09-28-2009, 11:46 AM
Jak w temacie - 29. września, który to dzień z wielkim prawdopodobieństwem nastanie jutro, spotykamy się we Wrędze o godz. 19:00.
Amen.
Amen.
śni inny byt jurajski gad
Kraków, 29.09.2009 r.
|
09-28-2009, 11:46 AM
Jak w temacie - 29. września, który to dzień z wielkim prawdopodobieństwem nastanie jutro, spotykamy się we Wrędze o godz. 19:00.
Amen.
09-28-2009, 03:13 PM
partycja napisał(a):Jak w temacie - 29. września, który to dzień z wielkim prawdopodobieństwem nastanie jutro, spotykamy się we Wrędze o godz. 19:00.Widzę, że konkurujecie/my z Wrocławiem...
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
09-28-2009, 04:10 PM
Zbrozło napisał(a):Widzę, że konkurujecie/my z Wrocławiem...E, to nie tak.
09-28-2009, 04:55 PM
Żeby nie konkurować - przyjedźcie wszyscy do Wrocławia.
![]()
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
09-28-2009, 05:24 PM
Elessar napisał(a):Żeby nie konkurować - przyjedźcie wszyscy do Wrocławia.To my zapraszamy na wieczorekdoporanny Żuławia. ![]()
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
09-28-2009, 05:36 PM
Którymś razem na pewno.
![]()
"In the city od blinding lights..."
-------------------------- http://www.triadapoetica.art.pl http://www.gentlemanschoice.pl http://www.krest.pl
09-28-2009, 05:37 PM
nieee, znowu nie ma ALa, Kilera ani Leszka? przecież to wszystko bez sensu, może jednak pojedziemy do Wrocławia ;P
[i][color=#004000]Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno[/color][/i]
09-28-2009, 05:43 PM
Elessar napisał(a):Którymś razem na pewno.Może wtedy, kiedy to żuław osiągnie dobrą formę w prezentowaniu zajebistej seksowności swojego głosu * * cytat z pamięci
09-28-2009, 05:50 PM
hę?
[i][color=#004000]Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno[/color][/i]
09-28-2009, 05:57 PM
żuław napisał(a):hę?Ćwicz :]
09-28-2009, 06:19 PM
Niech się żuław chociaż zastosuje do skrzętnie notowanych na marginesach jego cudem ocalałego śpiewnika uwag.
09-28-2009, 07:32 PM
ech, nie chce mi się ;P może na następny raz te realne prośby zostaną spełnione ;P
09-30-2009, 06:09 PM
Za godzinę w Porcie kontynuacja się odbywać ma. Do zobaczenia!
P.S. Ziemniaki Jirziego są totalne!
09-30-2009, 07:52 PM
partycja napisał(a):Za godzinę w Porcie kontynuacja się odbywać ma. Do zobaczenia!Widzę, że dysponujecie dość rozbudowaną ilością czasu wolnego (pewnie, świętujcie ostatnie godziny wolności ![]()
10-01-2009, 12:18 PM
Właśnie wróciłem z domu do domu impreza pożegnania starego roku akademickiego wreszcie zakończona, ale "umarł król, niech żyje król" i z tego względu uczcić godnie należy także nadejście nowego roku akademickiego(a także to, że ponoć Stop już wraca) dlatego proponuję spotkać się w piątek o 19 we wrędze.
Z tego miejsca pozdrawiam Patkę, która okazała się być jedyną honorową osobą(poza mną) z tej gromadki skawińskiej i pojawiła się na kontynuacji, reszta niech się czuje zmieszana z błotem ;p A tak poza tym to dzięki Wam gołąbeczki za naprawdę szaloną imprezę, ze szczególnym uwzględnieniem Tomka który nas przenocował i dostarczył tak ogromnej radości że nawet pewnie tego nie podejrzewa( niech pozdrowi Sylwię i Agnieszkę). Ach, i niech będzie pozdrowiona rodzina Polków ze Skawiny, a zwłaszcza mama Polek za ten obiad, którym nas szczodrze uraczyła. No, do piątku.
10-01-2009, 12:50 PM
Młody człowieku! Przecież w piątek o 19 będziemy na koncercie Pawła Orkisza w Imbirze na św. Tomasza d
![]() Mama również pozdrawia.
10-01-2009, 02:16 PM
no ok, niech będzie, a o ktorej on kończy? ;p
10-02-2009, 05:31 AM
żuław napisał(a):reszta niech się czuje zmieszana z błotemSłowo na niedzielę !
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
10-02-2009, 12:28 PM
mam nadzieje Cie ujrzec dzis czapcio ;p
10-02-2009, 05:21 PM
Choć już trochę się spóźniłem, to zapewniam o swojej obecności
![]() [Dodano 2 października 2009 o 22:45] Świetne spotkanie! Dzięki ![]() Lać sierpem i młotem czerwoną hołotę !!!!!
10-03-2009, 04:49 PM
Precz z komuną! Precz z komuną!
Trzeba przyznać, ze impreza była przednia i aż żal było wychodzić... mam nadzieję Jiri, że wkręcisz nas jeszcze na spotkanie członków FMW ![]()
"Drobiazgi niepotrzebne ratuj, Kiedyś je dziecku swemu dasz. Przydadzą się przyszłemu światu..."
10-03-2009, 08:57 PM
Impreza nadal trwa, a tym, którzy nie dotrwali - słowo na niedzielę. Jest totalnie wspaniale i spełniają się marzenia. Bryca trzymamy za słowo.
P.S. A gdzie jest Stop?
10-04-2009, 08:33 AM
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści!
Impreza wpisała się idealnie w nasz przejściowy tydzień. Skawina jest rajem pijaków. Dlatego tez mam nadzieję, że bryce jest honorowy i dotrzymuje słowa... Mam nadzieję, że zobaczymy się dopiero w piątek na dworcu o 20. P.S. Tam jest Stop! P.P.S Mam nadzieję, że taty Polka nie strzeliło tam nic, mimo, że głośno wyrażał takie obawy. [Dodano 4 października 2009 o 10:53] Zbrozło napisał(a):Świetne spotkanie! Dziękiwybacz chłopcze, ale wykazałeś się totalnym nieobeznaniem z prawicową myślą, jak powszechnie w prawicowym środowisku wiadomo krzyczeć się powinno raz sierpem, raz młotem w czerwoną hołotę! ale spoko, ja cie jeszcze wychowam ;p
10-04-2009, 11:01 AM
partycja napisał(a):P.S. A gdzie jest Stop?Genialne!! partycja napisał(a):Bryca trzymamy za słowo. żuław napisał(a):Dlatego tez mam nadzieję, że bryce jest honorowy i dotrzymuje słowa...Sytuacja nieco się skomplikowała, gdyż właśnie przed chwilą kupiłem meble, które przywiozą mi akurat w przyszłym tygodniu. Czy możemy to przełożyć na inny termin?
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
10-04-2009, 03:11 PM
żuław napisał(a):Tam jest Stop!OK. ![]() żuław napisał(a):Mam nadzieję, że taty Polka nie strzeliło tam nicNie, nie, ale powiedział, że nie chciałbyś być w okolicy, gdyby kiedyś do tego doszło. Natomiast ja jestem na skraju załamania, albowiem pierwszy raz w życiu nie wyszło mi tiramisu. fthissite napisał(a):mam nadzieję Jiri, że wkręcisz nas jeszcze na spotkanie członków FMWO, świetna myśl. Tam mnie doceniają... :rotfl: bryce napisał(a):Czy możemy to przełożyć na inny termin?Żartujesz sobie?
10-05-2009, 08:10 AM
bryce napisał(a):Sytuacja nieco się skomplikowała, gdyż właśnie przed chwilą kupiłem meble, które przywiozą mi akurat w przyszłym tygodniu. Czy możemy to przełożyć na inny termin? Ej, bryce, weź nie pie...l Powiedz meblom, żeby poczekały. My tu już znaczne przygotowania na twój przyjazd poczyniliśmy, więc nie ma żadnej możliwości, abyśmy Ci zwrócili słowo, z twarzą nie przyjeżdżjąc do nas nie wyjdziesz ;P
10-06-2009, 08:57 PM
To planujecie jakąś imprezę w weekend? Można coś więcej się dowiedzieć ?
10-06-2009, 09:12 PM
10-07-2009, 07:13 AM
ale czy to impreza dla niepełnoletnich? nie byłbym tego pewien ;P
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|