Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Hihihihihihi Gosiu sadze,ze Zerat tu chyba bardziej zartuje,wie dobrze,ze nikt nie chcial zle ,ale tak czasem wychodzi. Poza tym jesli chodzi o nazwe to faktycznie dla mnie to moze byc Izba Duchoow,tyle ,ze Luter troszke chcac niechcac mi namieszal i teraz troszke zglupialem,bo niby Torentius mowi,ze nikt nie bedzie sie mylil ,bo przezciez WSJK to nie to samo co Saloon Duchoow ,ale niektorzy chyba nie zyczyliby sobie takiej nazwy i ja tak jak mowisz zupelnie sie nie upieram i jest mi to obojetne,dla mnie wazne kto co soba reprezentuje i jakie zasady wyznaje ,a nie tam nazwy jakies ble :agent: :aniolek: :v: :tak: :poklon: :mur: lonik: lonik: :lol: :lol: :o :rotfl: :rotfl:
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):dla mnie to moze byc Izba Duchoow, Albo wieczór, czy noc... to ma klimat!
Duch77 napisał(a):Luter troszke chcac niechcac mi namiesza To sobie nie daj mieszać!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):Zeratul napisał(a):Jeśli tego nie posprząta, to lepiej byłoby dla niego, żeby mnie nie spotkał w tzw. realu Nie lepiej zamieścić coś śmiesznego pod podanym linkiem? Kara (oczywiście jeśli uznałbyś ją za stosowną) i motywacja do zmiany za jednym zamachem. :wredny: Gdyby jeszcze serwer działał :wredny:
Kapitalny pomysł :poklon:
Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Jaka kara chlopie ty wiesz co ty mowisz? Zastanow sie najpierw a potem gadaj,za co kara za to ,ze Justynka nie miala pojecia,ze to jakis problem bedzie gdy da linka z (jak to Jasko slusznie zauwaza)publiczbnego forum ,zeby ludziska sobie posluchali nagran? Poza tym byloby to mocno nie w porzadku i celowe psucie dobrego imienia Duch Dwooch ,to tak jak ja bym naslal na kogos hakerow zeby im swinie podkladali doprawdy Torentius reke mi podajesz na WSJK a takie rzeczy opowiadasz,juz lepiej powylaczajcie te serweru i skasujcie te nagarania jak tak niektorych to w dupe kluje ,ale nie robcie podkladania swini ,bo to tylko owas bedzie swiadczyc. :agent:
Ja i tak mam te nagrania na swoich prywtnych dokumentach i co za roznica i tak Justynka ode mnie przeciez bedzie mogla cale nawet koncerty wrzucac i tak ,robicie tragedie jakbysmy wam conajmniej porodziny wymordowali )
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Luter napisał(a):że próby wymuszenia na Doochu, żeby swoich imprez nie nazywał Salonem Doochów, nie mają żadnego merytorycznego umocowania, a świadczą jedynie o jakichś niezdrowych emocjach co poniektórych*. O właśnie! Jak powszechnie wiadomo,
sugestia aby Dooch przemyślał nazwę swojej imprezy jest od razu "próbą wymuszenia" zmiany nazwy. I kto ową próbę "wumuszenia" podjemuje? No oczywiście ci, którzy Doochowi życzą jak najgorzej. Jakie to wszystko oczywiste.
Duch77 napisał(a):miast cieszysc sie i wspolpracowac i sie wspomagac -to rzuca sie klody pod nogi,czy naprawde o to chodzi? Właśnie! Rzuca się kłody pod nogi. Inaczej mówiąc: się torpeduje, się szkodzi, się blokować próbuje. Retorykę - i nie tylko - macie zaiste z Lutrem podobną.
A z tą współpracą i wspomaganiem, Duchu, to już kitów tu nie wciskaj. Sam pisałeś przed chwilą, że konkurencja chyba nie jest czymś złym, prawda? Wcześniej wprost sugerowałeś, jak to się Simon Twoich inicjatyw boi. No to się, chłopie, zdecyduj, czy chcesz współpracować, czy konkurować?
Duch77 napisał(a):celowe psucie dobrego imienia Duch Dwooch Oczywiście! "Celowe psucie dobrego imienia"! "Celowe psucie" dobrego imienia vel 'szkodzenie pamięci po" - to są charakterystyczne praktyki tych, którzy "źle życzą"
Tak zupełnie na koniec: Doochu, nazwij sobie swoją inicjatywę, jak chcesz. Tyle, że niektóre nazwy budzą skojarzenia z innymi a niektóre tych skojarzeń nie budzą. Jeśli Twoim celem jest wywołanie skojarzeń z inną inicjatywą - droga do "salonu" otwarta. Ale jeśli chcesz być kojarzony wyłącznie ze sobą - pomyśl o czymś oryginalniejszym.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Reputacja:
0
Pawle i tak uczynie ,chociazby z szacunku do Jacka Kaczmarskiego do Ciebie,Lutra,Kuby Medrzyckiego i wam podobnym.
Gdyz uwazam,ze jestescie w porzadku,a inni niech sobie mowia i robia co chca,co nas to obchodzi :agent:
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
:offtopic:
Duch77 napisał(a):Pawle i tak uczynie ,chociazby z szacunku do Jacka Kaczmarskiego do Ciebie,Lutra,Kuby Medrzyckiego i wam podobnym. I tym sposobem Konopie znalazłeś się w bardzo zacnej grupie szanowanych /szacownych kaczmarofili Ze o...... patronie nie wspomnę. :offtopic2:
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):I tym sposobem Konopie znalazłeś się w bardzo zacnej grupie szanowanych /szacownych kaczmarofili Tak. Jak widać, uczestnictwo w tej grupie było mi pisane.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):za co kara za to ,ze Justynka nie miala pojecia,ze to jakis problem bedzie gdy da linka z (jak to Jasko slusznie zauwaza)publiczbnego forum Nie, za to, że wbrew woli Zerata link wciąż jest wykorzystywany.
Duch77 napisał(a):to tak jak ja bym naslal na kogos hakerow zeby im swinie podkladali To zupelnie nie tak. Folder jest Zeratula i może robić z nim co chce.
Duch77 napisał(a):celowe psucie dobrego imienia Duch Dwooch Nie chodziło mi o celowe psucie "dobrego imienia", przecież można tam zamieścić zdjęcia pluszowych misiów. )
Duch77 napisał(a):doprawdy Torentius reke mi podajesz na WSJK a takie rzeczy opowiadasz Jaki związek ma jedno z drugim? Moim zdaniem żaden.
Paweł Konopacki napisał(a):Tak zupełnie na koniec: Doochu, nazwij sobie swoją inicjatywę, jak chcesz. Tyle, że niektóre nazwy budzą skojarzenia z innymi a niektóre tych skojarzeń nie budzą. Jeśli Twoim celem jest wywołanie skojarzeń z inną inicjatywą - droga do "salonu" otwarta. Ale jeśli chcesz być kojarzony wyłącznie ze sobą - pomyśl o czymś oryginalniejszym. Moim zdaniem to świetne podsumowanie całej sprawy.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
0
I jak juz powiedzialem wczesniej 30razy tak zrobie jak Rada mowi :agent: lonik: :poklon: :mur: :tak: :lol: :rotfl: d :
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Duch77 napisał(a):I jak juz powiedzialem wczesniej 30razy tak zrobie jak Rada mowi Rada srada. Tak jak wspomniał Luter, rób tak jak czujesz, tak jak uważasz. Albo, jak mawia inny mój kolega - rób tak, żeby było dobrze.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Nio tak drogi Kubo,ale jak dobrze wiesz jeszcze sie taki nie narodzil zeby wszystkim dogodzil : :' :rotfl: d *-`- :agent: lonik: :tak: :v: :mur: :poklon: :lol: :lol: :lol: :beta:
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
oho. widzę kolejny odcinek tasiemca pod tytułem" Ducha mądrości ludowe"
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 5,038
Liczba wątków: 103
Reputacja:
0
Znajdzie się słowo na każde słowo
Reputacja:
0
Widze,ze jestes bardziej ograniczony niz Stepniarz,to pewnego rodzaju"osiagniecie" :o :agent: Nie mniej zdrowi zycze :tak: :poklon: :v: lonik: :ban:
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Ale Ci się, Maćku, dostało :lol:
Reputacja:
0
Widać się nie poznałem na tych mądrościach... ;(
Reputacja:
0
i humor się duchowi włączył czyżbyś na terapię zaczął uczęszczać ??
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Reputacja:
0
To jest watek o Duch Dwooch,konkretnie chodzi o koncert 21luty w Kardamonie ,chodzi o pierwsz rocznice Duch dwooch pojawienia sie w mediach.Jesli nie masz nic do powiedzenia ,to sie nie odzywaj,zamilcz i tak pozostan.
