to mam do niego i wszystkich tam zgromadzonych wielki szacunek :niepewny:
Tylko od razu powiedz,ze to twoje widzimisie i po prostu z jakichs osobistych powodow nie chcesz nas wpuscic na scene WSJK,a nie jakies tam bajeczki pod naszym adresem :zaplakany:
Bo,naprawde juz kilka osob,ktorzy byli na naszych koncertach z tego forum ma odmienne zdanie od twojego i po coz sie tak upierac i mowic jakies niestworzone historyje??? Wink
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):...juz kilka osob,ktorzy byli na naszych koncertach z tego forum ma odmienne zdanie od twojego...
Fakt! Nawet nie tylko "osoby z tego forum", ale i ich córki i chłopaki tych córek, jeśli dobrze pamiętam.
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Rozumiem,ze jak dam kolejne nagrania to beda pod byle pretekstem usuniete przez kolesiostwo???
Po co piszesz głupoty skoro nikt nie usuwał jak na razie żadnych nagrań...
Duch77 napisał(a):No i nadal ponawiam pytanie,dlaczego nie przyjmuje sie zgloszen Duch Dwooch i nie dodaje do imprez??? Kto jest za to odpowiedzialny??
Administrator jest odpowiedzialny, ale widocznie aktualnie jest niedostępny, więc nie pierdziel o jakiś spiskach. Administrator ma swoje życie i nie ma obowiązku siedzieć i aktualizować stronkę 24 h/dobę. Tak trudno to zrozumieć?
Duch77 napisał(a):nie chcesz nas wpuscic na scene WSJK,
A po co Ci ta scena? To jakiś wyjątkowa nobilitacja dla Ciebie będzie ?
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz