Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artysta nie moze byc Artsta?
Wiotam,chodzi mi o to,ze zlozylem z pol roku temu lub wczesniej prosbe ,o to ,aby na tym forum byl przjety do klanu Artystow,najpierw spytano sie mnie na jakiej podstawie ::Zgłosiłeś akces do grupy "Artyści". Możesz mi napisać dlaczego wg Ciebie powinieneś należeć do tej grupy?
Na co ja odpowiedzialem :
Dlatego,ze od tamtego roku utrzymuje sie ze spiewania i grania na gitarze,dlatego,ze czesto za jedna piosenke dostaje bardzo wysokie nagrody od przypadkowych i nieznajomych ludzi,gram od 5lat w zespole.Mam za soba kilkadziesiat koncertow w roznych klubach,Domach Kultury,pubach,Zamkach,Hotelach-Wroclaw,Warszawa,Szczyrk,rowniez w innych krajach Europy. Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista i wokalista-poza tym gra na szesciu innych instrumentach i zawodowo od 37lat utrzymuje sie z muzyki,moj dziadek pochodzacy ze wschodu gral klasycznie na gitarze rosyjskiej-siedmiostrunowej,mamusia spiewa,babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role,ciocia z Ukrainy spiewa,Babcia i Dziadek od strony mamusi wystepowali w w chorze jako solisci,poza tym mam skonczona Szkole Teatralna i zajmowalem sie troche rezyseria w liceum,prowadzilem rowniez warsztaty teatralne dla studentow Akademii Rolniczej z Dramatu,w tej chwili pracuje w Radiu i prowadze co srode wlasne autorskie audycje kulturalne. Cos jeszcze? pozdrawiam Ann :-)
Odpowiedz
Czy nie wystarczyło ponaglającej pw wysłać, zamiast zakładać "skromny" temat?
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista i wokalista-poza tym gra na szesciu innych instrumentach i zawodowo od 37lat utrzymuje sie z muzyki,moj dziadek pochodzacy ze wschodu gral klasycznie na gitarze rosyjskiej-siedmiostrunowej,mamusia spiewa,babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role,ciocia z Ukrainy spiewa,Babcia i Dziadek od strony mamusi wystepowali w w chorze jako solisci
Pewnie sprawdzenie tego wszystkiego zajmuje trochę czasu, a Ty tego zadania nie ułatwiasz, przykładowo "babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role" - imię i nazwisko babci, jaki teatr, jakie role? :niepewny:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista
Słuchaj stary, to jeszcze o niczym nie świadczy. Znam takiego pana, zdolnego kardiochirurga, który ma syna też kardiochirurga, tyle, że ten drugi wycina serca na siedzeniach w pociągach za co ojciec ciągle płaci mandaty Smile
[i]Nawet drzewa próchnieją przedwcześnie
A przecież istnieją - bezgrzesznie.[/i]
Odpowiedz
czapon napisał(a):Znam takiego pana, zdolnego kardiochirurga, który ma syna też kardiochirurga, tyle, że ten drugi wycina serca na siedzeniach w pociągach za co ojciec ciągle płaci mandaty
Ale za to łapówki obaj biorą z taką samą wprawą Tongue
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Tak,tylko,ze tutaj jest kwestia nie tego czy ja rzeczywiscie kwalifikuje sie do Artystow-tylko,ze ja jestem Duch77 i jest im bardzo ciezko,bo przeciez nie zrobia takiej przykrosci panom S i S -szczegolnie,ze jeden z panow S jest zwolennikiem,ze Duch77 nadaje sie do lopaty i,ze kompletnie nie umie ani grac,ani spiewac,jednak niebawem postaram sie poprosic znajomego ,aby umiescil nagrania z ostatniego koncertu Duch Dwooch z Zamku w LESNICY ,aby potwierdzic lub obalic zdanie panow S i S ,poza tym juz pare osob na tym forum -w tym Artsci -powiedzialo,ze jednak Duch Dwooch potrafi spiewac i nawet grac,wiec nie rozumiem dlugiej zadumy nad przyjeciem mnie do klanu Artystow :agent:
Oczywiscie ,az tak mi na tym nie zalezy ,bo Artystom sie jest od urodzenia ,albo nie -robie to w imie zasad bardziej i sprawdzenia po raz kolejny ,czy na tym forum jestem traktowany oddzielnie -czy tak samo jak kazdy forumowicz Wink
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):bo Artystom sie jest od urodzenia
Artystom może i tak.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Oczywiście ,aż tak mi na tym nie zależy ,bo Artystom sie jest od urodzenia
No, skoro siem jest...
Artysta jest rangą w pewnym sensie prestiżową na tym forum - wymagane są oczywiście pewne działania "artystyczne" na polu kaczmarofilskim (w szczególnych przypadkach - ogólnopoetyckim), jednak jest to zaledwie warunek konieczny.
Warunkiem dostatecznym jest uzyskanie akceptacji moderatorów - pozytywnej oceny poziomu występów - jest to rzecz jasna ocena całkowicie subiektywna.

Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Jakże fajnie wstać w tak piękny, wiosenny, słoneczny dzień, zwłaszcza kiedy to dzień koncertu Salonu, zasiąść przy kompie przy wtórze ptaków śpiewających za oknem i... zaśmiać się serdecznie, zdrowo, na całe gardło :lol:
I patrzcie - dooch w swojej spiskowej teorii jest przekonany, że to ja mu nie pozwalam być artystą, ups, przepraszam: artystom i blokuję jego akces. A ja nawet nie wiedziałem, że gość złożył takowy. :lol:
Swoją drogą - dawno już dooch nie miał takiego ataku skromności, jak zakładając ów temat. :]
Odpowiedz
Oj no, Szymon, to jest po prostu sprawa bardzo ważna. Nie cierpiąca zwłoki. Jeśli się nie mylę to tę grupę moderuje Michalf, a on przecież nic nie robi innego tylko wchodzi na forum sprawdzać grupy. Wink
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
Jak nie cierpiaca zwloki ,jak zglaszalem to pol roku temu i jak grochem o sciane!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):bo Artystom sie jest od urodzenia
Nie słyszałem tej teorii, ale podobno od urodzenia jest się czasem idiotą. No i chłopczykiem albo dziewczynką (a może i nawet wcześniej, ale to dość skomplikowane chyba).
Duch77 napisał(a):czy na tym forum jestem traktowany oddzielnie -czy tak samo jak kazdy forumowicz
Jako skromny, nieartystyczny obserwator uważam, że jesteś traktowany oddzielnie.
Odpowiedz
Proszę, nie zamykajcie tego tematu! :lol:
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):mam skonczona Szkole Teatralna
A jakaż to szkoła?
Duch77 napisał(a):w tej chwili pracuje w Radiu i prowadze co srode wlasne autorskie audycje kulturalne.
A to już chyba dawno i nieprawda?
Odpowiedz
gredler napisał(a):Proszę, nie zamykajcie tego tematu! :lol:
Ja się dołączam do prośby!!! Choć po tym teście z języka polskiego to może lepiej piktogramem :poklon: :tak:
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz
Nooooo. Za same uwarunkowania rodzinne to powinieneś mieć rangę artysta-supervip Big Grin
Duch77 napisał(a):ze jeden z panow S jest zwolennikiem,ze Duch77 nadaje sie do lopaty i,ze kompletnie nie umie ani grac,ani spiewac
Do tego nie trzeba być jednym z panów S - wystarczy trochę słuchu Big Grin
Duch77 napisał(a):umiescil nagrania z ostatniego koncertu Duch Dwooch z Zamku w LESNICY
Zajebiaszczo Big Grin do dziś jak mam chandrę puszczam sobie twoje rzempoły, ale już mi tak nie podnoszą nastroju bo się osłuchałem.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Wiotam
Wiotam?
Duch77 napisał(a):chodzi mi o to,ze zlozylem z pol roku temu lub wczesniej prosbe ,o to ,aby na tym forum byl przjety do klanu Artystów
Do klanu? To już odpowiedź. Na tym forum nie ma klanów.
Duch77 napisał(a):Dlatego,ze od tamtego roku utrzymuje sie ze spiewania i grania na gitarze,dlatego,ze czesto za jedna piosenke dostaje bardzo wysokie nagrody od przypadkowych i nieznajomych ludzi
Ja bym tam nie przywiązywała wagi do nagród od przypadkowych ludzi.
Duch77 napisał(a):Mam za soba kilkadziesiat koncertow w roznych klubach,Domach Kultury,pubach,Zamkach,Hotelach
W którymś więcej niż raz?
Duch77 napisał(a):Moja rodzina to sami artysci Ojciec-pianista i wokalista-poza tym gra na szesciu innych instrumentach i zawodowo od 37lat utrzymuje sie z muzyki,moj dziadek pochodzacy ze wschodu gral klasycznie na gitarze rosyjskiej-siedmiostrunowej,mamusia spiewa,babcia grala w teatrze przedwojennym glowne role,ciocia z Ukrainy spiewa,Babcia i Dziadek od strony mamusi wystepowali w w chorze jako solisci
To jeszcze o niczym nie świadczy.
Duch77 napisał(a):poza tym mam skonczona Szkole Teatralna
Jaką?
Duch77 napisał(a):prowadzilem rowniez warsztaty teatralne dla studentow Akademii Rolniczej z Dramatu
Ten Dramat to gdzie leży?
Duch77 napisał(a):Tak,tylko,ze tutaj jest kwestia nie tego czy ja rzeczywiscie kwalifikuje sie do Artystow-tylko,ze ja jestem Duch77
Ależ mnie nie chodzi o to, czy Ty jesteś Duch77, Duch 69, czy inny Czesio, tylko o poziom, który reprezentujesz.
Duch77 napisał(a):jednak niebawem postaram sie poprosic znajomego ,aby umiescil nagrania z ostatniego koncertu Duch Dwooch z Zamku w LESNICY
Czekamy Smile
Duch77 napisał(a):Duch Dwooch potrafi spiewac i nawet grac,wiec nie rozumiem dlugiej zadumy nad przyjeciem mnie do klanu Artystow :agent:
Jakiej zadumy? Moderatorzy zdecydowali, że nie i już Smile
Duch77 napisał(a):Oczywiscie ,az tak mi na tym nie zalezy
Nie? To po co ten temat? Można było na priv pisać...
Kompleksy jakieś?
Duch77 napisał(a):Artystom sie jest od urodzenia
Fakt. Artystom to Ty jesteś...
Duch77 napisał(a):pozdrawiam Ann :-)
Ale wyróżnienie :zaplakany: Wzruszona jestem :zaplakany:
Ale akurat Artystami zajmuje się michalf Wink
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Wiotam
eee, wolę wio tu
Odpowiedz
"Rymowanka"

Wiotu
Wiotam
Tralalam

Chodzę i gram
Pralalalam
Spiewam sam
I sobie zarabiam

Artystą być mam
choć o tym decyduję sam
Tratamamtam

Jakub Bielecki
21.04.2009
Na trzeźwo

Powyższy wiersz nikogo nie atakuje ... tak mi się w głowie ułożyło. Po prostu spisałem to z głowy. Może z tego wszystkiego, sam kiedyś będę artystą lub nawet Mozartem klawiatury.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
Odpowiedz
Rozumiem,ze chocbym byl dobrym Artysta to nie ma szans ,abym na tm forum byl zaliczony do klanu Artystow ?? ?? ?? :piwko:
Dziwi tlko fakt,ze np Kuba Medrzycki,a takze Pawel Konopacki ,Luter,Gosiafar i jej cork Sernellen,a takze kilku innych forumowiczow stwierdzilo ,ze Duch77 nie odstaje jakos specjalnie od sredniej Artystow-w tym srodowisku,zatem co jest grane ?? ?? ?? :flirt:
Tak Ann wyobraz sobie ,ze do tej pory wiecej niz raz wystapilismy m.in.na Zamku w LESNICY-dwa razy,w klubie Artysta we Wroclawiu-jakies 20-30razy,w Hoetlu Continental w Krynicy Morskiej-jakies 3miesiace co wieczor,takze drugi raz mimo mojego kolana bedziemy na Wywrocie 1,2maj,mam wymieniac dalej?
Dlaczego Artysci z tego forum i to chba czolowi mowia ,ze ja nie odstaje co najmniej od sredniej Tu Artstow,a ty Ann gadasz swoje ,na ilu koncertach bylas z Zeratulem ,ze pipeprzcie ,ze to nie jest poziom ?? ?? ?? I dlaczego usuneliscie te nagrania Duch Dwooch,ktore byly nie spreparowane przez imc durniow vol S i S ?? ?? ?? Sad(
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):mimo mojego kolana bedziemy na Wywrocie
Ale spróbuj się nie wywracać na tej Wywrocie. Confusedlonik: :lol: :rotfl: :evil: :mur:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):ty Ann gadasz swoje ,na ilu koncertach bylas z Zeratulem ,ze pipeprzcie
ann, Zerat - czy moglibyście mi wyjaśnić, co właściwie robicie? :rotfl:
Odpowiedz
Z całym szacunkiem, duchu, ale czy rzeczywiście CHCESZ dołączyć do "klanu" artystów? Przecież Twój największy wróg ma status moderatora! Może powinieneś poprosić o wyższą rangę? np. administratora? Po co się zniżać do tak niskiego poziomu, jakim jest przyjęcie statusu artysty? wszak "Artyści to prostytutki".

