04-14-2009, 06:55 AM
Nie mogąc dziś w nocy spać, włączyłam radio. Nie wiedzieć czemu (palec Boży ) miałam ustawioną Jedynkę. Była mniej więcej 3.30. Usłyszałam końcówkę "Requiem rozbiorowego" więc pomyślałam sobie, że chyba jednak śpię i śnię. Ale nie, potem było jeszcze "Epitafium dla SJ", "Wojna Postu z Karnawałem", "Śmiech", "Epitafium dla WW" i chyba jeszcze coś, co mi wyleciało .
W każdym razie było to fantastyczne i jestem bardzo ciekawa, co to za koncert. Nie słyszałam wcześniej tych wykonań, ale nie jestem kaczmaro-ekspertem, więc może w tutejszych kręgach są powszechnie znane?? Na stronie PR nie znalazłam żadnej informacji, nie wiem, czy było to jakoś wcześniej zapowiadane (a wątpię) i trudno oczekiwać, że ktoś tego w takim dniu o takiej porze słuchał , ale może te informacje, które podałam, wystarczą.
Z góry dzięki za zaspokojenie ciekawości.
W każdym razie było to fantastyczne i jestem bardzo ciekawa, co to za koncert. Nie słyszałam wcześniej tych wykonań, ale nie jestem kaczmaro-ekspertem, więc może w tutejszych kręgach są powszechnie znane?? Na stronie PR nie znalazłam żadnej informacji, nie wiem, czy było to jakoś wcześniej zapowiadane (a wątpię) i trudno oczekiwać, że ktoś tego w takim dniu o takiej porze słuchał , ale może te informacje, które podałam, wystarczą.
Z góry dzięki za zaspokojenie ciekawości.