09-08-2009, 09:42 PM
równie dobrze radzi sobie z mim klasyka oprogramowania freeware WINAMP
[b]D@bek [/b]
Kaczmarski Underground Kraków/Marszowice, 4-6 września 2009
|
09-08-2009, 09:42 PM
równie dobrze radzi sobie z mim klasyka oprogramowania freeware WINAMP
[b]D@bek [/b]
09-09-2009, 09:55 AM
Dziękuję za miłe słowa, Dylan musiał pewnie być autentyczny skoro go zupełnie nie pamiętam, ale sądzę że określenie to oddaje jedynie część prawdy o nim.
Co do występów na scenie to nie bardzo rozumiem o co chodzi, ale takich ambicji nie mam i mieć nie będę. No, a przede wszystkim chciałbym przeprosić wszystkich, którzy czują się pokrzywdzeni, a także tych którzy się nie czują, a pokrzywdzeni moim hm zachowaniem tamtego wieczoru byli(niestety ze względów oczywistych nie jestem w stanie ich tu wymienić ), jeśli będą jeszcze Marszowice obiecuję poprawę(choćby lekką ;P ) Pozdrawiam żuław
[i][color=#004000]Bo w tym jest rzeczy sedno, że jest mi wszystko jedno[/color][/i]
09-09-2009, 07:29 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Żuław jest świetny!(bez cienia złośliwości)A kiedy miałeś okazję go posłuchać ? ![]()
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
09-10-2009, 08:25 PM
Zbrozło napisał(a):A drogi Janku, na kilku okolicznościowych spotkaniach towarzyskich. Ostatnio jakiś rok temu. Przy czym zaznaczam, że moje obserwacje tychże wykonań miały charakter absolutnie trzeźwy.Kuba Mędrzycki napisał(a):Żuław jest świetny!(bez cienia złośliwości)A kiedy miałeś okazję go posłuchać ?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
09-12-2009, 05:21 AM
Dziękuję wszystkim- organizatorom, uczestnikom za stworzenie wspanialej atmosfery. Przyjechałam do Marszowic ze wściekłym bólem w kolanie. Kontuzja okazała się niestety poważniejsza niż myślałam -stad dopiero teraz mój wpis.
Byly dzieci, marszowickie i przyjezdne psy, koty, grzejace ognisko, bardzo dobre jedzenie. Byla muzyka, humory mimo zimna i deszczu dopisaly. Byly ciekawe rozmowy. Wieczor autorski Krzyska z Pawlem w roli moderatora zdal egzamin. Dyskusja osmielila uczestnikow do stawiania pytan. TLCh wystąpiło z częściowo mniej dla mnie znanym repertuarem.Na piątkowy koncert niestety trochę się spóźniłam. To drugie dla mnie marszowickie spotkanie i mam nadzieje być jeszcze na wielu. e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
09-12-2009, 01:18 PM
Elzbieta napisał(a):Byly dzieci,No i jak? Mogę się z moimi wybrać w przyszłym roku bez strachu, że się nie wyśpią i zdemoralizują?
09-12-2009, 01:23 PM
JoannaK napisał(a):Mogę się z moimi wybrać w przyszłym roku bez strachu, że się nie wyśpią i zdemoralizują?To zależy od tego, gdzie będa spać i gdzie/kiedy przebywać. ![]()
09-12-2009, 01:46 PM
JoannaK napisał(a):Mogę się z moimi wybrać w przyszłym roku bez strachu, że się nie wyśpią i zdemoralizują?Możesz, możesz.Były naprawdę maluchy -jeden znal słowa Arki Noego ![]() ![]() ![]() Przyjedz bez obaw z dzieciakami. e.
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
09-12-2009, 01:51 PM
Elzbieta napisał(a):A zupełnie na trzeźwo, jednego z gościnnych psów wzięłam w ciemnościach za świnkę morskaAch, to wiejskie powietrze ![]()
09-12-2009, 02:08 PM
Elzbieta napisał(a):Ale jeśli zechcesz z Nimi zostać na nocnym śpiewaniu to się nie wyśpiąno to nocne śpiewania sobie odpuścimy, grupkę imprezową też. Dziękuję za wszelkie informacje. Mam nadzieje, że za rok się uda... Pozdrawiam. Simon napisał(a):To zależy od tego, gdzie będa spać i gdzie/kiedy przebywać.jak to gdzie będą spać? mam nadzieję, że da się tam wynająć jakiś przyzwoity pokój? Pozdrawiam,
09-12-2009, 02:11 PM
JoannaK napisał(a):no to nocne śpiewania sobie odpuścimy, grupkę imprezową też.Tylko - po co wtedy jechać? ![]()
09-12-2009, 02:38 PM
Simon napisał(a):Tylko - po co wtedy jechać?Żeby posłuchać wieczornego śpiewania. Albo i próby - TLCh była bardzo dobra. JoannaK napisał(a):że da się tam wynająć jakiś przyzwoity pokój?Oczywiście- z łazienką i prysznicem.Jedzenie tez jest dobre. Organizatorzy zadbali o wszystko. Jest tez mały sklepik,gdzie można kupić lody i inne smakołyki.Mogę Cie skontaktować z jedna z mam. e.
09-12-2009, 02:46 PM
Elzbieta napisał(a):Albo i próby - TLCh była bardzo dobra.Hm, a jak Elu wygląda ZŁA próba? ![]()
09-12-2009, 02:59 PM
Simon napisał(a):jak Elu wygląda ZŁA próba?Nie wiem. Ale ta była niemalże koncertem i za koncert dla mam z dziećmi mogła spokojnie wystarczyć Moze jest tak zawsze- wiesz, ze nie często bywam w Polsce i prób nie widzę/słucham. A poza tym-fajnie,ze byleś. ![]() e
09-12-2009, 03:04 PM
Elzbieta napisał(a):Ale ta była niemalże koncertem i za koncert dla mam z dziećmi mogła spokojnie wystarczyćOj, wiem, wiem. Tak sobie żartuję ![]()
09-12-2009, 03:06 PM
Simon napisał(a):Tak sobie żartujęOj wiem, wiem. ![]() e.
09-12-2009, 07:58 PM
W piątkowym (11.09.2009) Dzienniku Polskim ukazał sie całostronicowy artukuł o imprezie. Dostęp do niego niestety jest płatny,
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul.100+M51b725dff05.0.html">http://www.dziennikpolski24.pl/Artykul. ... f05.0.html</a><!-- m --> Michał
09-13-2009, 10:50 AM
Elzbieta napisał(a):Mogę Cie skontaktować z jedna z mam.No to, jeżeli to nie problem, to skontaktuj. Z góry dziękuję ![]()
09-14-2009, 10:09 AM
W załączeniu skan artykułu. Foto w kolorze widac na stronie Dziennika Polskiego.
pozdrawiam, Michał
09-14-2009, 10:22 AM
Michall napisał(a):W załączeniu skan artykułuDzieki, bo nie udało mi się samej wykupić sms'em. Pozdrawiam Ela
09-14-2009, 10:50 AM
Miło, że napisali, ale... całowanie Kaczmarskiego po rękach, jego zapach utrwalony w starej koszulce... której wszyscy chcieli dotknąć jak relikwi... pijący do upadłgo abstynenci, którzy "jakby pili z Jackiem"...
Delikatnie mówiąc - dość dziwny obraz się z tego wyłania.
09-14-2009, 10:51 AM
Dzięki, Michał!
Jednak media to potęga - iluż to rzeczy człowiek może się z prasy dowiedzieć! Rzeczywiście ktoś miał w zeszłym roku koszulkę Kaczmara :o ? A tegorocznych „abstynentów pijących do upadłego” też przegapiłem… dobrze, że czujny reporter „Dziennika Polskiego” był na miejscu ![]() Sądzę, że dziennikarz "popuścił wodze fantazji". Chyba, że jako wyjątek położyłem się spać ("mało kto kładzie się spać") i zwyczajnie przespałem najciekawsze momenty...
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń I, niezliczone czerniąc strony, Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
09-14-2009, 12:37 PM
Freed napisał(a):A tegorocznych „abstynentów pijących do upadłego” też przegapiłemJa tez.Prawdę powiedziawszy nigdy nie widziałam pijących abstynentów, ale przyznaje się, ze paliłam papierosy mentolowe i nie miało to nic wspólnego z Kaczmarem. A ten dziennikarz był całkiem sympatyczny....tak poza tym. e
09-14-2009, 12:57 PM
Jaśko napisał(a):ale... całowanie Kaczmarskiego po rękach, jego zapach utrwalony w starej koszulce...No nie mów, że nigdy nie marzyłeś, aby ucałować dłoń Mistrza lub pochodzić w jego przepoconej po koncercie koszulce. Ale z Ciebie fan...
Tam - Apokalipsa,
09-14-2009, 12:59 PM
Elzbieta napisał(a):nigdy nie widziałam pijących abstynentówDocent w końcu nie dojechał? ![]() Ale tak zupełnie serio - czy mógłby ktoś rzeczony artykuł, nie wiem - przenieść na inny serwer?, zamienić format?, inaczej podlinkować, bo u mnie wyświetla się jedynie, że jest to jakiś .tif i... to wszystko. Ani go ściągnąć, ani wyświetlić... A też bym poczytał o tym całowaniu po rękach w starej koszulce, po pijanemu i z petem w zębach ![]()
Znajdzie się słowo na każde słowo
09-14-2009, 01:22 PM
No nie wiem, u mnie otwiera się normalnie każdy programem do oglądania zdjęć. Zwykłym Paint'em także.
Tam - Apokalipsa,
09-14-2009, 01:39 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):u mnie otwiera się normalnie każdy programem do oglądania zdjęćU mnie tez. Wysłałam Ci jako zdjęcie na mail. ![]() e.
09-15-2009, 10:45 AM
Ja mam podobny problem jak Maciek. Czy ktoś może mi to podrzucić?
Thank you from the mountain. Jacek
Przecież wrócę i ja...
09-15-2009, 11:11 AM
Tym powinno się zobaczyć:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.irfanview.com/">http://www.irfanview.com/</a><!-- m --> pozdrawiam, Michał
09-15-2009, 11:22 AM
Kuba pisał, że można otworzyć Paintem. Ja nie mam Windowsa, więc nie jestem pewien, ale czy przypadkiem Paint nie jest dołaczony do Windowsa? Jeżeli tak, to każdy go ma i nie ma potrzeby ściągania dodatkowego oprogramowania.
A sam plik można zapisać na dysku klikając prawym przyciskiem na linku i wybierając "Zapisz plik docelowy" czy coś podobnego. ps. Do Jacka wysłałem, o czym informuję, żeby nie został zasypany listami ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|