Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Merytoryczne i konstruktywne wypowiedzi zwłaszcza ostatnio stanowią raczej mniejszość Jego działalności tutaj. Może jak byś sie w każde moje zdanie nie wpierdalał ze swoimi trzema zdaniami to by było i bardziej merytorycznie, i konstruktywnie. Zważywszy, że od zawsze masz do powiedzenia tylko tyle, ile powie wczesniej KN to mógłbyś sobie darować angażowanie się w dyskusję ze mną. Luter zrobi to lepiej od Ciebie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 84
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Może jak byś sie w każde moje zdanie nie wpierdalał ze swoimi trzema zdaniami to by było i bardziej merytorycznie, i konstruktywnie. "Bo przyjazny dialog jest
Z opozycją konstruktywną"
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Może jak byś sie w każde moje zdanie nie wpierdalał ze swoimi trzema zdaniami to by było i bardziej merytorycznie, i konstruktywnie. Pawle, ja rozumiem że nie masz zbyt wiele do powiedzenia merytorycznie w kwestiach związanych bezpośrednio z JK, ale to chyba jeszcze nie powód, aby tak się denerwować!
Widzę, że słownictwo i sposób prowadzenia rozmowy czerpiesz od najlepszych! A raczej od najlepszej! Przyznam, że idzie Ci coraz lepiej.
[Dodano 17 października 2008 o 14:12]
Simon, Ty nasz mistrzu moderacji - może byś łaskawie przeniósł ten wyjątkowo chamski post buraka Konopackiego gdzie trzeba?
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
postuluję razem z powyższym postem Kuby.
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):Widzę, że słownictwo i sposób prowadzenia rozmowy czerpiesz od najlepszych! A A i owszem, czerpię od najlepszych Świętych Krów tego forum:
Kuba Mędrzycki napisał(a):a tak to doszło do niej Twoje tradycyjne zakompleksione pierdolenie. Kuba Mędrzycki napisał(a):mógłbyś jaśniej, czy znowu po swojemu pierdolisz Kuba Mędrzycki napisał(a):może byś łaskawie przeniósł ten wyjątkowo chamski post buraka Konopackiego gdzie trzeba?
I znów sie spotkamy tam, gdzie Simon ewentualnie mój post przeniesie :rotfl:
Ty, wypasiony na Ikacu -
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Jak widzę oburzenie chamstwem na forum wyrażane przez Ciebie, Ty nasz mistrzu fortepianisto, to dostaję takiego napadu śmiechu, że Zerat musi wszystko przenosić :rotfl:
Liczba postów: 6,122
Liczba wątków: 99
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Jak widzę oburzenie chamstwem na forum wyrażane przez Ciebie A jak ja widzę poziom wazeliniarstwa i lizusostwa, jaki Ty uprawiasz, to mi za Ciebie zwyczajnie wstyd, mistrzu plumkanisto.
Reputacja:
0
Oj, Krzysztofie, ja też mógłbym napisać, dlaczego mi za Ciebie wstyd...
Ale nie napiszę - to są sprawy Twoje i pewnych użytkowniczek.
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Ale nie napiszę - to są sprawy Twoje i pewnych użytkowniczek. Jeśli to Ci zrobi lepiej, to ulżyj sobie. Taktu się po Tobie bynajmniej nie spodziewam.
Reputacja:
0
Luter napisał(a):Jeśli to Ci zrobi lepiej, to ulżyj sobie A skąd. Nie leży mi to ciężarem żadnym, więc i ulgi nijakiej w związku z tym bym nie odczuł.
Chodziło mi jeno o to, że skoro Ty poczuwasz się do wstydu za mnie - i ja taki wstyd odczuwam w drugą stronę.
Luter napisał(a):Taktu się po Tobie bynajmniej nie spodziewam. A widzisz. W tym przypadku mimo wszystko go zachowam.
Reputacja:
0
Luter napisał(a):A jak ja widzę poziom wazeliniarstwa i lizusostwa, jaki Ty uprawiasz, to mi za Ciebie zwyczajnie wstyd, mistrzu plumkanisto. I kto to mówi? Pierwszy wazeliniarz w środowisku!
Luter napisał(a):mistrzu plumkanisto. Lepiej być mistrzem plumkania, niż mistrzem dymania kolegów i przyjaciół. Niestety w tym drugim Ty jesteś bezkonkurencyjny.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Simon napisał(a):A widzisz. W tym przypadku mimo wszystko go zachowam. Nie zachowałeś go już w momencie, kiedy zrobiłeś wycieczkę w moje sprawy osobiste. Takie zachowanie odbieram jako brak argumentów w temacie sporu i popis braku kultury.
Uprzedzając zarzuty, że zdarzało mi się używać podobnych chwytów wobec nielicznych użytkowników (choć wobec Ciebie nigdy) pozwalam sobie zauważyć, że za każdym razem robiłem to w odpowiedzi na wycieczki - często bardzo brutalne - wobec mojej prywatności. Było o tym już w jakimś wątku w Karczmie - nie chcę się powtarzać.
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Luter napisał(a):mistrzu plumkanisto. Lepiej być mistrzem plumkania, niż mistrzem dymania kolegów i przyjaciół. Niestety w tym drugim Ty jesteś bezkonkurencyjny. Konop - nie przesadzaj.
Jak już musicie sobie "porozmawiać" o dymaniu przyjaciół i wżenianiu się w schedę - róbcie to na priv :/
Zeratul
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):róbcie to na priv Na priv ostatni raz Luter pisał do mnie miesiąc temu - od tamtego czasu trwa między nami grobowa cisza.
|