Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Demonstracyjność i wiarygodność
Zeratul 28.06.2009 (na liście) napisał(a):Wybacz Dauri, ale po demonstracyjnym "zabraniu zabawek" na forum, dla mnie nie jesteś już do końca wiarygodny Sad
Zeratul, 30.06.2009 napisał(a):Z powodu jawnej sprzeczności mojej wizji forum z wizją Artura, nie mogę dłużej brać odpowiedzialności za porządek na forum.
W związku z tym rezygnuję z funkcji Moderatora Globalnego (wersja specjalnie dla Dauriego )
<!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=7299">viewtopic.php?f=12&t=7299</a><!-- l -->
;(

P.S. Założenie nowego wątku jest spowodowane faktem demonstracyjnego zamknięcia wątku wskazanego wyżej. Jeżeli nastanie jakiś nowy Moderator Globalny, to proszę o wiarygodne scalenie obu wątków.
Odpowiedz
Swoją drogą ciekaw jestem, czy Zeratul przestał w swoich oczach być do końca wiarygodny, czy też działa inny mechanizm: rezygnacja innych jest zabraniem zabawek i utratą wiarygodności, natomiast rezygnacja własna jest dojrzałą, przemyślaną decyzją dorosłego człowieka. Obawiam się, że jednak to drugie.

Pozdrawiam wszystkich,
KN.
Odpowiedz
Może lepiej nie scalać tych wątków? Niech sobie będzie taki demonstracyjny jeden i drugi komentujący?
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości