Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artysta nie moze byc Artsta?
Duch77 napisał(a):zatem co jest grane ?? ?? ?? :flirt:
Drogi Duchu, generalnie grane jest to, że tak zwane osoby odpowiedzialne za to Forum w sytuacjach trudnych dość często nie potrafią stanąć na wysokości zadania i zachować tak zwanej klasy. A sytuacja z Tobą jest kłopotliwa, bo - z jednej strony - masz całkowitą rację, że z formalnego punktu widzenia należy Ci się ranga artysty. Z drugiej zaś strony - nie sposób nie rozumieć ich obaw o to, że przyznanie Ci rangi artysty zaszkodzi reputacji tego Forum. Twój styl narracji, gramatyka i ortografia Twoich wypowiedzi, a nade wszystko opłakana estetyka Twoich postów tworzą, najogólniej mówiąc, spory dysonans z jakkolwiek rozumianym słowem "artysta". Oczywiście rangi nie dostaje się za styl pisania postów, ale...

Z wyżej wymienionych powodów rozumiem więc dość dobrze ich wątpliwości, co oczywiście nie usprawiedliwia aroganckiego potraktowania Cię w stylu:
Duch77 napisał(a):Cos jeszcze? pozdrawiam Ann :-)
Jakkolwiek bowiem nie brzmi ich decyzja, zasługujesz na wyczerpującą odpowiedź i uzasadnienie odmowy - szczególnie, kiedy druga strona (choćby w osobie moderatora globalnego) sama domaga się szacunku i poważnego traktowania siebie i Forum. Z drugiej strony nie da się ukryć, że sam siebie po trosze ustawiłeś w roli forumowego pośmiewiska, a zbiorowość forumowa, jak każda zbiorowość, lubi znęcać się nad słabszym.
stepniarz napisał(a):Dlatego, tępy debilu, że
Inną kwestią pozostają ewentualne przyczyny pozamerytoryczne ich decyzji. Sam fakt, że do wypowiedzi takich jak w powyższym cytacie w ogóle doszło (o tym, czy bezkarnej, nie wspomnę, bo zbyt mało czasu upłynęło i GTW będzie się tłumaczyć, że trudno im czuwać w sieci przez 24 godziny na dobę) jest najlepszym dowodem na to, że chęć dopieprzania Ci urosła u niektórych do rangi obsesji.
Simon napisał(a):A czemuż to? Że ujawnił to co wszyscy wiedzą - że jesteś tępym debilem
No właśnie - trudno sensownie i wiarygodnie uzasadnić przyznanie lub odmowę przyznania Ci rangi, jeśli na popisy takiego chamstwa pozwala sobie ktoś, kto - teoretycznie - należy do osób odpowiedzialnych za porządek na tym Forum i - teoretycznie - miałby rzetelnie o tym współdecydować.

Pozdrawiam,
KN.
Odpowiedz
Luter napisał(a):co oczywiście nie usprawiedliwia aroganckiego potraktowania Cię w stylu:
Zaraz, ale czy to są słowa Ann? Mi się wydaje, że to zakończenie uzasadnienia Ducha. Zakończył pytaniem i pozdrowił adresatkę. Mylę się?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zakończył pytaniem i pozdrowił adresatkę. Mylę się?
Wiesz, kultura postów Ducha jest tego rodzaju, że trudno to jednoznacznie rozstrzygnąć. Ale moim zdaniem - tak, mylisz się. Oczywiście mogę mylić się ja, ale tę wypowiedź Ducha zrozumiałem tak, że na jego autopochwalny elaborat otrzymał odpowiedź: "Cos jeszcze? pozdrawiam Ann :-)". Gdyby tak było, to przyznasz, że świadczyłoby to o arogancji administratorki?
Odpowiedz
Luter napisał(a):Gdyby tak było, to przyznasz, że świadczyłoby to o arogancji administratorki
Naturalnie.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Sądzę jednak, że nie jest to odpowiedź Ani. Nie jest to raczej w jej stylu. To moja subiektywne odczucie, nie prawda absolutna. (!)
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Elessar napisał(a):Sądzę jednak, że nie jest to odpowiedź Ani.
Tak, ja również będę się skłaniał bardziej ku 'mojej' wersji.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
To ,prawda to moje slowa a nie Ann,ale nie sadze,abym jakos specjalnie popelnial bledy gramatyczno-ortograficzne-jesli o to chodzi,tak samo ,nie sadze ,abym odstawal jakos od forumowych artstow poziomem koncertow Duch Dwooch.
Ale Luter ma racje,a propo braku odwagi i klasy niektorych moderatorow czy adminow,tak samo jesli chodzi o chamstwo jakie jest tolerowane u panow S i S -sa bezkarni i nietykalni na tym forum,ale dla mnie to oni sa tu posmiewiskiem ,a nie ja Wink
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):ale nie sadze,abym jakos specjalnie popelnial bledy gramatyczno-ortograficzne
A ja sądzę, że jestem Miss Polonia.
Litości Duchu !!
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):dla mnie to oni sa tu posmiewiskiem ,a nie ja
Dla siebie jesteś także wybitnym artystom, wspaniałym grajkiem, fantastycznym śpiewakiem...
Luter napisał(a):jest najlepszym dowodem na to, że chęć dopieprzania Ci urosła u niektórych do rangi obsesji.
Tako rzecze forumowy obrońca moralności...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
W dziale HP zazwyczaj nie ma kar ni banicyj (lubię czasami pisać po staropolsku), nie ? Confusedtrapiony:
"Myślę, więc nie ma mnie
na forum Mój adres
skonfiskowano Mówię
tak to ja jeszcze ja Poznaję
Co słychać Ano po staremu"
[Jerzy Ficowski]
Odpowiedz
Luter napisał(a):
Jakkolwiek bowiem nie brzmi ich decyzja, zasługujesz na wyczerpującą odpowiedź i uzasadnienie odmowy - szczególnie, kiedy druga strona (choćby w osobie moderatora globalnego) sama domaga się szacunku i poważnego traktowania siebie i Forum.
Widzisz, Krzysztofie, my każdorazowo uzasadniamy decyzję, tyle że na priv. Zresztą z Duchem parę razy rozmawiałam na pw (np. o stylu pisania - żeby chociaż polskich liter zaczął używać), nie widziałam powodu, żeby takie tematy podejmować publicznie - bo i po co? Wink
Duch77 napisał(a):Rozumiem,ze chocbym byl dobrym Artysta to nie ma szans ,abym na tm forum byl zaliczony do klanu Artystow ?? ?? ??
Gdyby nie było wątpliwości odnośnie Twojego poziomu, to tą rangę byś dostał. Tyle tylko, że te nagrania Twoje, które słyszałam (i nie pisz mi, że spreparowane :/ ) były takie, jakie były (z podobnym poziomem wielu zgłaszających się odrzucaliśmy). Prośbę o udostępenienie nagrać regularnie olewasz. To na jakiej podstawie mamy Ci tą rangę dać? Opowieści? No sorry, ale napisać o sobie można wiele.
Duch77 napisał(a):,a ty Ann gadasz swoje ,na ilu koncertach bylas z Zeratulem
Na koncertach byłam wielu , ale fakt na Twoim nie - głównie ze względu na lokalizację Twoich koncertów Wink Swoją drogą - co ma do rzeczy to, na ilu koncertach byłam akurat z Zeratulem?
Słyszałam natomiast jakieś nagrania z Twoich koncertów - i to musi mi wystarczyć do oceny Twoich umiejętności. Zależy Ci na byciu artystą na forum? To daj jakieś lepsze nagrania, nic nie stoi na przeszkodzie, żebyśmy jeszcze raz przedyskutowali sprawę Twojej rangi. Bo jak na razie to tylko opowiadasz, jakim to wspaniałym artystą jesteś, ale jak pojawiają się prośby o udostępnienie nagrać to milkniesz.
jodynka napisał(a):
Duch77 napisał(a):ty Ann gadasz swoje ,na ilu koncertach bylas z Zeratulem ,ze pipeprzcie
ann, Zerat - czy moglibyście mi wyjaśnić, co właściwie robicie? :rotfl:
Nie wiem, o co chodzi :|
Elessar napisał(a):Sądzę jednak, że nie jest to odpowiedź Ani. Nie jest to raczej w jej stylu. To moja subiektywne odczucie, nie prawda absolutna. (!)
To nie była moja odpowiedź Smile
Odpowiedz
Droga ANN juz ustalilismy ,ze to nie byly twoje slowa tylko moje ,jesli chodzi o nagrania te bardziej odpowiadajace prawdzie to Zerat niestet usunal,rozumiem,ze stronniczo przychylasz sie do nagran Stepniarza na jego zdezelowanym sprzecie,pozwol ,ze postaram sie umiescic moje nagranio z koncertu ,ktory odbyl sie 17kwietnia na Zamku w Lesnicy tego roku.Poza tym nie rozumiem kto to rozsadza i jak to sie odbywa o przyjeciu kogos do grona Artystow ?? ?? ?? ??
Bo jesli rozsadza to Simon lub jego kolesie ,to nawet jakbym Grammy zdobyl i tak mnie nie przyjmiecie ,mam racje???
A co z tym ,ze np. Kuba Medrzycki czy Pawel Konopacki stwierdzili to co stwierdzili ,to samo Gosiafar i jej corka ,ktore byly na koncercie Duch Dwooch w Warszawie,a takze pare innych osob,ktore mialy odwage narazic sie Simonowi i spolce ?? ?? ?? ??
Rozumiem,ze to niemozliwe ,aby Duch77 otrzymal range artsty ,z samego faktu,ze jest Duchem77. Dam nagrania,wczesniej przeslucham cz sie nadaja,jesli beda ok. i czesc forumowiczow ,czli np .Kuba Medrzycki cz Pawel Konopacki ,lub inni wypowiedza sie pozytywnie i mimo to nie przjmiecie mnie to grona Artystow ,to bedzie oznaczalo jedno,ze tu na tym forum rzadzi Simon i Stepniarz i tylko z ich zdaniem i osobistmi aniomzjami sie liczycie -przynajmniej w stosunku do mnie :mur: Confusedlonik: :lol: :v: :poklon: :tak: Sad( :Smile Big Grin Smile Wink *-`-
Odpowiedz
Może zrobimy ankietę? ;-)
Odpowiedz
Proponuję specjalną rangę: autysta.
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Kuba Medrzycki cz Pawel Konopacki ,lub inni wypowiedza sie pozytywnie i mimo to nie przjmiecie mnie to grona Artystów
No to ja od razu mówię, że wszelkie opinie na temat Twoich nagrań mogę Ci przekazać wyłącznie na priv.
Jeśli chodzi o rangę Artysty, uważam, ze powinieneś ją dostać. Jeśli bowiem artystami mogą być tacy użytkownicy, jak patogen, albo Amin, to czemu nie Ty?

Z drugiej strony, zupełnie nie rozumiem, czemu Ci na Artyście tak strasznie zależy?
Duch77 napisał(a):A co z tym ,ze np. Kuba Medrzycki czy Pawel Konopacki stwierdzili to co stwierdzili
Nie pamiętam, abym się wypowiadał na temat Twoich nagrań. Generalnie staram się nie komentować artystycznych, zwłaszcza wokalno-muzycznych dokonań innych użytkowników.
Czasami od tej zasady robię wyjątki, ale tylko w sytuacjach wyjątkowych.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Ja rozumiem, ze duch się podstawia sam, ale nie dokopujcie Mu. Mam wrażenie Duchu, ze nie pojmujesz zupełnie niczego.Dajesz któryś z kolei raz jednym powód do kpin, innym jak mnie, do zażenowania. Mimo, ze w jakiś tam pokręcony sposób Cie lubię. Smutno to się czyta. Zachowaj się jak na mężczyznę przystało i załatw to na pw. A jeśli rangi artysty nie dostaniesz, to i cóż? Nie zawsze mamy to co chcemy czy tez uważamy, ze się nam należy. Np mnie podwyżka Wink
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
ann napisał(a):To nie była moja odpowiedź Smile
W takim razie bardzo Cię przepraszam. Po prostu nie spodziewałem się po Duchu aż takiej kozackiej fantazji w tym temacie.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Jeśli bowiem artystami mogą być tacy użytkownicy, jak patogen, albo Amin, to czemu nie Ty?
Temu, że Amin ma/miał wspaniałe pióro, a patogen jest fantastycznym gitarzystą?
Odpowiedz
Pawel jak to jest,ze najpierw mowicie z Kuba Medrzyckim ,ze nie odstaje jakos specjalnie od sreniej forumowej czy tez salonowej ,a pozniej nagle mowicie ,ze tak nie mowiliscie,czy mam wyciagnac wasze wypowiedzi z wczesniejszych watkow duchoowych i wyjdzie na to,ze jak zwykle mam racje ?? ?? ?? ??
Tmach podaj mi prosze gdzie popelnilem bledy ort. lub gram.,lub styl.,a ja podam ci ile stattystycznie forumowicze tu popelniaja takich bledow i zobaczymy kto popelnia srednio wiecej oni czy ja Wink
Simon ,a ja myslalem ,ze ty jestes swietnym gitarzysta i wybitnym spiewakiem :v: :poklon: :mur: :tak: :rotfl: :lol: Confusedlonik:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):to nawet jakbym Grammy zdobyl
O to na szczęście martwić się nie musimy Big Grin
Duch77 napisał(a):Kuba Medrzycki czy Pawel Konopacki stwierdzili to co stwierdzili
Kuba Mędrzycki wyprowadził cię z błędu kilka postów wyżej; a Paweł niżej...
Duch77 napisał(a):Pawel jak to jest,ze najpierw mowicie z Kuba Medrzyckim ,ze nie odstaje jakos specjalnie od sreniej forumowej
To akurat proste - masz tendencję do widzenia rzeczy, których nie ma. Nie przejmuj się jednak - to się da wyleczyć. Więc jak zwykle nie zapominaj o przepisanych medykamentach.
Duch77 napisał(a):Tmach podaj mi prosze gdzie popelnilem bledy ort. lub gram.,lub styl.
W pierwszym zdaniu naliczyłem 26. Czekam zatem na statystyki innych forumowiczów Big Grin
Duch77 napisał(a):Dam nagrania,wczesniej przeslucham cz sie nadaja,jesli beda ok.
Słuchanie własnych nagrań to podstawa. Może coś wywnioskujesz...
Duch77 napisał(a):i mimo to nie przjmiecie mnie to grona Artystow ,to bedzie oznaczalo jedno,ze tu na tym forum rzadzi Simon i Stepniarz i tylko z ich zdaniem i osobistmi aniomzjami sie liczycie
Mój boże... cóż za wyszukany szantaż emocjonalny... Nie becz jak panienka tylko pokaż że masz jaja (nagrania)
Duch77 napisał(a):przychylasz sie do nagran Stepniarza na jego zdezelowanym sprzecie,
Debilu, kretynie, idioto !! Nagrania, które ja robiłem nie zostały wrzucone właśnie ze względu na jakość (słychać na nich więcej szumów niż czegokolwiek innego) !! Powtarza to pół forum od pół roku, a ty nadal święcie wierzysz w tajny spisek jaki przeciw tobie zawiązałem; na równi z tym, żeś bajecznym grajkiem. Umieszczone nagrania robiła Małgosia na sprzęcie przyzwoitej jakości, więc nie pierdol, że siedziałem nad nimi i je przerabiałem bo pleciesz piramidalne bzdury. Za cienki jestem w komputerach na fotoshopa a co dopiero na podkręcanie muzyki. Poza tym chyba nawet w studiu nie da się "dołożyć fałszy" tam gdzie ich nie ma czy rozjechać rytm grania i śpiewania... Zachowałbyś się więc jak kozak lub chociaż jak facet i dał mi w mordę a nie płaczesz tutaj publicznie jak 7-letnia dziewczynka jaki to jestem zły i niedobry, krzywdzę bogu ducha (sic!) winnego ducha i niech się ktoś zlituje i go weźmie w obronę...
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
stepniarz napisał(a):
Duch77 napisał(a):to nawet jakbym Grammy zdobyl
O to na szczęście martwić się nie musimy Big Grin
stepniarzu - nie mogę się z Tobą zgodzić. Patrz: casus zespołu Milli Vanilli.
[i]A jeszcze inni - pojęć gracze -
Bawią się odwracaniem znaczeń
I, niezliczone czerniąc strony,
Stawiają domki z kart znaczonych.[/i]
Odpowiedz
Simon napisał(a):ja myslalem ,ze ty jestes swietnym gitarzysta i wybitnym spiewakiem
Wierzę, że tak myslisz. Ba! Wierzę nawet, że myslisz tak o sobie.
Duch77 napisał(a):podaj mi prosze gdzie popelnilem bledy ort. lub gram.,lub styl
Brak świadomości faktu, że posługijesz się prostackim bełkotem kompromituje cię w zasadzie o wiele bardziej niż sam styl i poprawnośc owego bełkotu.
Przy okazji - masz pozdrowienia od Pucuła i Grzecha. Smile
Duch77 napisał(a):wyjdzie na to,ze jak zwykle mam racje
Nie myślałeś o polityce? Wraz z Kononowiczem miałbys szansę na jakiś mandat.
Odpowiedz
No coz nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie i Stepniarzowi duzo zdrowia Wink
Niestety nie znam dobrego specjalisty,zglaszam kolejny post Stepniarza do co najmniej ostrzezenia,lamie wyraznie regulamin forum :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Niestety nie znam dobrego specjalisty
Tak, to się daje zauwazyć. Dotychczasowi niewiele ci pomogli.
Duch77 napisał(a):No coz nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie i Stepniarzowi duzo zdrowia
Odwzajemniam najserdeczniejsze życzenia rychłego powrotu do zdrowia - zarówno naprawy obolałego kolanka, jak i obolałej główki. Życzę również wszelkiego powodzenia w życiu osobistym i zawodowym, a także autystycznym.
Pucuł i Grzechu mówią, że też życzą. *-`-
Odpowiedz
Freed napisał(a):Patrz: casus zespołu Milli Vanilli.
No niby tak, ale jak wyszło, że playback musieli Grammy zwrócić. Z resztą jedyny to taki przypadek w historii. Czyż nie ?
Duch77 napisał(a):nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Tobie i Stepniarzowi duzo zdrowia
Nie pozostaje mi nic innego jak podziękować i wyrazić chęć podzielenia się moim dobrostanem z tobą; mi nie ubędzie a dla ciebie to może być zbawienne w skutkach.
Duch77 napisał(a):lamie wyraznie regulamin forum
Dobrze, że nie piszę ręcznie - wtedy łamałbym bardzo niewyraźnie.
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Pawel jak to jest,ze najpierw mowicie z Kuba Medrzyckim ,ze nie odstaje jakos specjalnie od sreniej forumowej czy tez salonowej ,a pozniej nagle mowicie ,ze tak nie mowiliscie,czy mam wyciagnac wasze wypowiedzi z wczesniejszych watkow duchoowych i wyjdzie na to,ze jak zwykle mam racje
Zaraz, zaraz, Duchu, jakie "mówicie"? Dlaczego uzywasz liczby mnogiej? Wypraszam sobie! To Mędrzycki pisał, ze nie odstajesz poziomem od większości forumowych wykonawców. Bardzo Cie proszę, abyś uważniej czytał, co się do Ciebie mówi i nie przypisywał mi slów, które wypowiedział Męda. Ja z JM nie mam nic wspolnego i nie życzę sobie, aby mnie z tym półgłówkiem identyfikować.

Po drugie, niestety, nie zrozumiałeś tego, co JM chciał powiedzieć. Jakubek - jak zwykle szczerze - nie tyle chciał Ciebie pochwalić, co raczej innym dopierdolić. Kubuś, tak, jak i Simon, czy Stepniarz też przecież uważa, że Twoje dokonania są na niskim poziomie artystycznym i technicznym. Pisząc, że nie odstajesz poziomem od innych miał jedynie ochotę dowalić tym innym (z niektórymi zresztą JM grywał koncerty), zasugerować, że inni wykonawcy są na równie niskim poziomie, co Twój. Taka była wymowa słów JM, na które się powołujesz.
W dodatku jeszcze mnie poglądy Mędrzyckiego przypisujesz, co jest jakimś już zupełnym nieporozumieniem. Ja bowiem nie chcę porównywać Twojego poziomu z poziomem innych wykonawców. Nie pamiętam Twoich nagrań, nie mam zdania, co do tego, jak śpiewasz. Nie mam zdania na temat Twoich dokonań artystycznych.
Duch77 napisał(a):czy mam wyciagnac wasze wypowiedzi z wczesniejszych watkow duchoowych i wyjdzie na to,ze jak zwykle mam racje
Wyciągnij. Tyle, że będziesz musiał podać cytat z JM, bo ja takich słów, na jakie się powołujesz, nie wypowiedziałem.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz
Pawle szanuje cie z calego serca,bo wiem ,zes dobry krzescijanin,ale pamietasz jak z Klapo rozmawiales w jednym watku duchoowym i wtedy mnie broniles Wink
Nie chce w zaden sposob cie obrazic ,a Kuba Medrzycki uwazam ,ze jest w porzadku choc faktycznie moglby dac spokoj z tymi sfarami z Toba i Patrycja ,ale to juz nie moja sprawa wiec sie nie chce wpieprzac,ale ogolnie chodzi o to,ze zwisa mi to co mowi Simon i Stepniarz ,bo to osobniki chore i juz chyba sie nieodratuje ,a to ze maj tu kupe kolesi i lizidupow to juz jest jak jest :zaplakany: dSmile
Tak wiec w sumie to oni pisza powodowani osobistymi jakimis animozjami do mnie ,zazdroscia i zawiscia ,a takze strachem ,ty piszesz szczerze i Kuby wierze,ze tez (przynajmniej w stosunku do mnie) ,gdyz nie macie na moim punkcie kompleksow,panowie S i s co juz kiedys Luter pisal maja zajebiste :lol: Confusedlonik: :v: :tak: :poklon: :mur: ;( Sad( :Smile Big Grin Smile Wink *-`- :agent: dSmile
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):zazdroscia i zawiscia ,a takze strachem
A zwlaszcza strachem. Panicznie boję się, że mógłbys w końcu znaleźć specjalistę, który cie uzdrowi i wtedy przestaloby byc tak śmiesznie na forum.
Odpowiedz
Kazdy twoj durny post degraduje cie nie tylko jako moderatora tego forum ,ale takze jako poloniste i zwyklego forumowicza ,poza tym tylko utwierdzasz w przekonaniu,ze masz wielkie kompleksy na moim punkcie ,radze wiec abys zaprzestal belkotu lub zglosil sie do specjalisty-tam lecza rozne przypadki Sad(
Jestes tu jeszcze tylko dlatego ,ze masz kolesiostwo nic poza tym ,na kazdym innym forum z takim gadaniem bys zdechl :agent:
Wiec liz im dalej dupe ,a oni niech liza tobie ,a ode mnie sie z twoim przydupasem Stepniarzem od... Big Grin
Dotarlo czy mam powtorzyc ?? ?? ??
Nie dorastacie mi do piet wiec tylko skomlenie wam zostalo i przekonywanie innych ,o moim rzekomym niskim poziomie gry i spiewu,dam nagrania i drugi raz zakmne wam mordy,raz juz to zrobilem tlko niestety Zerat usunal Big Grin
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Pawle szanuje cie z calego serca,bo wiem ,zes dobry krzescijanin,ale pamietasz jak z Klapo rozmawiales w jednym watku duchoowym i wtedy mnie broniles
Duchu, przed momentem pisałeś, że ja i JM twierdzimy, iż nie odstajesz poziomem on innych wykonawców. Tu są Twoje słowa:
Duch77 napisał(a):najpierw mowicie z Kuba Medrzyckim ,ze nie odstaje jakos specjalnie od sreniej forumowej czy tez salonowej
Otóż, ja tak nie twierdzę i nie twierdziłem. Nie wmawiaj mi, ze to jest moje zdanie, bo nie jest.
Duch77 napisał(a):choc faktycznie moglby dac spokoj z tymi sfarami z Toba i Patrycja ,ale to juz nie moja sprawa
Moja tez nie. To jest sprawa weterynarza, który go leczy.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Odpowiedz