Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bal... tfu! GALA oczywiście!
Ten dział forum kusi podtytułem "czyli gdzie zaśpiewano piosenki Mistrza", więc antycypując jutrzejsze Wydarzenie zapytuję: czy prawdą jest, że Najznamienitszych Gości Pałacu Prezydenckiego rzeczywiście zespół ZAKOPOWER uwiedzie jutro "Obławą"? Taką informację usłyszałem właśnie w tvn24.
Znajdzie się słowo na każde słowo
Odpowiedz
Poczytaj Macku tutaj <!-- l --><a class="postlink-local" href="http://www.kaczmarski.art.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=6726">viewtopic.php?f=22&t=6726</a><!-- l -->
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Poczytaj Macku tutaj
Dzięki. Poczytałem (a jakoś ten wątek mi umknął, więc jeszcze raz: dzięki!), ale też - niestety - posłuchałem... Reszta niech będzie milczeniem.

Na usprawiedliwienie dodam, że tamto było "ciekawostką", a to moje będzie podchodziło (jutro dopiero wprawdzie Wink ) pod "gdzie zaśpiewano piosenki Mistrza" Tongue , a tam:[Obrazek: Warszawa_Namiestnikowski.jpg]
jeszcze Jacka Kaczmarskiego nie śpiewano Tongue
Odpowiedz
MacB napisał(a):a tam: jeszcze Jacka Kaczmarskiego nie śpiewano
Ale to nie tam, tylko tu:
[Obrazek: 260px-Warszawa_Teatr_Wielki.jpg]
A przy okazji:
tvn24.pl napisał(a):Jadwiga Staniszkis, podobnie jak premier, nie idzie na prezydencką galę. Powód? Estetyczny. - Maryla Rodowicz w Teatrze Wielkim to jednak profanacja, nie chciałbym tak spędzać tego dnia - stwierdziła w "Kropce nad i"

[Dodano 10 listopada 2008 o 22:47]
MacB napisał(a):a tam: jeszcze Jacka Kaczmarskiego nie śpiewano
Przypomniałem sobie. Śpiewano! Zdaje się, że w ogrodach w zeszłym roku.
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
pkosela napisał(a):Śpiewano! Zdaje się, że w ogrodach w zeszłym roku.
Coś i mi świta... chyba na tym forum zbiór ludzi mogących to potwierdzić jest niepusty, czyż nie? Wink
Odpowiedz
MacB napisał(a):chyba na tym forum zbiór ludzi mogących to potwierdzić jest niepusty, czyż nie?
Ludź chyba nawet sam o tym pisał... Wink A moze i nie. Nie pamiętam..
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości