Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WSD - Wrocławski Salon Doooocha (OT z Koncertów)
W sumie to masz w tym troche racji Smile) :niepewny: :agent:

[Dodano 8 listopada 2008 o 13:24]
Faktycznie nie powinienem biadolic,ale to w sumie Kuba chcial sie dowiedziec czemu nie wystapilem,a tak na marginesie to Salon to sa twoje imprezy urodzinowe?? :lol: :lol: :lol:
Odpowiedz
No toś się pogrążył.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):gdyz mogloby sie okazac,ze poziom Duch Dwooch nie odbiega specjalnie od artystow wystepujacych na Salonie( [...],mam na mysli raczej Pierwsza Lige Salonu:Lukasz,Ellessar,Adam Lapacz i in.
:rotfl: :rotfl: Zaplulem monitor przez tego posta. Od ktorego z nich i w czym nie odbiegasz poziomem?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
Od wszystkich tzn. kazdego z nich i niczym nie odstaje,a jak masz jakis problem to jestem dostepny 15listopada w klubie Artysta o godz21 we Wroclawiu ul.Zielinskiego26,jesli zaplules monitor to mozesz wytrzec chusteczka :rotfl: :agent: Cool
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Od wszystkich tzn. kazdego z nich i niczym nie odstaje,
Z odniesieniem powyższych słów w stosunku zwłaszcza do Michała, byłbym jednak mimo wszystko na Twoim miejscu nieco bardziej ostrożny. Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Od wszystkich tzn. kazdego z nich i niczym nie odstaje,a jak masz jakis problem to jestem dostepny 15listopada w klubie Artysta o godz21 we Wroclawiu ul.Zielinskiego26,jesli zaplules monitor to mozesz wytrzec chusteczka :rotfl: :agent: Cool
czyli innymi słowy:
jestem lwem Torrentiusie rozumiesz. lwem.a ty hieną i jeśli coś ci się nie podoba to wyzywam cie na pojedynek gitarowy 15 listopada. prawda wyjdzie na jaw hahahaha!! zobaczysz, że jesteś zły słaby i brzydki. ale ani tego drugiego sposobu nie wybierzesz
Wink
Duch77 napisał(a):jesli zaplules monitor to mozesz wytrzec chusteczka
jeśli nie umiesz grać zawsze możesz przestać :wstyd:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):jesli zaplules monitor to mozesz wytrzec chusteczka
"Ojej to wspaniała rada wujku, pyszna"
stepniarz napisał(a):zobaczysz, że jesteś zły słaby i brzydki
A ja gdzieś twierdziłem, że nie jestem?
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
Kuba,to co przedstawil Simon,czyli wlasciwie jedyna i to faktycznie nie do konca udane nagranie Epitafium na zdezelowanym sprzecie Stepniarza o niczym nie swiadczy.
Tak jak gdzies wypowiadal sie Pawel Konopacki,liczy sie caly koncert,a czasem kilka koncertow,takze wplyw ma klimat tworzony przez ludzi,ktorzy przyszli,przychylnosc,otwartosc-dobra zabawa. Np. Czemu Gosiafar i jej corka i chlopak Sernellen uwaza ,ze nasz koncert w Warszawie byl bardzo udany,a z drugiej strony Stepniarz i simon uwazaja ,ze Duch dwooch to wokalne i instrumentalne zero,a jednoczesnie Simon boi sie wpuscic nas na scene Salonu??? :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):nasz koncert w Warszawie byl bardzo udany
Był tak udany, że w "Przechyłach" kazali ci spadać i nie pozwolili na drugi "koncert".
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):Kuba,to co przedstawil Simon,czyli wlasciwie jedyna i to faktycznie nie do konca udane nagranie Epitafium na zdezelowanym sprzecie Stepniarza o niczym nie swiadczy.
Już kilka razy było o tym, że to nie było nagrywane przez Stępniarza i nie była to jedna piosenka! Kiedy w to w końcu zapamiętasz...? Chyba, że pamiętasz, ale to niezbyt wygodna pamięć.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Odpowiedz
Przemek napisał(a):Chyba, że pamiętasz, ale to niezbyt wygodna pamięć.
tego akurat jestem więcej niż pewny Smile
Duch77 napisał(a):Duch dwooch to wokalne i instrumentalne zero,a jednoczesnie Simon boi sie wpuscic nas na scene Salonu
bo owo zero miało już szansę i ją zmarnowało a szkoda czasu salonowiczów na zabawę pod tytułem "wszyscy gramy na gitarze. tym razem uczy się Mariusz M."
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Odpowiedz
Przyjdz cwaniaku na duchowy salon i zaprezentuj sie ,damy ci szanse ,wez sobie nawet zespol i zagrajcie lepiej od nas miast pieprzyc glupoty na forum :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):duchowy salon
:lol:
Duch77 napisał(a):wez sobie nawet zespol i zagrajcie lepiej od nas
Jurek nie zagra lepiej od was. Jurek zagra tak samo. :lol:
Odpowiedz
Recze ci Simon,ze sie mylisz,ale przeciez ty to wiesz doskonale ,wiec po co to piszesz??? :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):ty to wiesz doskonale
To nie tyle kwestia wiedzy, co po prostu - słuchu. Słyszałem ciebie/was i słyszałem Jerzego. ba! Nawet z tej samej sceny. Smile
Odpowiedz
Ciekawe ,ze Gosiafar ,jej corka Sernellen i wszyscy ,ktorzy byli w Warszawie na naszym wystepie twierdza inaczej??? :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):wszyscy ,ktorzy byli w Warszawie na naszym wystepie twierdza inaczej???
