04-24-2009, 05:22 AM
Paweł Konopacki napisał(a):albo AminŻartujesz sobie teraz, prawda? Jeśli ktokolwiek z forowiczów zasługuje na to miano, to Amin na pewno.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Artysta nie moze byc Artsta?
|
04-24-2009, 05:22 AM
Paweł Konopacki napisał(a):albo AminŻartujesz sobie teraz, prawda? Jeśli ktokolwiek z forowiczów zasługuje na to miano, to Amin na pewno.
04-24-2009, 07:48 AM
MacB napisał(a):Jeśli ktokolwiek z forowiczów zasługuje na to miano, to Amin na pewnoAle ja nie kwestionuję prawa amina do rangi Artysta. Uważam tylko, ze Duch tez tę rangę powinien dostać, bez zbędnych deliberacji nad jakością jego artystycznych działań.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
04-24-2009, 08:46 AM
Paweł Konopacki napisał(a):Uważam tylko, ze Duch tez tę rangę powinien dostać, bez zbędnych deliberacji nad jakością jego artystycznych działań.Ej no świetnie. Może porozdawajmy "Artystów" każdemu, kto zna ze 3 akordy... Po co ma być jakaś specjalna ranga, która z samej nazwy jest nobilitująca, skoro można by ją dostawać bez porządnej selekcji? Nie znam Amina, Kuby nie słyszałem, nie wiem kto jeszcze posiada tę rangę; ale jak sobie porównam Twoje umiejętności i ducha... niebo a ziemia i obaj macie być Artyści... żal.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
04-24-2009, 08:50 AM
stepniarz napisał(a):Ej no świetnie. Może porozdawajmy "Artystów" każdemuJa chcem być poetom z głowom nie tom. : ![]() ![]() ![]()
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
04-24-2009, 09:12 AM
stepniarz napisał(a):Ej no świetnie. Może porozdawajmy "Artystów" każdemu, kto zna ze 3 akordy...Myslę, ze nie o to chodzi, ale cóż... skoro nadanie rngi artysta to taki wielki zaszczyt na miarę wręczenia Nobla, albo przynajmniej honorowego obywatelstwa Królestwa Zjednoczonych Niderladów, to juz o nic nie pytam
Z szajka wytwornych pind na kupę, I ty, co mieszkasz dziś w pałacu, A srać chodziłeś pod chałupę, Ty, wypasiony na Ikacu - całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
04-24-2009, 09:42 AM
Chodzi o to Pawle ,ze Stepniarz wstepowal kiedys ze mna przez jakis czas,no i jak widac bardzo chlopina chce dalej ,ale nie moze ,a zazdrosci tym ,ktorz sa doceniani przez publike,a to w postaci braw ,a to w innej postaci rowniez,ma olbrzymi kompleks podobnie jak imc jego pan Simon-stad ich juz dwu letnia batalia na mnie i cala organizacje Duch Dwooch,zauwaz ,ze ci panowie S i S posluguja sie prymitywnymi i przeklamanami argumentus,ale malo tego wyl;acznie na moj temat ,ani slowem nie wspomna o naszym pianiscie Wojtku Kroczaku,albo o naszych skrzypaczkach np.o takiej Kasi Tybulczuk,albo Asi Ulatowskiej,o Majce,Monice,Uli Niesobskiej,o wokalistkach-Sylwii Lempickiej,Dominice Solskiej lub o zespole Hindenau,no i o rzeszy innych artstow ,ktorym Simon i Stepniarz moga co najwyzej instrumenty nosic :lol:
![]() ![]() ![]() ![]() ps.A ktorzy to artysci sa w Duch Dwooch Tak wiec tu nie chodzi o to czy ja umiem spiewac i grac czy tez nie ,tlko o osobiste animozje Stepniarza i Simona do mnie,nie chodzi o to czy Duch Dwooch robi cos zajebistego czy beznadziejnego,tlko chodzi o chec dopieprzenia mi za wszelka cene i zniechecenia mnie do wszelkich dzialan tworczych,jednym slowem chodzi o wybicie wszystkich Duchoow ,ale niebawem dam nagrania i ponownie utre im ryje :zaplakany: :o ;( ![]() ![]() ![]() ![]()
04-24-2009, 09:49 AM
bryce napisał(a):Ja chcem być poetom z głowom nie tom.O! Na przykład bryce! Jeśli ktoś tu jeszcze zasługuje na miano artysty to Andrzej, jego wierszowane komentarze do środowiskowych wydarzeń są fantastyczne! Ale - jak znam Andrzeja - nigdy by mu przez mysl nie przeszło, by SAMEMu napisać do AA z prośbą o taką rangę, nie mówiąc już o publicznym kompromitowaniu się w postaci założenia płaczliwego tematu z pretensjami o niedocenianie ![]() Duch77 napisał(a):ani slowem nie wspomna o naszym pianiscie Wojtku Kroczaku,albo o naszych skrzypaczkach np.o takiej Kasi Tybulczuk,albo Asi Ulatowskiej,o Majce,Monice,Uli Niesobskiej,o wokalistkach-Sylwii Lempickiej,Dominice Solskiej lub o zespole HindenauBo to są normalni ludzie, na pewno na poziomie. To ty cierpisz na przypadłość samouwielbienia połączoną z zupełnym brakiem samokrytyki.
04-24-2009, 09:54 AM
Simon napisał(a):Ale - jak znam Andrzeja - nigdy by mu przez mysl nie przeszło, by SAMEMu napisać do AA z prośbą o taką rangęA właśnie, że przeszło, tylko mi Zeratul odpisał, że nic z tego, bo moja babcia nie wycinała serc w dyliżansach. :zaplakany: :zaplakany: :/ ![]()
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
04-24-2009, 10:15 AM
Simon napisał(a):Drogi Krzysztofie!OK, rzeczywiście nie śledzę uważnie Waszych sporów, a i pamięć u mnie już nie ta co dawniej. Oczywiście - powtarzam jeszcze raz - nie odmawiam ani Tobie ani Stepowi prawa do swobodnego wypowiadania się na temat Ducha. Jeśli on też to samo prawo ma to w porządku. stepniarz napisał(a):Ej no świetnie. Może porozdawajmy "Artystów" każdemu, kto zna ze 3 akordy...Nie demagogizuj, Step. Duch w niepisanym pojęciu "forumowego artysty" mieści się absolutnie i rangę artysty absolutnie powinien dostać. Jeśli ktoś czuje potrzebę, żebym to lepiej uzasadnił, chętnie to zrobię.
04-24-2009, 10:26 AM
stepniarz napisał(a):szacun :poklon: .To jak jest możliwe, że straciłeś tej zimy 12 tyś. przy tylu koncertach powinieneś zarabiać krocie... Chyba ktoś tu na tyle zdurniał, że nie pamięta co pierdolił jeszcze 2 miesiące wcześniej stepniarz napisał(a):Dlatego, tępy debilu, że były w PRYWATNYM (znasz znaczenie tego słowa) katalogu Zerata, do którego nie masz prawa podawać linków. Nie mniej czekamy na oślepiające prawdą nagrania z Zamku, wtedy mody dostaną kolejny argument, że Artystom jesteś wybitnym. Z resztą nie spodziewam się ich wcześniej niż za pół roku :]Faktycznie"troche" go ponosi. ![]() A zatem kup mu smycz Simon i zaloz kaganiec ,bedzie mniej ujadal na swoich dawnych dobroczyncow :wredny:
04-24-2009, 10:28 AM
Luter napisał(a):Jeśli on też to samo prawo ma to w porządku.Swobodnie i do woli zniego korzystał nawet nie będąc świadomym, że je ma. ![]() Gwarantuję, że jesli chodzi o wyzwiska - to z nas dwooch gośc pozwala sobie na dużo więcej wobec mnie. Można żywic wobec mnie niechęć, ale chyba nie sposób obiektywnie nie zauważyć, że stać mnie na bardziej wyrafinowane narzędzia ironii, sarkazmu niz prostackie zwroty: "Ty debilu!". Duch77 napisał(a):Faktycznie"troche" go ponosi.Cóż, gdyby Step napisał o Konopie, że ten jest tępy - faktycznie byłaby to obraza. Obraza wynikająca z faktu, że zarzuca się Konopowi coś, co w jego akurat przypadku nie występuje. A przy okazji Step wypisując cos takiego - zrobiłby z siebie idiotę przed calym forum. Natomiast - kiedy Step napisze o tobie, żeś tępy, to trudno tu mówic o jakieś obrazie. Jest to zwyczajna konstatacja. A jako, żes tępy - spieszę wytłumaczyc trudne słowo: stwierdzenie faktu inaczej.
04-24-2009, 12:54 PM
Paweł Konopacki napisał(a):Myslę, ze nie o to chodzi, ale cóż... skoro nadanie rangi artysta to taki wielki zaszczyt na miarę wręczenia NoblaNie wiem Pawle na ile jest to zaszczyt a na ile nie. Mam jednak w sobie takie poczucie, że pewnym osobom się ono należy a wnoszę je li tylko z tego, że kogoś słyszałem "w akcji". I jeśli do tej samej grupy, o której być może na wyrost wnioskuję bo nie słyszałem wszystkich jej członków, zgłasza akces ktoś, kogo umiejętności znacznie od niej odbiegają - budzi to mój sprzeciw. Może mam zbyt "romantyczne" podejście do tego. Trudno. Duch77 napisał(a):Stepniarz wstepowal kiedys ze mna przez jakis czas,no i jak widac bardzo chlopina chce dalej ,ale nie moze ,a zazdrosci tym ,ktorz sa doceniani przez publikeChodzi o to chłopino, że gdybym chciał występować to bym to robił. Jednak mam na tyle słuchu, żeby wiedzieć gdzie moje miejsce. Czego i tobie życzę. A co do naszego rozstania... Może pochwal się jak po "koncercie" gdzie nie zgrywaliśmy się niemożebnie powiedziałeś "nawet Kaczmarski się myli. Może pochwal się jak często, o profesjonalny artysto, robiliśmy próby. Może pochwal się gdzie się podziały pieniądze z naszego ostatniego grania. Pochwal się swoim podejściem "byle tylko zagrać <<koncert>>, bo będzie z tego kasa". A wywlekam to tylko dlatego, że sam rzuciłeś temat naszego grania. Teraz mam to głęboko w dupie. Ważniejsze są dla mnie pierwsze 3 zdania. Duch77 napisał(a):Nawet kurna z tym Chorym kolanem,zmiazdze ichWidzę, że gitarę mylisz nie tylko z łopatą ale i kafarem. Duch77 napisał(a):A zatem kup mu smycz Simon i zaloz kaganiectobie za to polecam leki. na początek prozac
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
04-24-2009, 01:05 PM
A ja wnioskuję o przyznanie rangi ARTYSTA! Stepniarzowi.
