Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):zaprzestal belkotu lub zglosil sie do specjalisty-tam lecza rozne przypadki Jak widzimy - niestety nie wszystkie...
Duch77 napisał(a):dam nagrania i drugi raz zakmne wam mordy,raz juz to zrobilem tlko niestety Zerat usunal  nie zapomnij przy zamykaniu nam mord o ciachnięciu szabelką :rotfl:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 1,101
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Pawle ,kto to kurna napisal ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? Do tego, aby wypowiadać się na temat rzeczywistości? Moim zdaniem nie wystarczą.
Zwłaszcza, że to było w zasadzie tylko kilka piosenek - nawet nie jeden pełny zapis koncertu.
Po drugie, śmiem twierdzić - na podstawie tych kilku piosenek, które pojawiły się tutaj, na Forum - że poziom artystyczny Doocha nie odstaje jakoś szczególnie od średniej poziomu wykonań epigońskich. Owszem, daleko Doochowi do ProFormy albo Adama Łapacza, ale myślę, że gdyby wystąpił na konkursie bydgoskim lub kołobrzeskim, nie wyróżniałby się szczególnie in minus. Inaczej mówiąc: sądzę, że w trakcie takich konkursów nikt by nie zwrócił szczególnej uwagi na doochowy, rzekomo bardzo niski poziom artystyczny.
?? ?? ?? ?? ?? ??
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Moja tez nie. To jest sprawa weterynarza, który go leczy. Konop - przeginasz :/
Taki poziom chamstwa nie będzie tolerowany na forum...
Zeratul
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Zeratul napisał(a):Paweł Konopacki napisał(a):Moja tez nie. To jest sprawa weterynarza, który go leczy. Konop - przeginasz
Taki poziom chamstwa nie będzie tolerowany na forum... No coś Ty!
Paweł Konopacki napisał(a):które wypowiedział Męda. Ja z JM nie mam nic wspolnego i nie życzę sobie, aby mnie z tym półgłówkiem identyfikować
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):sądzę, że w trakcie takich konkursów nikt by nie zwrócił szczególnej uwagi na doochowy (...) poziom artystyczny. Też tak sądzę.
Duch77 napisał(a):ze masz wielkie kompleksy na moim punkcie Jasne. Bardzo ci zazdroszczę. Zdradź mi jeszcze tylko - czego, twoim zdaniem, ci zazdroszczę, chętnie się dowiem.
Duch77 napisał(a):Dotarlo czy mam powtorzyc Powtórz, powtórz.
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Taki poziom chamstwa nie będzie tolerowany na forum... Czy Ty w ogóle wierzysz w to, co piszesz, czy tylko udajesz, że wierzysz? Dobrze wiemy, że PK na tym forum jest bezkarny. Jeśli może pisać o weterynarzach, którzy leczą innego użytkownika, to nie oszukujmy się - wszystko może. Nie popadaj więc w śmieszność, tylko lepiej już udawaj, że tego wątku nie czytałeś.
Liczba postów: 1,019
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Czy Ty w ogóle wierzysz w to, co piszesz, czy tylko udajesz, że wierzysz? Przecież dopiero co o to pytałem:
bryce napisał(a):Naprawdę wierzysz w to, co piszesz ? i moje pytanie też pozostało bez odpowiedzi. Widocznie łatwiej walczy się z błędami niż z chamstwem.
"nawet jeżeli czyjeś sacrum jest dla mnie profanum, to sama kultura osobista, szacunek dla innego człowieka nakazuje mi pewną powściągliwość słowną."
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):Konop - przeginasz
Taki poziom chamstwa nie będzie tolerowany na forum... A może Ty przeginasz? A może wyzywanie Ducha od kretynów i debili to jest przegięcie, na które oczywiście - jak to masz w zwyczaju - nie masz odwagi zareagować. Czemu nie pisałeś - moderatorze z misją - do stepniarza, że przegina? Czyżby Ducha można było od debili wyzywać? Nie przeszkadza Ci to?
A może zacytować Ci kilka wypowidzi paru innych szanowanych użytkowników, które kwalifikują się do stanowczej reakcji a na które jak zwykle nie byłeś łaskaw zareagować.
Przestań się ciskać Zeratul, bo ośmieszasz tylko funkcję, którą pełnisz. Albo bądź konsekwentny wobec http://wszystkich, albo nie udawaj tutaj straznika wartości.
Moze umówmy się tak, ze kiedy Ty będziesz konsekwentny wobec wszystkich, ja nie będę chamski, ok?
A tak swoją droga, czy za te słowa dałeś, Zeratulu, ostrzeżenie Lutrowi:
Luter napisał(a):Czy mówisz o tym sierpniu, kiedy Pacia po raz pierwszy zdradziła Cię z Twoim przyjacielem, czy o styczniu - kiedy zdradziła Cie po raz drugi? Przepraszam, ale tak się akurat złożyło, że w obu tych terminach byłem w Szczyrku, więc nie wiem. Dałeś, czy nie? Pewnie nie i masz nawet na to świetną wymówkę: bo chamstwo było w karczmie a tam można pisać takie rzeczy.
A na pomówienia, jakie wczoraj Medrzycki pisał pod moim adresem zareagowałeś, Zeratulu? Takie przypadki Cię nie interesują?
Za każdym razem, kiedy z Ducha robione sa tutaj jaja, kiedy robi się z niego forumowego cwela, tak się unosisz? Za każdym razem piszesz, że chamstwo nie będzie tolerowane? No, nie wydaje mi się.
Może po porstu odpuść sobie walkę z chamskim postami, albo daj z nimi powalczyć komuś, kto będzie konsekwentny i będzie stosował jednakowe zasadyu wobec każdego przypadku.
Byłem pewien, ze na moje słowa zareagujesz. Tak samo, jak byłem pewien, ze na wyzywanie Ducha od debili nie zareagujesz.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Jakkolwiek bowiem nie brzmi ich decyzja, zasługujesz na wyczerpującą odpowiedź i uzasadnienie odmowy - szczególnie, kiedy druga strona (choćby w osobie moderatora globalnego) sama domaga się szacunku i poważnego traktowania siebie i Forum. Właśnie, duch ma prawo uzyskać odpowiedź na swoją prośbę wraz z uzasadnieniem, bez względu na to jaka ona jest. Dlatego chciałem się spytać, czy otrzymał wcześniej odpowiedź na swoją prośbę? Duch77 napisał(a):ze np. Kuba Medrzycki czy Pawel Konopacki stwierdzili to co stwierdzili ,to samo Gosiafar i jej corka ,ktore byly na koncercie Duch Dwooch w Warszawie Ty ten tekst masz w jakimś szablonie i tylko go wklejasz?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):A na pomówienia, jakie wczoraj Medrzycki pisał pod moim adresem Po pierwsze to co napisałem, napisałem ci na priv, a po drugie to ty je upubliczniłeś robiąc poniekąd OT z gdańskiego wątku. Zaś ty w swoich wypowiedziach, które zacytował choćby Zeratul czy ja, obrażasz w sposób ewidentny i niezwykle chamski.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Dobrze wiemy, że PK na tym forum jest bezkarny. Można to powiedzieć także o Tobie. Sam Zerat przyznaje, że w Twoje posty z obawy przed awanturą jaką możesz zrobić, nie będzie ingerował. Innym poprawi, zmieni, skasuje - a Tobie nie.
Luter napisał(a):Jeśli może pisać o weterynarzach, którzy leczą innego użytkownika, to nie oszukujmy się - wszystko może. Ale nie wszystko chce. Np. nie będzie się na Tobie wzorował i podszywał pod innych użytkowników, albo zakładał nowe konto i udawał nastolatka, który nikogo tu nie zna.
Nie napisze też nastoletniej dziewczynie, że ona jest obiektem westchnień obslinionych facetów. Nie napisze, ile razy, z kim i kiedy Cię zdradzano, choć napisać by mógł. I jeszcze paru rzeczy nie zrobi, wobec których Ty nie masz żadnych obiekcji a Zeratul będzie udawał, ze ich nie czytał/nie widział/nie słyszał.
[Dodano 23 kwietnia 2009 o 12:09]
Kuba Mędrzycki napisał(a):Po pierwsze to co napisałem, napisałem ci na priv Nie, tego nie napisałes na priv:
Kuba Mędrzycki napisał(a):Czyżby? Zaprzeczysz, że nabijaliście się z Patrycją z Gintrowskiego w garderobie m.in.parodiując Go w sposób dość chamski przed wrocławskim koncertem? Zaprzeczysz również, iż została Wam zwrócona dość dosadnie uwaga przez jednego z innych występujących Kuba Mędrzycki napisał(a):Zaś ty w swoich wypowiedziach, które zacytował choćby Zeratul czy ja, obrażasz w sposób ewidentny i niezwykle chamski. A Duch jak jest obrażany? Nieewidentnie? Ładognie? Nie po chamsku? Czemu nie reagujesz, kiedy się go obraża? Czemu nie reaguje Zeratul? A inni moderatorzy? Gdzie są? Takie chamstwo, rozumiem, może być i będzie tolerowane, prawda?
Naprawdę uważasz, ze to jest krytyka na poziomie, kiedy sie do Ducha zwrócić per idioto, albo kretynie.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Krasny napisał(a):O kurwa,
ale żenada. A gnojenie Ducha nie wydaje Ci się żenujące? Robienie z niego kilka razy dziennie szmaty, jest ok?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):A gnojenie Ducha nie wydaje Ci się żenujące? Jak widać - nic nie jest w stanie nagatywnie wpłynąc na jego samozachwyt i wzbudzic w nim jakiegokolwiek odruchu autorefleksji. Czyli inaczej - gnojenie, jak to nazywasz, nie ma nijakiej szkodliwości, gdyż nic nie zmieni jego zdania na temat samego siebie i nic nie wpłynie negatywnie na jego narcyzm.
PS. A tak poważnie - przyznaję Ci, oczywiście, rację w tym względzie.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):A tak poważnie - przyznaję Ci, oczywiście, rację w tym względzie. Tyle, ze ja w sumie już nad tym też przeszedłem do porządku dziennego, jak rozmawiacie z Duchem. I nie ciskam się o to, choć uważam, ze mimo wszystko wyżywacie się na gościu słabszym od siebie, nie do końca rozumiejącym co sie dzieje, facecie, który ma jakis problem z rozumieniem rzeczywistości. Nabijacie się i drwicie z jakiejś ułomności tego człowieka.
No, ale jeśli to jest zgodne z waszym sumieniem to trudno.
Natomiast nie rozumiem, czemu taki Zeratul udaje, ze tego nie widzi? Poziom fałszu, jakiejś totalnej hipokryzji jest tu chyba jednak dużo wszyży niż poziom chmastwa - i bardziej szkodliwy dla forum. Dzięki takim postawom, jak Zeratula, w zasadzie nie wiadomo, jakie zasady tu panują.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Tyle, ze ja w sumie już nad tym też przeszedłem do porządku dziennego, jak rozmawiacie z Duchem. Rozumiem. Ja mam to samo z Waszymi zatargami z Kubą czy Krzysztofem.
Paweł Konopacki napisał(a):I nie ciskam się o to, choć uważam, ze mimo wszystko wyżywacie się na gościu słabszym od siebie, nie do końca rozumiejącym co sie dzieje, facecie, który ma jakis problem z rozumieniem rzeczywistości. Nabijacie się i drwicie z jakiejś ułomności tego człowieka. Ja bym to nazwał raczej drwiną z jego niezgody na uznanie faktu tej ułomności, a nie drwiną z ułomności samej.
Paweł Konopacki napisał(a):No, ale jeśli to jest zgodne z waszym sumieniem to trudno. Cóż, nikt z nas nie jest doskonały...
Reputacja:
0
Pawle,zasady sa takie,ze kto ma wiecej kolesi i dobrze lize dupe ,to mimo ,ze lamie regulamin notorycznie i innych do tego zacheca -moze byc moderatorem,poza tym oni sie nasmiewaja ,bo sa tak slabi,ze musza jakos leczyc swoje kompleksy wobec mnie ,a ze nie moga w zaden sposob dopier.... mi na zywo to probuja z calych sil na tym ich chyba moge tak powiedziec osobistym forum :agent:  :lol:
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Po pierwsze to co napisałem, napisałem ci na priv Nie, tego nie napisałes na priv:Kuba Mędrzycki napisał(a):Czyżby? Zaprzeczysz, że nabijaliście się z Patrycją z Gintrowskiego w garderobie m.in.parodiując Go w sposób dość chamski przed wrocławskim koncertem? Zaprzeczysz również, iż została Wam zwrócona dość dosadnie uwaga przez jednego z innych występujących? No oczywiście, że tego już nie. Skoro już włączyłeś prywatną korespondencję do swojej wypowiedzi, to co miałem robić.
Paweł Konopacki napisał(a):Kuba Mędrzycki napisał(a):Zaś ty w swoich wypowiedziach, które zacytował choćby Zeratul czy ja, obrażasz w sposób ewidentny i niezwykle chamski. A Duch jak jest obrażany? Nieewidentnie? Ładognie? Nie po chamsku? Czemu nie reagujesz, kiedy się go obraża? Jak to nie? Reagowałem wcześniej kilkakrotnie. Sam stawałem w Jego obronie, starałem się być obiektywny, za co zresztą tez dostałem zjeby. Nigdy również nie dołączałem do nagonki na jego osobę. Za to Ty nie wiedzieć czemu, w tym wątku, zapewne korzystając z okazji, zacząłeś wyzywać mnie od półgłówków i chamsko przedrzeźniać moje nazwisko. W tej głównie kwestii zareagowałem. Ale skoro uważasz, że przy okazji obrony Ducha, możesz się 'przejechać' przy okazji także i po mnie, to gratuluję.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Paweł, mi chodzi oczywiście o całość tej absurdalenj dyskusji.
Kiedy gracie coś w Warszawie?
Reputacja:
0
Kuba ,Pawel dajcie spokoj
Pawle najwiekszymi cwelami i posmiewiskiem ,a takze zenada tego forum moim zdaniem jest Simon-bo jezeli mi mozna czasem puscic jakas gafe mimo ucha -no to jemu jako moderatorowi po prostu nieprzystoi takie zachowanie jakie on" reprezentuje" :o ;(  (
Jesli chodzi o Stepniarza to troche sie nie dziwie ,Zeratowi i innym ,ze mu puszczaja plazem takie wybryki,gdyz wiedza doskonale ,ze chlopak choruje i est na lekach :rotfl: :lol:  lonik:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):sa tak slabi,ze musza jakos leczyc swoje kompleksy wobec mnie ,a ze nie moga w zaden sposob dopier.... mi na zywo to probuja z calych sil na tym ich chyba moge tak powiedziec osobistym forum Chyba sobie wkleję gdzieś diagnozę Konopa:
Paweł Konopacki napisał(a):wyżywacie się na gościu słabszym od siebie, nie do końca rozumiejącym co sie dzieje, facecie, który ma jakis problem z rozumieniem rzeczywistości. Nabijacie się i drwicie z jakiejś ułomności tego człowieka. No, nie sposób jej zaprzeczyć.
Duch77 napisał(a):a ze nie moga w zaden sposob dopier.... mi na zywo Oczywiśće, że mogą. Ale robiliby to tylko wtedy, gdyby mieli naprawdę jakąś obsesję. Ale co innego wirtualna rozrywka w deszczowe dni (jak dziś we Wrocławiu), a co innego "działanie na żywo".
Mogę cię zapewnic i jednocześnie obiecać, że nigdy nie wyjdę poza wirtualną rozrywkę.
Mam nadzieję, że uda ci się zrozumiec powyższe zdanie, mimo żeś gościem:
Paweł Konopacki napisał(a):który ma jakis problem z rozumieniem rzeczywistości _______________________________________
Duch77 napisał(a):najwiekszymi cwelami i posmiewiskiem ,a takze zenada tego forum moim zdaniem jest Simon No i widzisz, ja do ciebie grzecznie, bez wyzwisk, a ty mnie obrażasz. Weź chusteczkę, obetrzyj buzię ze śliny i zachowuj się kulturalnie.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):za co zresztą tez dostałem zjeby. Nie zdziwłbym się, gdybyś je dostał od Zeratula
Kuba Mędrzycki napisał(a):to gratuluję.  Dziękuję! I doceń, że przy okazji byłem szczery. Szczerość ponad wszystko, prawda?
Kuba Mędrzycki napisał(a):Skoro już włączyłeś prywatną korespondencję do swojej wypowiedzi, to co miałem robić. A to już Twoja zasługa. Od dawna Cie proszę, abyś do mnie nie pisał. A Ty ostatnio średnio raz na dwa - trzy tygodnie podsyłasz mi jakieś swoje refleksje, zupełnie jakbym Cię o nie prosił.
I nic sobie nie robisz z tego, ze na większośc nie odpowiadam. Tobie to zupełnie nie przeszkadza. Piszesz w najlepsze, życzenia mi składasz, wyrażasz swoje poglądy o koncertach we Wrocku, komentujesz moje posty.... I z reguły gdzieś tak miedzy godziną 01:00 a 03:00 w nocy. Tego też nie pojmuję. Czy Ty nie masz co robić o takich porach?
Nosz kurna...nie rozumiem Cię, chłopaku.
Jednoczesnie jesteś powiadomiony a mozliwym opublikowaniu każdego Twojego maila. I także nic sobie z tego nie robisz, nie protestujesz.
W tym sensie chyba jestem wobec Ciebie i wyrozumiały, i uczciwy, i ogólnie w porządku, prawda?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):A Ty ostatnio średnio raz na dwa - trzy tygodnie podsyłasz mi jakieś swoje refleksje, zupełnie jakbym Cię o nie prosił. Ciekawe spostrzeżenie. Przejrzałem z ciekawości skrzynkę 'wysłane' i oprócz 'wrocławskiego' pw, znalazłem coś z początku stycznia (konkretnie 4.01) i z początku grudnia. Nie licząc odpowiedzi na twój 'mail' dotyczący 'Śpiewnika oszołoma'. Tak więc, faktycznie jest to zgodne z interwałami czasowymi, o których wspominasz...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Ciekawe spostrzeżenie. Przejrzałem z ciekawości skrzynkę 'wysłane' i oprócz 'wrocławskiego' pw, znalazłem coś z początku stycznia (konkretnie 4.01) i z początku grudnia. Może ktoś Ci zazdrośnie kasuje? Albo błędy sprawdza a potem wyrzuca?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Jesli chodzi o Stepniarza to troche sie nie dziwie ,Zeratowi i innym ,ze mu puszczaja plazem takie wybryki,gdyz wiedza doskonale ,ze chlopak choruje i est na lekach I dzięki nim mam prawidłowy ogląd rzeczywistości, dlatego nie zapominaj o swoich a wszystko będzie dobrze
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Rozumiem. Ja mam to samo z Waszymi zatargami z Kubą czy Krzysztofem. Drogi Simonie,
Przede wszystkim nie jest w porządku to, że zwracacie się do Ducha w sposób ogólnie przyjęty za obraźliwy i spotyka się to z brakiem jakiejkolwiek reakcji osób, które w innych przypadkach reagują. Co więcej - jestem pewien, że gdyby na przykład Duch użył wobec Was kilkakrotnie słów "debil", "kretyn", "idiota", już byłby zablokowany - bardzo sprawnie i w trybie doraźnym, nawet bez wcześniejszego pobrzękiwania Zeratulową szabelką. I to nie jest w porządku, Simonie, że różni użytkownicy mają tutaj różne prawa. O tym, że akurat Ty (jako niby ktoś formalnie współodpowiedzialny za to forum) szczególnie nie powinieneś sobie pozwalać na takie odzywki, szkoda nawet wspominać, bo masz to zapewne w szczególnie głębokim poważaniu.
Po drugie - osobiście jestem przeciwny jakimkolwiek ingerencjom w wypowiedzi innych użytkowników, wymachiwaniu szabelką, ostrzeżeniom i blokadom, bo uważam, że nie ma żadnych sensownych powodów, żeby jakiś użytkownik miał czegoś zabraniać innemu. Po prostu to śmieszne, kiedy ten czy inny zamozwańczy strażnik karci użytkowników niejednokrotnie od siebie starszych i mądrzejszych. Jeśli jednak z jakichś powodów forum musi być moderowane, to niech przynajmniej GTW zadba o minimum obiektywizmu. Jeśli nazywasz kogoś debilem, to niech będzie jasne, że ten ktoś ma takie same prawa w konstrukcji swojej riposty.
Po trzecie wreszcie (i na zupełnym marginesie): Kiedy ostatnio widziałeś/czytałeś jakiekolwiek moje zatargi z użytkownikiem "Paweł Konopacki"? Może najpierw sprawdź, zanim ochoczo zaczniesz powielać stereotypy, z lubością przyprawiając innym wciąż tę samą gębę.
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Cóż, Lutrze! Wypada się tylko podpisać pod tym, co napisałeś!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Co więcej - jestem pewien, że gdyby na przykład Duch użył wobec Was kilkakrotnie słów "debil", "kretyn", "idiota", już byłby zablokowany - bardzo sprawnie i w trybie doraźnym, nawet bez wcześniejszego pobrzękiwania Zeratulową szabelką. Drogi Krzysztofie!
Chyba nie śledzisz uważnie naszych z doochem rozmówek. Otóż - dooch naubliżał mi nie raz i nie dwa. Co więcej - gdyby prześledzić nasze pogadanki - wyjdzie na to, że, jeśli chodzi o epitety, jestem "poprawniejszy" niż sam dooch wobec mnie. Stepa czasem ponosi w tej mierze. Mało tego - nie wiem, czy sobie przypominasz, ale już były nawet pod moim adresem groźby karalne.
Ba! Jeszcze więcej - gdy pojawiła się tu idea jakiegoś blokowanie doocha itp. byłem jednym z pierwszych, którzy taki pomysł oprotestowali.
Więc nie pisz, "że gdyby dooch użył wobec mnie/nas takich słów" - bo użył i to kilkanaście raz pewnie już. I nie pisz, że "byłby zablokowany - bardzo sprawnie i w trybie doraźnym", bo nigdy nie był i nie będzie zablokowany.
Natomiast, to że dooch wobec mnie używa takich słów - cóż... Ja się jeno dobrotliwie uśmiecham. Dobrze wiesz, że nie jest to normalny człowiek i należy mu współczuć. I wybaczyć - jak dziecku, które nie rozumie, że czegoś nie wypada.
Z pozostałą częsią Twego posta - jestem skłonny się zgodzic.
gosiafar napisał(a):Cóż, Lutrze! Wypada się tylko podpisać pod tym, co napisałeś! Cóż, Gosiu. Wypada mi tylko napisać: jak wyżej!
Reputacja:
0
Podpisuje sie pod slowami Lutra
Kuba faktycznie nie raz mnie juz bronil i chwala mu za to,ze on i kilka osob tu jeszcze ma jaja.
Kuba od kogo dostales za to zjeby ?? ??
Pawle z calym szacunkiem dla ciebie i twej rodziny ,wkleilem twoja wypowiedz ,czekam na twoj odzew,tak wiec...... ?? ?? ?? ??
Pawle ,kto to kurna napisal ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??:" Do tego, aby wypowiadać się na temat rzeczywistości? Moim zdaniem nie wystarczą.
Zwłaszcza, że to było w zasadzie tylko kilka piosenek - nawet nie jeden pełny zapis koncertu.
Po drugie, śmiem twierdzić - na podstawie tych kilku piosenek, które pojawiły się tutaj, na Forum - że poziom artystyczny Doocha nie odstaje jakoś szczególnie od średniej poziomu wykonań epigońskich. Owszem, daleko Doochowi do ProFormy albo Adama Łapacza, ale myślę, że gdyby wystąpił na konkursie bydgoskim lub kołobrzeskim, nie wyróżniałby się szczególnie in minus. Inaczej mówiąc: sądzę, że w trakcie takich konkursów nikt by nie zwrócił szczególnej uwagi na doochowy, rzekomo bardzo niski poziom artystyczny".
?? ?? ?? ?? ?? ??
Raportuj ten post
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Po trzecie wreszcie (i na zupełnym marginesie): Kiedy ostatnio widziałeś/czytałeś jakiekolwiek moje zatargi z użytkownikiem "Paweł Konopacki"? Może najpierw sprawdź, zanim ochoczo zaczniesz powielać stereotypy, z lubością przyprawiając innym wciąż tę samą gębę. Zachowujesz się, jak pięcioletnie dziecko, które, kiedy zamknie oczy to uważa, że go nie widać (bo ono nie widzi) . Przeciez z faktu, że bezpośrednio nie cytujesz moich wypowiedzi ani nie komentujesz ich wprost niewiele wynika. Bo odnosisz się do moich słów i mojej osoby w pośrednio - najczęsciej odpowiadając innym użytkownikom. A to napiszesz o szkodliwej roli pełnomocników, a to opiszesz, jak bardzo windowałem się w czasie wiadomej akcji, a to napiszesz o mojej bezkarności, a to o slepych uliczkach w których błądzi TŁCH. To przykłady z ostatniego miesiąca. Mam cytować? 
Jestem się w stanie załozyć, że odpowiednio sformułowana moja wypowiedź w jednym wątku wywoła Twoją reakcję w innym watku. Prędzej czy później, zazwyczaj jednak w ciagu kilku dni.
Nie bądź zatem śmieszny i nie pisz o tym, jak to unikasz zatargów.
Ja nie deklarowałem otwarcie zakończenia rozmowy z Toba i mam tę wygodę, że kiedy coś stwierdzasz, mogę Ci odpisać bezpośrednio. Ty masz gorzej. Gdzieś tam się uniosłeś, że rozmowa ze mną nie ma sensu i teraz musisz szukać stosownego pretekstu aby nie wprost komentować to, co piszę.
Ty, wypasiony na Ikacu -
|