Liczba postów: 54
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Witam,
informuję wszystkich, że tegoroczna impreza Kaczmarski Underground odbędzie się w Marszowicach k. Krakowa w dniach 4-6 września 2009. Planujcie swój czas tak żeby móc przyjechać.
Na pewno będzie Trio Łódzko-Chojnowskie z Patrycją Kaczmarską oraz dr Krzysztof Gajda ze swoją książką.
Szczegóły organizacyjno-finansowe wkrótce.
Zapraszamy
kontakt email: <!-- e --><a href="mailto:kaczmarski.underground@interia.eu">kaczmarski.underground@interia.eu</a><!-- e -->
pozdrawiam i do zobaczenia
Michał
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Hmmm, 4-6 września to interesujący termin...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Czas już zarezerwowany od ubiegłego roku
e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 374
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Nie jest zły. A co pewnie dla niektórych ważne impreza jeszcze przed "kampanią wrześniową" 2009
"Drobiazgi niepotrzebne ratuj, Kiedyś je dziecku swemu dasz. Przydadzą się przyszłemu światu..."
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Lista obecności w dziale Spotkania
Reputacja:
0
Oto ustalenia kaczmarski underground 2009:
agenda
piątek (4 września)
14.oo - 19.oo przyjazd i zakwaterowanie
19:oo - 19.45 kolacja
20:oo - 21.45 Ela Czyż, Łukasz Jęcek, Michał Mańka, - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego
22:oo - ognisko i grill
sobota (5 września)
9.3o śniadanie
12.oo - 13.3o dr Krzysztof Gajda - wykład dotyczący twórczości Jacka Kaczmarskiego
14.oo obiad
Czas wolny
18.oo ognisko z grillem
20.oo Trio Łódzko-Chojnowskie z Patrycją Kaczmarską - koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego w stodole folwarcznej
Paweł Konopacki - gitara, śpiew
Witold Łuczyński - gitara, śpiew
Tomasz Susmęd - fortepian
niedziela (7 września)
10.oo śniadanie, a po nim wykwaterowanie
pakiety kaczmarski underground 2009
underground 40 PLN
Noclegi we własnym namiocie, koncerty, prelekcja, ogniska
underground PLUS 90 PLN
Noclegi we własnym namiocie, koncerty, prelekcja, ogniska PLUS posiłki:
piątek – kolacja
sobota – śniadanie, obiad
niedziela – śniadanie
overground 100 PLN
Noclegi w Folwarku, koncerty, ogniska
overground PLUS 150 PLN
Noclegi w Folwarku, koncerty, prelekcja, ogniska PLUS posiłki:
piątek – kolacja
sobota – śniadanie, obiad
niedziela – śniadanie
w sobotę zamiast kolacji będzie grill, każdy kupuje tyle kiełbasek i kaszanek ile potrzebuje
Ilość miejsc noclegowych w Folwarku jest ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.
Prosimy o potwierdzenie zgłoszenia z informacją kto i za jakie pakiety płaci za pomocą poczty elektronicznej na adres: <!-- e --><a href="mailto:kaczmarski.underground@interia.eu">kaczmarski.underground@interia.eu</a><!-- e -->
Wpłaty prosimy przelewać na rachunek Folwarku Wiązy w Marszowicach 61 1140 2003 0000 3002 4598 2244 z tytułem wpłaty „kaczmarski underground imię i nazwisko uczestnika”
Ustalanie szczegółów noclegów – Agnieszka tel. 513101206
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Michale, zostawiłem Ci priva tutaj na forum. Będę wdzięczny jeśli mógłbyś mi odpisać, sprawa dość ważna.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Bardzo proszę organizatorów o nieprzysyłanie mi spamu na skrzynkę mailową.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Czyli w tym roku stodoły/jakiegoś grupowego noclegu nie ma?
Szkoda
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 650
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
!! Uwaga dla zainteresowanych: numer konta Folwarku podany kilka postów wyżej przez Michała (Michall) jest nieprawidłowy. Zamieszczam numer, który podała mi telefonicznie Agnieszka:
61 1140 2004 0000 3002 4598 2244
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń
I, niezliczone czerniąc strony,
Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
hej, moglibyście zaktualizować stronę Kaczmarski Underground. Czekałem na informację od dłuższego czasu a tam nic się nie zmienia.
pozdrawiam
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
ahmmm napisał(a):moglibyście zaktualizować stronę Kaczmarski Underground. Czekałem na informację od dłuższego czasu a tam nic się nie zmienia. Ale to akurat nie najtrafniejszy adresat. Pisz w tej sprawie na priv do organizatora zlotu, którym nie są admini tego forum.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
1
Michall napisał(a):w sobotę zamiast kolacji będzie grill, każdy kupuje tyle kiełbasek i kaszanek ile potrzebuje Ale gdzie kupuje? W czasie grilla, czy w sklepie wcześniej?
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 1,338
Liczba wątków: 119
Reputacja:
0
Dlaczego w tym terminie robię Ironmana? DLACZEGO???? <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=Ib2sHfA5suM">www.youtube.com/watch?v=Ib2sHfA5suM</a><!-- w -->
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Liczba postów: 1,367
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
ja napisał(a):Dlaczego w tym terminie robię Ironmana? DLACZEGO???? Na pocieszenie - obiecany w Kołobrzegu rysunek Ironmana:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://partycja.blox.pl/">http://partycja.blox.pl/</a><!-- m -->
śni inny byt jurajski gad
Reputacja:
0
O KURRRRWAAAAAAAA!!! Dziękuję Patku! Zaraz wrzucam na Swój blog  to piękny prezent!
Jesteś Caravaggiem painta!
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
ja napisał(a):Zaraz wrzucam na Swój blog Powinieneś koniecznie poprawić wreszcie błąd w Swoim nicku
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
Witam,
niestety mam dość ograniczony dostęp do internetu stąd rzadko się tutaj pojawiam.
Odpowiadam na pytania:
1. Przepraszam jeżeli ktoś uznał nasze zaproszenie za spam. Wysłałem info do ludzi którzy lubią twórczość Jacka Kaczmarskiego, zakładając że mogą być zainteresowani imprezą.
Przypominam - nie zarabiamy na niej. Płacimy za udział jak wszyscy. Tyle że poświęcamy swój mocno ograniczony czas i ponosimy ryzyko finansowe i organizacyjne związane z imprezą. Nie wykorzystujemy waszych skrzynek w celach komercyjnych. Nie będziemy Wam na miejscu sprzedawać garnków czy innych kocy  .
2. Stodoła jest. Zgodnie z tradycją obawiamy się że pójdzie z dymem, ale jeżeli ktoś nie ma namiotu a nie będzie palił w okolicach stodoły i w niej, to może w niej spędzić noc.
3. Niestety, numer konta który podałem był błędny. Przepraszam.
Ci, którzy wysłali na nie pieniądze powinni je otrzymac z powrotem. Prawidłowy numer konta to:
61 1140 2004 0000 3002 4598 2244
4. Strona niestety jeszcze chwilę powisi w starej postaci. Istotne informacje o imprezie są zawarte w tym wątku.
5. Kiełbaskę można kupic wcześniej i ją sobie upiec na ognisku lub kupić z grilla na miejscu. Pełny wypas.
Pozdrawiam i do zobaczenia w Marszowicach,
Michał
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
gredler napisał(a):Bardzo proszę organizatorów o nieprzysyłanie mi spamu na skrzynkę mailową. :piwko:
U mnie na gmail'u przyszło jako spam, czyli... prawidłowo
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Dzięki za przypomnienie o tej funkcji.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Liczba postów: 392
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam jako osoba tu nowa i "zielona". Pytanie do stałych bywalców - czy przyjazd do Marszowic z dziećmi, których nie ma z kim zostawić byłby nietaktem, głupotą, sportem ekstremalnym, czy też zdarzają się takie przypadki? Pewnie tak czy inaczej już za późno na taką decyzję, ale może w przyszłym roku by się udało...
Liczba postów: 514
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
To zależy jakie masz dzieci. W moim przypadku byłby to sport ekstremalny  .
Jestem egzemplarz człowieka
- diabli, czyśćcowy i boski.
Reputacja:
0
To znaczy?... Moje raczej grzeczne, choć potrafią dostać "głupawki". Starszy - 9,5 - szuka stoperów, kiedy puszczam Kaczmarskiego, młodszy - prawie 6 - fan Jacka. Miał 4 lata, kiedy w piaskownicy śpiewał sobie "Dajcie mi ludzie co łaska...". teraz prosi np. "Puść mi piosenkę o tych wilczkach. Jest taka smutna, ale bardzo ją lubię". Mnie chodzi o to, czy bywają tam ludzie z dziećmi, czy w nocy można je w spokoju położyć spać itp. Tak ogólnie- czy atmosfera jest dzieciom przyjazna, czy też to impreza wyłącznie dla dorosłych?
Pozdrawiam,
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
JoannaK napisał(a):czy też to impreza wyłącznie dla dorosłych? Z tego, co ostatnio widziałam - były tam dzieci personelu w różnym wieku, więc tu problemu nie ma. Gorzej z "nocnymi maratonami"! Wtedy jest to zaiste sport ekstremalny, zwłaszcza, gdy się rano nie dadzą wyspać...
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
No cóż... tak czy inaczej dzięki za informacje...
Reputacja:
0
No i w Marszowicach będzie można zobaczyć drugą stronę barda, tzn. w jaki sposób fani próbuję się do Niego upodobnić. Tę o której napominał Krzysztof Gajda w biografii, bo podobno Jacek Kaczmarski alkoholikiem bywał.
Reputacja:
0
Witam,
o możliwości udziału w imprezie dzieci czy na przykład psów najlepiej pytac Agnieszkę 513101206.
Co roku w impezie biora udział jej dzieci oraz dzieci Marcina. Więc się da.
W tym roku Agniszka nie pozwoliła na żadne wesele w terminie imprezy, więc pewnie w Folwarku da się spokojnie wyspać. Teren jest wybitnie prodziecięcy. Dużo zieleni i miejsca do zabawy.
Radio VOX FM objęło patronat nad Zlotem. Dzisiaj ok. 17.45 była audycja o imprezie. Maja iść także informacje w radiu eska.
Także TV Kraków chce się pojawić w Marszowicach. Tym razem maja nie kłamać  . Info o imprezie ma się pojawiac w Kronice Krakowskiej (podobno dzisiaj o 21:45 już była).
Alkoholikiem się jest a nie bywa. To nieuleczalna choroba. Mam nadzieję, że nikt w Marszowicach na nią nie zapadnie.
pozdrawiam i do zobaczenia,
Michał
Reputacja:
0
Dzięki za informacje. Ja chyba w tym roku i tak nie dam rady, choć bardzo chciałam. Jednak w przyszłym, jeżeli się uda w ogóle pojechać, to i tak będę musiała z dziećmi, więc informacje na ten temat się przydadzą. Pozdrawiam,
Reputacja:
1
Lepiej zapytaj ile się płaci za dzieci, bo koszty takiej imprezy mogą skoczyc drastycznie w górę...
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):Lepiej zapytaj ile się płaci... Ty lepiej powiedz, czy w końcu znalazłeś te modelki?
Przemek napisał(a):6. Przemek (jeżeli znajdę modelki do aktów w tamtych okolicach)
Znajdzie się słowo na każde słowo
|