Wszak występował z samym doochem! Co więcej - nasza gwiazda sama to potwierdza, Step ma to na piśmie! Poza tym Step wziął gitarę na jeden z koncertów Salonu i zasiadł z nią na scenie oraz zaśpiewał. Ba! Też ma nagrania! Śpiewa jak spiewa, gra jak gra. Ale przeciez to nie jest ważne, jak widac. ![]()
04-24-2009, 09:13 PM
A wiec spiesze ci wyjasnic cholerny prymitywie ,ze pieniedzy nie bylo ,bo Grzesiek nie zaplacil za ostatni koncert ,bo nie mial z czego ,trza blo powiedziec zes sie o to obrazil i mnie znienawidzil ,a nie z gruchy i pietrucha sie do mnie przywalasz
![]() Czasem wystarczy zapytac,a nie snuc jakies przypuszczenia :] ps.Kurna przecie to bylo z 5lat temu,a ty dopiero teraz mowisz o co ci chodzi tak naprawde ,no w sumie lepiej pozno niz.... :lol: Simon klamiesz jak zwykle,ale tak widocznie twa natura,gdyby podliczyc wszystkie obrazy ,prowokacje i wasze durne komentarze na moj temat to wyszlo by tego ze trzy lub cztery razy wiecej niz to co ja do was napisalem,zreszta sama Gosiafar stwierdzila jakis czas temu ,ze ja sie tylko bronilem ,a to wy od poczatku bycia mojego na tym forum mnie zaatakowaliscie ,zreszta Przemek tez byl tego zdania,wiec przestan pieprzyc i jak masz jaki kompleks Duch Dwooch to przynajmniej sie przyznaj ,ze lepiej od ciebie spiewam i tyle ,a nie probujesz ludziom oczy mydlic ,a na potwwierdzenie moich slow niebawem nagrania ![]()
04-24-2009, 11:22 PM
Zbiorcza odpowiedź na listy z kraju:
(wbrew pozorom i opinii uż. ja - jestem ostatnio bardzo zajęty i nie mam wiele czasu na forum - stąd dopiero teraz nadrabiam zaległości) 1. Konop dostał warna za swoje popisy w tym wątku - nie jest nietykalny i jak nazbiera odpowiednią ilość warnów, to będzie miał przymusową przerwę w pisaniu na forum. 2. Co do "nietykalności" postów Lutra - Konop jak zwykle przesadza - napisałem tylko o poprawianiu błędów/dodawaniu komentarzy (których zresztą już dodawać nie można) - nie dotyczy to warnów (jeśli ktoś na takowego zasłuży w opinii moderatorów - otrzyma go). Co do przytoczonego przez Konopa przykładu - tak, uważam, że jeśli coś takiego pojawia się w Karczmie i jest następstwem takiej a nie innej dyskusji - nie musi skutkować warnem. 3. Privy od Kuby - jeśli tak Ci, Pawle przeszkadzają - możesz je łatwo zablokować (ale wtedy miałbyś mniej argumentów w "dyskusji") 4. Sprawa S. i S. vs Duch - jeśli ktoś śledzi posty Ducha łatwo zauważy, że to on pierwszy używa różnego rodzaju wyzwisk pod adresem swoich adwersarzy w zasadzie w dowolnym wątku. Stąd, jeśli Duch nie dostaje warna (nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego...) to i Simon czy stepniarz nie powinni. Proszę jednak wszystkich o nie znęcanie się nad Duchem (jak dzieci...) 5. "Artysta" jest rangą specjalną i uznaniową na tym forum - o jej przyznaniu decyduje tylko i wyłącznie ocena dokonań artystycznych danej osoby przez moderatorów. 6. Ostrzeżenia były, są i będą - i tym razem nie będzie żadnej amnestii (póki mam coś do powiedzenia na temat tego forum). Zeratul P.S. Pawle - chylę czoła przed Twoimi zdolnościami manipulacyjnymi, ale za dużo już wiem, by dać się nabrać ![]() P.S.2 Z tego miejsca chciałbym szczególnie pozdrowić użytkowników starszych i mądrzejszych :papa:
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
04-25-2009, 03:41 AM
Zeratul napisał(a):Konop dostał warna za swoje popisy w tym wątku - nie jest nietykalny i jak nazbiera odpowiednią ilość warnów, to będzie miał przymusową przerwę w pisaniu na forum.Chylę czoła przed Twoim obiektywizmem, Zeratulu. :rotfl: :rotfl:
04-25-2009, 04:28 AM
Zeratul napisał(a):Konop dostał warna za swoje popisy w tym wątkuA czym to się objawia teraz, gdy nie ma czerwonych kresek?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
04-25-2009, 05:19 AM
To się nie spiesz bo się spocisz, lepiej poczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem fragment
stepniarz napisał(a):Może pochwal się jak po "koncercie" gdzie nie zgrywaliśmy się niemożebnie powiedziałeś "nawet Kaczmarski się myli. Może pochwal się jak często, o profesjonalny artysto, robiliśmy próby.bo tutaj leżał problem zadufany w siebie pyszałku. Duch77 napisał(a):rzynajmniej sie przyznaj ,ze lepiej od ciebie spiewamNo... a w dodatku szybciej wiążesz buty, potrafisz oblizać brwi językiem i wypierdzieć "Marsyliankę".
04-25-2009, 06:28 AM
Zbrozło napisał(a):A czym to się objawia teraz, gdy nie ma czerwonych kresek?To się aktualnie objawia jeszcze większym niz zazwyczaj samozadowoleniem Zeratula. ![]()
04-25-2009, 07:37 AM
Duch77 napisał(a):Simon klamiesz jak zwykleTak, a w w czym konkretnie? Że Step powinien dostać rangę artysty? Duch77 napisał(a):jak masz jaki kompleks Duch Dwooch to przynajmniej sie przyznajPrzyznaję - tes cem miec takom capke jako i ty! Duch77 napisał(a):ze lepiej od ciebie spiewamA ja mam za to składki w ZUS-ie i ubezpieczenie ![]()
04-25-2009, 09:35 AM
Niesamowite ,chcial mie chcial racje mi przyznal,Simon to jest rewolucja na miare tej francuskiej,za to byc moze na Wywrocie zadedykujemy ci jedna z piosenek
![]() Ale faktem jest ,ze blaznisz sie niewspolmiernie wyglaszajac takie oto komentarze: [Dodano 25 kwietnia 2009 o 10:36] Simon napisał(a):Cóż, gdyby Step napisał o Konopie, że ten jest tępy - faktycznie byłaby to obraza. Obraza wynikająca z faktu, że zarzuca się Konopowi coś, co w jego akurat przypadku nie występuje. A przy okazji Step wypisując cos takiego - zrobiłby z siebie idiotę przed calym forum.Tak na marginesie to wy idiotow juz dawno z siebie zrobiliscie i to przed calym forum,im bardziej sie angazujecie w to aby mi dokopab tym bardziej sie pograzacie i osmieszacie :zaplakany: :o ;( ![]()
04-25-2009, 10:05 AM
Simon napisał(a):Przyznaję - tes cem miec takom capke jako i ty! Duch77 napisał(a):Niesamowite ,chcial mie chcial racje mi przyznal,Simon to jest rewolucja na miare tej francuskiej,za to byc moze na Wywrocie zadedykujemy ci jedna z piosenekCzy jest jeszcze na sali ktoś, kto uważa, że gość nie jest tępy? :lol: Aczkolwiek - tu szacun! - nauczył się już poprawnie cytować! Jeszcze rok i może opanuje pisownie polskich znaków. To będzie dopiero: Duch77 napisał(a):rewolucja na miare tej francuskiej
04-25-2009, 11:50 AM
Do tepoty brakuje mi jeszcze troche ,a ty jestes Piszczyek hahahahaha !! !! !! !! :lol: :mur: :poklon:
![]()
04-25-2009, 12:09 PM
Duch77 napisał(a):Do tepoty brakuje mi jeszcze trocheTo jest aż tak źle?
04-25-2009, 12:29 PM
To może dajcie Duchowi taką rangę, jakiej się w tytule wątku domaga - artsta? Byłaby to ranga jedyna w swoim rodzaju.
![]()
04-25-2009, 12:41 PM
Co to jest "Piszczyek"?
04-25-2009, 12:47 PM
Luna napisał(a):To może dajcie Duchowi taką rangę, jakiej się w tytule wątku domaga - artsta? Byłaby to ranga jedyna w swoim rodzaju.Racja. ![]() Jaki artsta - taka sztka. Proponowałem też autysta. ![]()
04-25-2009, 01:47 PM
Siomn jestes Piszczek hehehehehe :rotfl: :lol: :v: :poklon: :tak: :lol:
![]()
04-25-2009, 02:08 PM
Proponuj tak:
Duch77 napisał(a):Siomnjest Duch77 napisał(a):Piszczyek MacB napisał(a):Maćku - a skąd on ma to wiedzieć? To Ty jesteś lekarzem!Duch77 napisał(a):Do tepoty brakuje mi jeszcze trocheTo jest aż tak źle? ![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|