A glupoty drogi Stepniarzu to chyba na innym forum,glupiejeszz roku na rok ta psychologia ci szkodzi, zmien kierunek,albo zrezygnuj,bo wiesz niektorzy sie nie nadaja :rotfl: :rotfl: :v: :tak: :poklon: :mur: :lol: :lol: lonik: lonik:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):...niektorzy sie nie nadaja :rotfl: :rotfl: :v: :tak: :poklon: :mur: :lol: :lol: lonik: lonik: Przepraszam, bo chyba w okolicach tego jegomościa bijącego pokłony się pogubiłem, kto i do czego się nie nadaje? I jak powinienem to moje matołectwo wyrazić?
*-`- :offtopic2: :torba: lonik: lonik: :rotfl: lonik: :lol: ...- tak?
Czy może:
:aniolek: pam: :zakochani: :zaplakany: lonik: lonik: trzalka: :wsciekly: :wstyd: ...- tak?
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):A glupoty drogi Stepniarzu to chyba na innym forum oj daj spokój. skoro ty możesz pierdolić jak potłuczony to dlaczego taki półmózgi adept psychologii jak ja nie??
Duch77 napisał(a):niektorzy sie nie nadaja powiedział ten który się nadaje :rotfl:
Reputacja:
0
Jak byles mlodszy to byles madrzejszy niz teraz,przynajmniej sluzyles do mszy i na pielgrzymki chodziles i glupot nie opowiadales.co to sie porobilo teraz z tymi ludzmi ja piernicze taka paka byla wtedy,jeszcze Dagna byla Jonka Kodak,Ty ,Mateusz ,Ja , :agent: :mur: :agent: Szawel
Liczba postów: 7,682
Liczba wątków: 130
Reputacja:
1
Duch77 napisał(a):Jak byles mlodszy to byles madrzejszy niz teraz,przynajmniej sluzyles do mszy i na pielgrzymki chodziles i glupot nie opowiadales. No, ale jak sam piszesz głupoty robił.
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta:
To tylko kwestia
Światła ; "
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Jak byles mlodszy to byles madrzejszy Prawda? Stepniarz od tamtego czasu zgłupiał do reszty. Wariat jakiś - niebawem kończy studia! Jednocześnie - pracuje. No, idiotyzm jakiś.
Trzeba ci przyznać, że ty natomiast - przeciwnie: zmądrzałeś od tamtego czasu. Nie utrzymałeś się na studiach, co bardzo ci się chwali (albo tylko, swoim zwyczajem, rozpowiadałeś, że się na nie dostałeś). Nie masz pracy, jak prawdziwy bezrobotny, szanowany zasiłkowiec. Wylali cię z radia - pełen szacun.
Zaprawdę - tylko współczuć Stepniarzowi, że się tak stoczył, ale widać słaby jest i nie dysponuje - porównywalną do twojej - siłą charakteru.
:znudzony: :lol: :v: :ban: lonik: :mur: ( :wsciekly: trzalka: !! :agent: :offtopic2:
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):co to sie porobilo teraz z tymi ludzmi ja piernicze taka paka byla wtedy,jeszcze Dagna byla Jonka Kodak,Ty ,Mateusz ,Ja , :agent: :mur: :agent: Szawel Zal Ci dawnych lat? Mnie często tez brak tych dawnych ludzi. Kazdy poszedł w swoja stronę. Studia żeśmy pokończyli, pożenili się, za mąż powychodziły.Porozjeżdżali sie ludzie po świecie Wiesz życie po prostu takie jest. :wzruszony: :wzruszony: :wzruszony: :mur: :mur: :mur:
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
0
no cóż. zidiociałem do reszty. a taka paka była :rotfl:
Reputacja:
0
No patrzac na was(mowa o panach S i S )-to przyznam ,ze potwierdza sie teoria iz studia i wyksztalcenie w zaden sosob nie sa miara inteligencji ani dobrego smaku lonik: :v: :tak: :mur: :poklon:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):studia i wyksztalcenie w zaden sosob nie sa miara inteligencji ani dobrego smaku O, zatem już wiemy skąd ta twoja niechęć do pobierania nauk - a słabość do ulicy. :lol: :zaplakany: *-`- :wsciekly: :poklon: lonik:
Reputacja:
0
Odbiegajac na chwile od tematu ,a wlasciwie wchodzac na temat prawidlowy w tym watku,cos dla smakoszy Duch Dwooch , w koncu sie doczekalismy moi dorodzy :agent: ) :poklon: :mur: :v: :tak: lonik: lonik: d
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=suMELDcGkzw">http://www.youtube.com/watch?v=suMELDcGkzw</a><!-- m -->
Nadszedl czas Duchoow :niepewny:
|