Liczba postów: 30
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Forumowicze, przepraszam, że tak późno, ale nieco podróżowałem... a więc krótko:
WSZYSCY WYKONAWCY, którzy wiedzą o co chodzi w twórczości Mistrza, występowali na swym normalnym - to znaczy wysokim - poziomie... Wiadomo, kogo mam na myśli... Przede wszystkim Trio Ł-Ch, Kwartet Pro Forma z Poznania... Użytkownik Elessar robi ciągłe postępy... Salon wrocławski JK, prowadzony przez Sz. Podwina ma się bardzo dobrze i zaprasza ciekawych interpretatorów utworów Jacka...
I wreszcie NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ minionego roku: "artysta" Jakub M. zaprzestał występów publicznych, czym usatysfakcjonował licznych wielbicieli SZTUKI Jacka Kaczmarskiego! Użytkowniku Mędrzycki tu gorąca prośba: TAK TRZYMAĆ PRZEZ NASTĘPNE LATA!!!
Zresztą zawsze zostają "koncerty" poza krajem, nieprawdaż?
Drodzy Forumowicze! ŚWIETNEGO Roku 2009!!! Niech Wam się dobrze dzieje!!!
A Administratorom dodatkowo poczucia HUMORU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wasz Menda1974
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
a w czym przeszkadzają Ci występy Kuby?? Przecież nie śpiewa tylko gra.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
menda1974 napisał(a):WSZYSCY WYKONAWCY, którzy wiedzą o co chodzi w twórczości Mistrza, występowali na swym normalnym - to znaczy wysokim - poziomie... Wiadomo, kogo mam na myśli... Przede wszystkim Trio Ł-Ch, Kwartet Pro Forma z Poznania... Użytkownik Elessar robi ciągłe postępy... Salon wrocławski JK, prowadzony przez Sz. Podwina ma się bardzo dobrze i zaprasza ciekawych interpretatorów utworów Jacka...
I wreszcie NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ minionego roku Wszystko to rzeczywiście powody do wielkiej Twojej satysfakcji. Rozumiem to i gratuluję. Jednak były i mniej radosne wydarzenia, które popsuły tę sielankę. Jakiś box wyszedł na przykład - dziwny doprawdy i niepotrzebny. No ale to rzeczywiście drobna przykrość w porównaniu z wymienionymi przez Ciebie sukcesami. Gratuluję zatem jeszcze raz!
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
menda1974 napisał(a):Forumowicze, przepraszam, że tak późno, ale nieco podróżowałem... a więc krótko:WSZYSCY WYKONAWCY, którzy wiedzą o co chodzi w twórczości Mistrza, występowali na swym normalnym - to znaczy wysokim - poziomie... Wiadomo, kogo mam na myśli... Przede wszystkim Trio Ł-Ch, Kwartet Pro Forma z Poznania... Użytkownik Elessar robi ciągłe postępy... Salon wrocławski JK, prowadzony przez Sz. Podwina ma się bardzo dobrze i zaprasza ciekawych interpretatorów utworów Jacka...I wreszcie NAJLEPSZA WIADOMOŚĆ minionego roku: "artysta" Jakub M. zaprzestał występów publicznych, czym usatysfakcjonował licznych wielbicieli SZTUKI Jacka Kaczmarskiego! Użytkowniku Mędrzycki tu gorąca prośba: TAK TRZYMAĆ PRZEZ NASTĘPNE LATA!!!Zresztą zawsze zostają "koncerty" poza krajem, nieprawdaż? Podsumowanie podsumowania niewątpliwie najważniejszych wydarzeń w roku 2008, czyli "co "poeta" miał na myśli": Wszyscy są wspaniali, oprócz Jakuba M., który w zasadzie też jest wspaniały, bo wreszcie zaprzestał występów publicznych.
http://youtube.com/ProjektTatarak
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Przemek napisał(a):a w czym przeszkadzają Ci występy Kuby?? Chyba w niczym mu nie przeszkadzają, zwłaszcza że, jak pisze menda1974, Jakub zaprzestał występów.
[Dodano 20 stycznia 2009 o 09:18]
Luter napisał(a):Wszystko to rzeczywiście powody do wielkiej Twojej satysfakcji. Rozumiem to i gratuluję. Jednak były i mniej radosne wydarzenia, które popsuły tę sielankę. Jakiś box wyszedł na przykład - dziwny doprawdy i niepotrzebny. No ale to rzeczywiście drobna przykrość w porównaniu z wymienionymi przez Ciebie sukcesami. Gratuluję zatem jeszcze raz! Nie bardzo chce mi się wierzyć w tą jakże naiwnie pokazaną niechęć do uż. menda1974, gdyż ponieważ, sądzę, iż w gruncie rzeczy, Lutrze, całkowicie zgadzasz się ze słowami naszego forumowego kolegi, a tutaj jesteś tylko przekornie nieszczery, nieprawdaż?
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
widać, że uż. menda1974 nie słuchał ducha
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Kod: /| /| | |
||__|| | Prosimy |
/ O O\__ nie karmić |
/ \ trolli |
/ \ \ |
/ _ \ \ ----------------------
/ |\____\ \ ||
/ | | | |\____/ ||
/ \|_|_|/ | __||
/ / \ |____| ||
/ | | /| | --|
| | |// |____ --|
* _ | |_|_|_| | \-/
*-- _--\ _ \ // |
/ _ \\ _ // | /
* / \_ /- | - | |
* ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________
Gdyby nie Wasze posty, wątek mógłby spokojnie zniknąć (zero tolerancji dla forumowych trolli), a teraz mogę go tylko przenieść w forumową otchłań :/
Zeratul
|