Liczba postów: 1,705
Liczba wątków: 67
Reputacja:
1
Witam...
Czy ktos wie gdzie mozna wysluchac chociazby jakies fragmenty/sample/skrawki piosenek w wykonaniu St. ST. ?
Nie chodzi mi (niekoniecznie...) o sciagniecie maloobiegowego CD "Staszek" ktory zaistnial po sukcesie CD "Tata Kazika". Wystarczyloby mi kilka sampli...
Z gory dziekuje i pozdrawiam
TN
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Tutaj jest "Ballada o dwóch siostrach". Mam nadzieję, że informacja w tytule pliku jest prawdziwa (w przeciwieństwie do "Ballady o Janku Wiśniewskim", którą wg opisu miał wykonywać Kaczmarski)
[Dodano 1 lipca 2009 o 06:04]
A
tutaj cała płyta do posłuchania i do ściągnięcia. Oczywiście do 24 h trzeba ściągnięte pliki usunąć z komputera!
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
1
Wielkie dzieki !
Po prostu przesluchiwalem stara kasete z piosenkami, mialem watpliwosci, chcialem sprawdzic. Wniosek po sprawdzeniu : jest to to samo nagranie (ucieta Marianna, fragment zapowiedzi o wianku przed K.Wedrowniczkami...).
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam.
TN
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]
Reputacja:
1
Domowych koncertow i nagran bylo chyba wiecej. Ale w tamtych latach nagrywac mozna bylo tylko na szpulowcach a tych bylo malo i byly chyba drogie. No i kopiowanie tez bardziej skomplikowane niz dzisiejsze klikniecie myszka.
Jk opowiadal o tasmach w Paryzu, Izraelu, Stanach... . Ciekawe ile sie tego zachowalo...
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
[Jerzy Ficowski]