*-`-
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Rozumiem,ze chocbym byl dobrym Artysta to nie ma szans ,abym na tm forum byl zaliczony do klanu Artystow
Nie rozumiesz.
Duch77 napisał(a):Duch77 nie odstaje jakos specjalnie od sredniej Artystow-w tym srodowisku,
Ale nie każdy kto gra Kaczmara ma rangę Artysta - vide:Kraśny, ale na pewno każdy z rangą Artysta robi to na poziomie, od którego mocno odstajesz - vide: Konop.
Duch77 napisał(a):wiecej niz raz wystapilismy m.in.na Zamku w LESNICY-dwa razy,w klubie Artysta we Wroclawiu-jakies 20-30razy,w Hoetlu Continental
szacun :poklon: .To jak jest możliwe, że straciłeś tej zimy 12 tyś. przy tylu koncertach powinieneś zarabiać krocie... Chyba ktoś tu na tyle zdurniał, że nie pamięta co pierdolił jeszcze 2 miesiące wcześniej
Duch77 napisał(a):dlaczego usuneliscie te nagrania Duch Dwooch,ktore byly nie spreparowane przez imc durniow vol S i S
Dlatego, tępy debilu, że były w PRYWATNYM (znasz znaczenie tego słowa) katalogu Zerata, do którego nie masz prawa podawać linków. Nie mniej czekamy na oślepiające prawdą nagrania z Zamku, wtedy mody dostaną kolejny argument, że Artystom jesteś wybitnym. Z resztą nie spodziewam się ich wcześniej niż za pół roku :]
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
Zglaszam post Stepniarza do wykluczenia go z tego forum :Smile
Lub co najmniej ostrzezenie.
!! !! !! !! !! !! !!
Odpowiedz
za późno !! sam zgłosiłem go pierwszy :ups: :aniolek: Cool :evil: :torba:
a przy okazji zgłaszania to nie zapominaj o co miesięcznym zgłaszaniu się do poradni psychiatrycznej i zażywaniu przepisanych farmaceutyków :ban: :offtopic: :beta: :ups: :aniolek: Cool :] :agent: :evil: Confusedtrzalka: :rumieniec: :v:
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):"Artyści to prostytutki".
Czyli doocha to nie dotyczy?
Yyyy
Odpowiedz
superxana napisał(a):Czyli doocha to nie dotyczy?
a czy ktoś mu do sypialni zagląda ??
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Dziwi tlko fakt,ze np Kuba Medrzycki,a takze Pawel Konopacki ,Luter,Gosiafar i jej cork Sernellen,a takze kilku innych forumowiczow stwierdzilo ,ze Duch77 nie odstaje jakos specjalnie od sredniej Artystow
Nie przekręcaj proszę faktów. Jeśli chodzi o mnie, to pisałem, że nie odstajesz zbytnio poziomem od niektórych wykonawców jakiegoś tam koncertu. Nie mnie oceniać kto zasługuje na miano artysty, a kto nie. Jeśli tak bardzo do szczęścia jest Ci niezbędne posiadanie wspomnianej rangi, mogę Ci oddać swoją.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Zglaszam post Stepniarza do wykluczenia go z tego forum
A czemuż to? Że ujawnił to co wszyscy wiedzą - że jesteś tępym debilem? Nastąpiło to zaraz potem, jak sam nazwałeś go durniem. Mnie zresztą też. Więc może to ciebie wykluczymy z forum?
Nie pękaj - nikt cię nie wykluczy, już o tym rozmawialiśmy. Big Grin
Odpowiedz