Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy ktoś z Warszawy może mi udostępnic książkę Gajdy?
Podobnie jak wielu, poszukuję książki "Jacek Kaczmarski w świecie tekstów". To dla mnie bardzo ważne !! i potrzebuję jej koniecznie, gdyż piszę pracę magisterską na temat poezji barda. Jeśli jakiś dobry człowiek z Warszawy (a jestem pewna, że takich nie brakuje) posiada ją bądź jej kopię, będę niezmiernie wdzięczna, gdy zechce się nią podzielic ze mną - pożyczyc ją lub odsprzedac. Uprzejmie proszę o kontakt na mail: <!-- e --><a href="mailto:ilonafabisiak@gmail.com">ilonafabisiak@gmail.com</a><!-- e -->

Z góry dziękuję za pomoc Smile

Ilona
I co? Jakiś odzew, iono?
Znajdzie się słowo na każde słowo
Mogę potwierdzic - są na świecie dobrzy ludzie :-) Co prawda w tym przypadku pomoc nie nadeszła z Warszawy, tylko skąd inąd, ale jednak. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli Kaczmarskiego. Trzymajmy się dalej razem!
To miło. Dobrze jest jednak powiadomić innych czytających forum, że sprawa jakiejś pomocy już nieaktualna - nie wszyscy byli obecni 7., a takie powiadomienie ucina sprawę dalszych ewentualnych (i niepotrzebnych!) starań Wink
Znajdzie się słowo na każde słowo
Już dałam znac administrtorowi strony, że wątek przeze mnie rozpocząty jest nieaktualny, więc chyba lada dzień po prostu zostanie usunięty.
MacB napisał(a):a takie powiadomienie ucina sprawę dalszych ewentualnych (i niepotrzebnych!) starań Wink
Dokladnie tak. Pozdrawiam.
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]