Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koszulka z Jackiem Kaczmarskim
Czy było moze kiedys cos takiego?
Odpowiedz
Nigdy coś takiego nie istniało.
Odpowiedz
I jakoś trudno mi sobie to wyobrazić...
Odpowiedz
----------------
Odpowiedz
olaff22 napisał(a):Nie jest prawdą, że nigdy nic takie nie istniało
Ponieważ temat nie jest najpoważniejszy, pozwoliłem sobie na żart.
Odpowiedz
W fotojokerze można sobie zamówić koszulki. kubki, kufle, poduszki ze zdjeciami ktore się im wysle, jak ktos ma ochote może sobie wkomponować na koszulkę zdjęcie JK... jeżeli posiada...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
----------------
Odpowiedz
Ja gdybym miał sobie zrobić koszulkę, to raczej bym wybrał jakiś cytat z twórczości JK niż zdjęcie... Choć motyw z plakatu WPzK jest ciekawy Smile Plakat mam... muszę mu zrobić zdjęcie Wink
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek zasugerował cytat - moja koleżanka (skadinad postrzelona i wspaniała osoba) wymysla od czasu do czasu niepospolite prezenty dla swoich ulubieńców, ja dostałem jakiś czaa temu koszulkę z wyszytym cytatem ze "Snu Katarzyny II"
Odpowiedz
Uuuu faktycznie pomysłowa i pracowita Smile . A cóż to za cytat, jeśli mogę zapytać Big Grin
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Odpowiedz
-.-/---/-.-./..../.-/-./-.-/.-//-/.-./--.././-.../.-/
/--/..//-/.-/-.-/.././--./---//.---/.-/-.-//../--/.--././.-./../..-/--///

bo zapomniałem dodać żej jest to pisane afabetem Morsea
Odpowiedz
tomekzemleduch napisał(a):-.-/---/-.-./..../.-/-./-.-/.-//-/.-./--.././-.../.-/
/--/..//-/.-/-.-/.././--./---//.---/.-/-.-//../--/.--././.-./../..-/--///
kochanka trzeba mi takiego jak imperium.

Czyż nie? Smile
Odpowiedz
Czyż TAK, Ann.
w zaszadzie teraz chyba należy Ci się jakaś sprawność harcerska.
Odpowiedz
e tam. to wcale nie było trudne Smile
Odpowiedz
Pewnie gdyby ktos zabrał sie za produkcje takich koszulek to byłyby one tak samo tandetne jak dzwonki na komórkę. Pozatym komercha jakoś nie pasuje do JK, a jeśli ktoś chce koniecznie koszulkę z podobizną czy cytatem niech sobie ja stworzy. Drukarka, papier do nadróków i żelazko, i oto cała filozofia. Dodatkowo będzie cieszyć podwójnie no bo to własna robota (jak by nie patrzec unikat :wink: ).
Yet we lost though, again...
Odpowiedz
kiedy zaczęłam czytać tę dyskusję..poczułam niesmak...jacek i koszulki...eee...ale....tak właściwie to fajnie byłoby mieć koszulkę z jakimś akcentem z twórczości jacka...
...siedzę i sam się w sobie nie mieszczę...
Odpowiedz
Jkub napisał(a):Drukarka, papier do nadróków i żelazko, i oto cała filozofia.
Ja już sobie robiłam tak dwie koszulki (co prawda z Jackiem nie miały nic wspólnego). Udała się tylko jedna. Przestrzegam przed kupowaniem papieru do nadruków za 4zł!!! Przywiera do materiału i nie chce się odkleić.
Jak mnie niepozornych nie żegna się z żalem.
Odpowiedz
koszulki i bluzy związane z JK mozna kupic tutaj:

http://butik.pl/kaczmarski
Odpowiedz
Jak dla mnie to jest jednak pewne przegięcie.
Jakoś mi teksty JK nie pasują do koszulek :evil:
Profanacja to chyba zbyt mocne słowo, ale jednak to "kwestia smaku" :wink:

Pozdrawiam
Zeratul
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Koszulka pierwsza z obławą wygląda brzydko: Biały kwadrat na czarnym tle plus to zdjecie. Wydaje mi sie ze jest to świetna koszulka dla ekologów, którzy walczą o przetrwanie wilków. Te na białym tle już dużo lepsze.

