Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brzydkie kaczątko.. łabędzi śpiew
"Britain's Got Talent"

Mnie szczęka opadła, papieros wypadł z dłoni, kawa stanęła mi w gardle i o mało nie prysnęła na ekran komputera.

[Dodano 30 maja 2009 o 07:08]
Tu też piękny występ. Tylko krew jasna tętnicza strzela, kiedy się czyta komentarze internautów.

Wspaniały Chłopak
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):papieros wypadł z dłoni, kawa stanęła mi w gardle
Pati - dobrze, że nie odwrotnie. Big Grin
Odpowiedz
ale babka jest rewelacyjna! Już nawet nie mówię o kwestii śpiewania (rzeczywiście, to było imponujące), ale o samym jej zachowaniu.

Ale od początku moim zdaniem widać, że zna swoją wartość Smile
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):"Britain's Got Talent"

Mnie szczęka opadła, papieros wypadł z dłoni, kawa stanęła mi w gardle i o mało nie prysnęła na ekran komputera.
Mnie ta piosenka jakoś nie ruszyła, choć głos owszem niezły, ja jednak zdecydowanie wolę Dodę Smile
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):Mnie ta piosenka jakoś nie ruszyła, choć głos owszem niezły
Zgadzam się. I może w sumie dobrze, że nie wygrała programu, bo w przeciwnym razie, straszyła by dzieci łypiąc z bilbordów i tym podobnych, niczym Hogata ze Smerfów Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zgadzam się. I może w sumie dobrze, że nie wygrała programu, bo w przeciwnym razie, straszyła by dzieci łypiąc z bilbordów i tym podobnych, niczym Hogata ze Smerfów Smile
Jesteś okropny! Myślę, że dlatego w Brytanii zrobiło się o niej tak głośno, bo wygląda jak miliony innych kobiet w tym kraju (sądząc po wielu programach z UK i wiadomości BBC, angielki nie są najpiękniejsze). Nareszcie znalazł się ktoś, kto czaruje tylko głosem i (sądząc po różnych wywiadach), niezwykłym poczuciem humoru.

Swoją drogą Edith Piath też nie była pięknością, a co dopiero Amy Winehouse, Janis Joplin. Znam pewną solistkę z Opery Łódzkiej, która po prostu wygląda okropnie, a głos ma jak dzwon. A tak zupełnie poza tym, dziś za pomocą odpowiedniej bielizny korygującej, fryzjera i makijażu każdy może wyglądać zjawiskowo:

Przed:
[Obrazek: a2a0d85e03c4f6d86cd5256aa1142742,14,1.jpg]

Po:
[Obrazek: 3701ffba8fb5a8a01b2ab91289f934bd,14,1.jpg]

Przed:
[Obrazek: f424e6e96652cc3d44fb9e06b31bdedf,14,1.jpg]

Po:
[Obrazek: a15d676aa3135a37bed5fc2caf74d4d2,14,1.jpg]
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):A tak zupełnie poza tym, dziś za pomocą odpowiedniej bielizny korygującej, fryzjera i makijażu każdy może wyglądać zjawiskowo:
To prawda, a przede wszystkim photoshop'a.
Takie skrajne porównania obrazków jakie umieściłaś powyżej, przypominają mi trochę telewizyjne reklamy różnych cudownych preparatów odchudzających. A reklamy te właśnie polegają na zestawieniu 'przed', po'. Tyle, że to 'przed', to zdjęcie osoby, fakt może i trochę bardziej przy kości niż 'po', ale przede wszystkim zazwyczaj lekko zgarbionej, nieuczesanej z brudnymi włosami, bez makijażu i z fatalnym światłem. Rzeczywiście, zabieg marketingowy udany, robi wrażenie. Swoją drogą, ciekawe czy obie panie na zdjęciach 'po', obudzone w środku nocy, bardzo odbiegają od tego co mniej więcej widać 'przed'.
Dlatego ja nie lubię tych 'zrobionych' zdjęć i staram się nie ulegać takiemu złudzeniu. Zdjęcia naturalne dużo więcej przecież mówią o człowieku. Jest to zdecydowanie bardziej prawdziwy wizerunek. Może dlatego, większość kobiet nie lubi być fotografowanymi z zaskoczenia? Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości