Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krótkie podsumowanie roku 2008
Forumowicze, przepraszam, że tak późno, ale nieco podróżowałem... a więc krótko:
WSZYSCY WYKONAWCY, którzy wiedzą o co chodzi w twórczości Mistrza, występowali na swym normalnym - to znaczy wysokim - poziomie... Wiadomo, kogo mam na myśli... Przede wszystkim Trio Ł-Ch, Kwartet Pro Forma z Poznania... Użytkownik Elessar robi ciągłe postępy... Salon wrocławski JK, prowadzony przez Sz. Podwina ma się bardzo dobrze i zaprasza ciekawych interpretatorów utworów Jacka...
I wreszcie NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ minionego roku: "artysta" Jakub M. zaprzestał występów publicznych, czym usatysfakcjonował licznych wielbicieli SZTUKI Jacka Kaczmarskiego! Użytkowniku Mędrzycki tu gorąca prośba: TAK TRZYMAĆ PRZEZ NASTĘPNE LATA!!!
Zresztą zawsze zostają "koncerty" poza krajem, nieprawdaż?

Drodzy Forumowicze! ŚWIETNEGO Roku 2009!!! Niech Wam się dobrze dzieje!!!
A Administratorom dodatkowo poczucia HUMORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wasz Menda1974
a w czym przeszkadzają Ci występy Kuby?? Przecież nie śpiewa tylko gra.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
menda1974 napisał(a):WSZYSCY WYKONAWCY, którzy wiedzą o co chodzi w twórczości Mistrza, występowali na swym normalnym - to znaczy wysokim - poziomie... Wiadomo, kogo mam na myśli... Przede wszystkim Trio Ł-Ch, Kwartet Pro Forma z Poznania... Użytkownik Elessar robi ciągłe postępy... Salon wrocławski JK, prowadzony przez Sz. Podwina ma się bardzo dobrze i zaprasza ciekawych interpretatorów utworów Jacka...
I wreszcie NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ minionego roku
Wszystko to rzeczywiście powody do wielkiej Twojej satysfakcji. Rozumiem to i gratuluję. Jednak były i mniej radosne wydarzenia, które popsuły tę sielankę. Jakiś box wyszedł na przykład - dziwny doprawdy i niepotrzebny. No ale to rzeczywiście drobna przykrość w porównaniu z wymienionymi przez Ciebie sukcesami. Gratuluję zatem jeszcze raz!
menda1974 napisał(a):Forumowicze, przepraszam, że tak późno, ale nieco podróżowałem... a więc krótko:WSZYSCY WYKONAWCY, którzy wiedzą o co chodzi w twórczości Mistrza, występowali na swym normalnym - to znaczy wysokim - poziomie... Wiadomo, kogo mam na myśli... Przede wszystkim Trio Ł-Ch, Kwartet Pro Forma z Poznania... Użytkownik Elessar robi ciągłe postępy... Salon wrocławski JK, prowadzony przez Sz. Podwina ma się bardzo dobrze i zaprasza ciekawych interpretatorów utworów Jacka...I wreszcie NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ minionego roku: "artysta" Jakub M. zaprzestał występów publicznych, czym usatysfakcjonował licznych wielbicieli SZTUKI Jacka Kaczmarskiego! Użytkowniku Mędrzycki tu gorąca prośba: TAK TRZYMAĆ PRZEZ NASTĘPNE LATA!!!Zresztą zawsze zostają "koncerty" poza krajem, nieprawdaż?
Podsumowanie podsumowania niewątpliwie najważniejszych wydarzeń w roku 2008, czyli "co "poeta" miał na myśli": Wszyscy są wspaniali, oprócz Jakuba M., który w zasadzie też jest wspaniały, bo wreszcie zaprzestał występów publicznych.
http://youtube.com/ProjektTatarak
Przemek napisał(a):a w czym przeszkadzają Ci występy Kuby??
Chyba w niczym mu nie przeszkadzają, zwłaszcza że, jak pisze menda1974, Jakub zaprzestał występów.

[Dodano 20 stycznia 2009 o 09:18]
Luter napisał(a):Wszystko to rzeczywiście powody do wielkiej Twojej satysfakcji. Rozumiem to i gratuluję. Jednak były i mniej radosne wydarzenia, które popsuły tę sielankę. Jakiś box wyszedł na przykład - dziwny doprawdy i niepotrzebny. No ale to rzeczywiście drobna przykrość w porównaniu z wymienionymi przez Ciebie sukcesami. Gratuluję zatem jeszcze raz!
Nie bardzo chce mi się wierzyć w tą jakże naiwnie pokazaną niechęć do uż. menda1974, gdyż ponieważ, sądzę, iż w gruncie rzeczy, Lutrze, całkowicie zgadzasz się ze słowami naszego forumowego kolegi, a tutaj jesteś tylko przekornie nieszczery, nieprawdaż? Big Grin
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
widać, że uż. menda1974 nie słuchał ducha Big Grin
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Kod:
/|  /|  |                          |
                   ||__||  |       Prosimy            |
                  /   O O\__        nie karmić        |
                 /          \       trolli            |
                /      \     \                        |
               /   _    \     \ ----------------------
              /    |\____\     \     ||                
             /     | | | |\____/     ||                
            /       \|_|_|/   |    __||                
           /  /  \            |____| ||                
          /   |   | /|        |      --|              
          |   |   |//         |____  --|              
   * _    |  |_|_|_|          |     \-/                
*-- _--\ _ \     //           |                        
  /  _     \\ _ //   |        /                        
*  /   \_ /- | -     |       |                        
  *      ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________
Gdyby nie Wasze posty, wątek mógłby spokojnie zniknąć (zero tolerancji dla forumowych trolli), a teraz mogę go tylko przenieść w forumową otchłań :/

Zeratul