Koszulka druga z Murami, tak naprawde jest troche bezsensowna, bo nie ma już przeciw czemu walczyć w sensie takim jak była rozumiana ta piosenka i w sensie takim jaki wynika z tego jednego wersetu. A ze to hasło jest chwytliwe pewnie dlatego zostało wykorzystane.

Koszulka trzecia z Jackiem. Zastanawiam się czy autor wzoru ma prawo do tego zdjęcia. Pomijając wszystko koszulka mi się podoba najbardziej, chociaż nie kupił bym jej sobie, bo Jacek gra u mnie w duszy i nie musze go pokazywać wszystkim. Ludzie w moim wieku i tak mają znikome pojęcie o tym kim on był.

Jednym słowem, gdy ktoś ma potrzebe manifestowania Jacka to nie jest to złe ale ja osobiście takiej potrzeby nie mam.

Ps. Zastanawiam sie czy ktoś z kimś z rodziny Jacka uzgadniał czy to typowe zarabianie kasy, bez skrupłów.
Odpowiedz
"Oddaj komuś rząd dusz
I na własny szlak rusz" - czy to nie jest świetne?
"A spod grzywki niesfornej
Zerka oczko przekorne
Kuszą usta czerwieńsze
Niż wino.
A niżej, o nieba..."
Odpowiedz
Filip P. napisał(a):Zastanawiam sie czy ktoś z kimś z rodziny Jacka uzgadniał czy to typowe zarabianie kasy, bez skrupłów.
Myślę, że jednak to drugie...taki naród Sad
Odpowiedz
Coma napisał(a):
Filip P. napisał(a):Zastanawiam sie czy ktoś z kimś z rodziny Jacka uzgadniał czy to typowe zarabianie kasy, bez skrupłów.
Myślę, że jednak to drugie...taki naród Sad
Możnaby zasięgnąć informacji u źródła Tongue
Odpowiedz
Mnie by się na egzaminy (historia powszechna po 1945 r. i historia Polski po 1939 r.) przydała koszulka z cytatem:
JK napisał(a):Z tą Polską zawsze są kłopoty

Ma ktoś pożyczyć taką? Wink
Odpowiedz
Ja niestety również nie posiadam, a w poniedziałek egzamin z dwudziestolecia i 2 wojny Wink
Tylko poczucie humoru nas może ocalić.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
Kiedyś myślałem czy by sobie na zamówienie tekstu nie zrobić na koszulce i mi się odechciało. Powód - za duży wybór...
Kiedyś ELROND
Odpowiedz
michalf napisał(a):a w poniedziałek egzamin z dwudziestolecia i 2 wojny
Będziem trzymać kciuki
Ale nie u tej "miłej" pani? Tongue

Ja zdałam :jupi:
Jeszcze najgorszy egzamin studiów przede mną (historią Polski po 1939 r.) z prof. Dubickim... to będzie bolało ;(
Odpowiedz
Oj, współczuję. Egzamin nie u miłej pani tylko u miłego pana dziekana.

"Kaczmar nie wygrałby "Nadziei". Kaczmar nawet by się nie zakwalifikował ze względu na brak elementu autorskiego." - Zeratul
Odpowiedz
ann napisał(a):Jeszcze najgorszy egzamin studiów przede mną (historią Polski po 1939 r.) z prof. Dubickim... to będzie bolało
A ten temat to chyba ciekawy jest...
Odpowiedz
Elrondzie, ten temat jest naszpikowany ogromną ilością informacji z datami dziennymi z każdej dziedziny: polityki, społeczeństwa, gospodarki itd.

Odpowiedz