Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Technika.
Witam. Proponuję i proszę o dzielenie się różnymi "technikami" podpatrzonymi, bądź odkrytymi samemu, dotyczącymi sposobu gry mistrza. Różne jego solówki, sposoby palcowania itd.

Ps. czy ktoś wie może gdzie można dostać nagrania video Jacka? (Najlepiej takie na których widać jak gra.)
bardzo ciekawy temat... Mistrz na przykład czesto w swoich utworach uzywal szybkiego palcaowania raz jednej raz drugiej struny... zauwazylem to w naszej klasie '92... a pro po video mam dwa kawalki koncertow nagranych z tv... bardzo czesto chodza na telewizji puls... ale nie sa zalaczone w programie

[ Dodano: 2004-07-21, 12:28 ]
no i jakby ktos mial jakies koncerty Jacka na mpegu badz divixie to reflektuje Big Grin
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
hmmmm.... pewnie nie zrozumiecie o co mi chodzi, ale wydaje mi się ,że żeby zagrać większość piosenek JK (chyba w szczegóolności tych starszych) trzeba jakoś dziwnie wykręcać ręce.... i do tego jeszcze grać strasznie szybko... dla mnie osobiście coś takiego jest awykonalne (poza tym nie polecam wykręcania rąk osobom grającym na fortepianieSmile)))
nie wiem co sie tu wpisuje więc nie wpisuje nic.
Może to dlatego, że Mistrz odwrotnie trzymał gitarę i w związku z tym musiał odwrotnie łapać chwyty?
zapewneSmile
a tak swoją drogą, to jestem pełna podziwu,że mu się to udawało Wink
nie wiem co sie tu wpisuje więc nie wpisuje nic.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości