Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
Nareszcie jest!
<!-- m --><a class="postlink" href="http://musicnet.com.pl/product_info.php?products_id=2300">http://musicnet.com.pl/product_info.php ... ts_id=2300</a><!-- m -->
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.isak.pl/przemek_bogusz_plyta_19.30/">http://www.isak.pl/przemek_bogusz_plyta_19.30/</a><!-- m -->
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Gratulacje!
Posłucham na pewno!
Liczba postów: 3,606
Liczba wątków: 167
Reputacja:
0
Długo to trwało... Ale tym bardziej cieszy!
Ciekawe, czy mozna kupić na Smolnej? Ktoś wie?
No i czy koncerty "promocyjne" są w planie?
[Dodano 20 marca 2009 o 23:27]
pkosela napisał(a):Ciekawe, czy mozna kupić na Smolnej? Nie można. Bez komentarza.
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
pkosela napisał(a):pkosela napisał(a):Ciekawe, czy mozna kupić na Smolnej? Nie można. Bez komentarza. Dlaczego 'bez komentarza'? Najprawdopodobniej dom kultury nie prowadzi/nie może prowadzić sprzedaży jakichkolwiek produktów. Nie widzę w tym nic oburzającego. No, chyba że w bufecie.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Nie widzę w tym nic oburzającego. Czy ja wyglądam na oburzonego?
Kuba Mędrzycki napisał(a):Najprawdopodobniej dom kultury nie prowadzi/nie może prowadzić sprzedaży jakichkolwiek produktów. Zdaje się, że dawno nie byłeś na Smolnej, albo nie zwróciłeś uwagi na to, że można tam kupić płyty. Obecnie głównie z serii "Dom Kultury Śródmieście przedstawia". Niestety, nikt nie potrafi udzielić żadnej informacji o płycie Przemka.
Reputacja:
1
pkosela napisał(a):Zdaje się, że dawno nie byłeś na Smolnej, albo nie zwróciłeś uwagi na to, że można tam kupić płyty. Obecnie głównie z serii "Dom Kultury Śródmieście przedstawia". Acha, to w takim razie przepraszam. Rzeczywiście dawno tam nie byłem.
pkosela napisał(a):Niestety, nikt nie potrafi udzielić żadnej informacji o płycie Przemka. A pytałeś autora?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):A pytałeś autora? Autor (Przemek, jeśli dobrze rozumiem) nie jest wydawcą, ani patronem, ani (chyba) dystrybutorem płyty. Natomiast płyta jest syngowana "Dom Kultury Śródmieście". Źle kombinuję?
Reputacja:
1
pkosela napisał(a):Źle kombinuję? No nie, tylko może on wie gdzie można ją dostać, albo wręcz zechciałby sie jakimś z jednym egzemplarzem podzielić z chętnymi.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):No nie, tylko może on wie gdzie można ją dostać Jeśli będzie miał taką wiedzę/czas/ochotę, to zapewne podzieli się informacją w tym wątku.
Na razie można stwierdzić, że kolejna wartościowa płyta jest niedostępna (poza jednym, nie budzącym zaufania sklepem internetowym). Mam nadzieję, że z czasem się to zmieni.
Proponuję ograniczyć tą donikąd prowadzącą dyskusję na rzecz samej zawartości płyty. Pod warunkiem, że ktokolwiek ją nabędzie i zechce podzielić się wrażeniami.
Reputacja:
1
pkosela napisał(a):Jeśli będzie miał taką wiedzę/czas/ochotę, to zapewne podzieli się informacją w tym wątku. Znając wrodzoną skromność Przemka, nie liczyłbym na to.
pkosela napisał(a):Proponuję ograniczyć tą donikąd prowadzącą dyskusję na rzecz samej zawartości płyty. Pod warunkiem, że ktokolwiek ją nabędzie i zechce podzielić się wrażeniami. No właśnie, ale skoro jej nie można dostać, to próbowałem zasugerować coś co może pozwoli chętnym do jej przesłuchania, jakoś może szybciej ją zdobyć. Zresztą, nieważne. Coś Ty Piotrze dzisiaj lewą nogą chyba wstałeś, co? Wiosna, panie Kosela!
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 954
Liczba wątków: 42
Reputacja:
0
pkosela napisał(a):(poza jednym, nie budzącym zaufania sklepem internetowym) Zamówiłem jeden egzemplarz przed założeniem tematu - jak na razie czekam na przesyłkę. Kiedy tylko dojdzie, napiszę o tym na Forum.
Sklep faktycznie zaufania specjalnie nie budzi - nie potrafię doszukać się telefonu, czy chociażby nazwiska właściciela ;/.
Reputacja:
0
DX napisał(a):nie potrafię doszukać się telefonu <!-- m --><a class="postlink" href="http://musicnet.com.pl/contact_us.php">http://musicnet.com.pl/contact_us.php</a><!-- m -->
DX napisał(a):czy chociażby nazwiska właściciela Spodziewałbym się tam znaleźć przede wszystkim NIP i REGON.
Reputacja:
0
Jak mi się udało dowiedzieć nieoficjalnie, płyta Przemka będzie dostepna w DKŚ-u.
Niestety nie wiadomo dokładnie kiedy (ponoć na dniach), a cena, która padła jest aż nieprawdopodobnie niska w porównaniu z podaną na stronie sklepu, więc wolę jej nie przekazywać.
Reputacja:
0
Jeśli ktoś z Warszawy i okolic jest zainteresowany nabyciem płyty Przemka w cenie 20 zł, proszę o kontakt przez PW, maila (forumowy nick na WP), w rynnę, w parapet...
PS. Wybierających się w tym celu do DKŚ-u uprzedzam, że prawdopodobnie płyt tam nadal nie ma.
PS2. Tym, którzy mnie już męczą postaram się napisać kilka słów wieczorem.
Dziękuję za wypowiedź
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
To zamiast na PW - odzywam się tutaj
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 32
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Dzięki za zainteresowanie płytą, wiem, że część użytkowników forum ją nabyła i bardzo mnie to cieszy. Osoby zainteresowane zapraszam na koncert, jutro do "Oparów absurdu" przy ul. Ząbkowskiej 6 w Warszawie. Początek o godz. 21, ale lepiej przyjść trochę wcześniej, bo to niewielki lokal i pewnie będzie sporo stałych bywalców. Przepraszam, że tak w ostatniej chwili podaję informację.
Zagramy z Dominiką Świątek i Leszkiem Czajkowskim - trochę nowych piosenek Dominiki, moich, może Leszek da się namówić na śpiewanie, chociaż w zasadzie ma akompaniować żonie. Serdecznie zapraszam w swoim i ich imieniu.
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Dzięki za informację, może uda mi się być. A płytę też będzie można nabyć?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
gosiafar napisał(a):Dzięki za informację, może uda mi się być. A płytę też będzie można nabyć? O właśnie!
A może ktoś z Wawy, kto będzie też w Bydgoszczy by mi nabył takową? :
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):może ktoś z Wawy, kto będzie też w Bydgoszczy by mi nabył takową? Się okaże! Jutro!
[Dodano 6 czerwca 2009 o 01:09]
Byłam, widziałam i słyszałam!
Choć do "W Oparach Absurdu" mam dość blisko, byłam tam po raz pierwszy.
To zdecydowanie nie jest lokal na koncerty, o ile występuje więcej niż jeden - dwóch wykonawców. Dominika nie miała nawet gdzie i jak ustawić klawiszy. Leszek - gdy zobaczył lokal - wyglądał, jakby chciał uciec... W związku z tym występ był bardzo "okrojony". Ale i tak warto było się wybrać. Przemek zaśpiewał kilka piosenek (wraz z Dominiką), potem Leszek i Dominika w duecie, następnie znowu Przemek i Dominika. A potem Lc nic nie grał i nie śpiewał, za to bardzo fajnie!
Generalnie odradzam ten lokal wszystkim wykonawcom, chyba, że zwyczajnie mają ochotę sobie pograć i pośpiewać z publicznością niezobowiązująco. Wtedy też lepiej się umówić na spotkanie forumowe, choć więcej miejsca jest w "SensieNonsensu".
Można też było nabyć płytę PB, co uczyniłam.
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
|