Nie ośmieszaj się, chłopie.
Jesteś w stanie przemóc wstyd i powiedziec wszystkim, dlaczego nie zagrałeś drugiego koncertu w "Przechyłach"? Big Grin
Tylko powiedz prawdę.
Aha, zaznaczam, że ja ją znam. :]
Odpowiedz
Wstydzic sie nie mam czego,odsylam do opinii ludzi,ktorzy byli na owym koncercie,nie zagralismy ,bo klubu nie bylo stac na oplacenie nam minimalnej stawki ot co :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):nie zagralismy ,bo klubu nie bylo stac na oplacenie nam minimalnej stawki ot co
Jesteś kłamcą, dooszku. Zwykłym łgarzem.
W dodatku prymitywnym. Nawet gdybym nie znać prawdy - można się dymyślić z twych słów, że łżesz jak z nut: klub najpierw was anonsował na dwa koncerty. Oficjalnie.
I co? Nagle po pierwszym "koncercie" się okazało, że klubu nie stać na doochy? :lol:
Stary, ośmieszasz się jak chyba jeszcze nigdy dotąd.
Odpowiedz
Simonie,
Widać zazdrościsz duchowi niezłomnej wiary i pewności siebie Wink Mam propozycję, aby wszelkie nasze wątpliwości rozwiać:
Zaproś ducha na Salon jako wykonawcę. Przed koncertem wypijcie po setce (no, może po piećdziesiątce, żeby się dobrze śpiewało) przebaczcie sobie, podajcie dłonie, zakopcie ten absurdalny spór.
Następnie zrób mały filmik dokumentalny - albo chociażby nagranie na lepszej jakości dyktafonie. Po każdej piosence wykonanej przez ducha, zapytaj kilka (niezwiązanych z naszym grajdołkiem) osób, co sądzą o talencie artysty. Najlepiej zróbcie to razem, (tzn. pytajcie) - żeby nie było, że któryś z Was przekupił widownię kufelkiem piwka.
Potem posłuchamy sobie i z twardymi dowodami osądzimy, kto ma rację.
Co Wy na to?
"Chude Dziecko"
Odpowiedz
Jako, że po raz chyba setny napisałeś:
Duch77 napisał(a):Ciekawe ,ze Gosiafar ,jej corka Sernellen
Mam prośbę: nie wykorzystuj tego, że Gosia Cię pochwaliła.
Wszyscy wiedzą, że kultura nie pozwoliła jej zrobic inaczej.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Zbrozło napisał(a):Mam prośbę: nie wykorzystuj tego, że Gosia Cię pochwaliła.
Wszyscy wiedzą, że kultura nie pozwoliła jej zrobic inaczej.
właśnie!
a o mnie Luter i Kuba powiedzieli, że jestem w środku stawki epigonów!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
a teraz już na poważnie... różnica między "salonem ducha" a WSJK jest taka, że na WSJK taki mizerny grajek jak ja mógł sobie w ramach atrakcji turystycznej wystąpić a po nim weszli zdecydowanie lepsi wykonawcy. a u ciebie co?? zagrałbym jako suport a jako "gwiazda" ty... szał. impreza na niezmiennie niskim poziomie choć z nowym wschodzącym talentem kaczmarowe sceny muzycznej :rotfl: :rotfl:
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):Widać zazdrościsz duchowi niezłomnej wiary i pewności siebie
Pati - co byś wybrała: posiadanie niezłomnej wiary i pewność siebie będąc głuchą czy brak niezłomnej wiary i mniejszą pewność siebie, ale za to z zachowaniem słuchu? Smile Ja bym wybrał to drugie.
berseis13 napisał(a):Mam propozycję, aby wszelkie nasze wątpliwości rozwiać:
Zaproś ducha na Salon jako wykonawcę.
Nie rozumiesz, Pati.
Ja go już zaprosiłem na Salon jako wykonawcę. Na tym cały dowcip polega. *-`-
berseis13 napisał(a):absurdalny spór
No, proszę Cię... :powieka:
Odpowiedz
Berseis ma racje,ale watpie by Simonowi starczylo za przeproszeniem jaj ,aby sie na taka batalie zdecydowal,on tylko mocny na forum -otoczony kpiarzami typu stepniarz i Zbrozlo -ktory ma chyba 15 czy 16lat.
Ale przeciez nie musi mnie zapraszac na salon,ja zapraszam go na Duch Dwooch 15listopada do klubu ARTYSTA ,o godz21 ul.Zielinskiego24-26,bedzie oprocz nas jeszcze wielu wykonawcow i tam niech Simon zagra,ja nawet gotow jestem mu zaplacic za to,ale niech w koncu przyjmie rekawice :agent:
Odpowiedz
mówisz o tej rękawicy, przed którą sam wielokrotnie uciekałeś nie umieszczając nagrań ??
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):bedzie oprocz nas jeszcze wielu wykonawcow
Ja bym się martwił na twoim miejscu o to czy będzie wielu widzów :lol:
Odpowiedz
Rezerwacje mamy juz na 55biletow,martw sie o swoja nieudolnosc akceptacji innych artystow ,a o nasza widownie nie musisz specjalnie ,pozdr. :agent:
Odpowiedz
Duch77 napisał(a):a o nasza widownie nie musisz specjalnie
Toteż się nie martwię. Napisałem, że na twoim miejscu bym się martwił.
Gdyby ci w dzieciństwie czytano bajki i nabrałbyś nawyku czytania, to w dorosłym życiu miałbyś mniejsze problemy z rozumieniem słowa pisanego.

Powodzenia! Daj "jak zwykle udany koncert"!
Odpowiedz