Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herbert śpiewany
sweter napisał(a):mam nadzieje ze Wy
Tzn. kto?
Odpowiedz
kto bedzie chcial
Odpowiedz
sweter napisał(a):kto bedzie chcial
Nie podzielam tego kryterium... Ossolineum to poważna instytucja.
Odpowiedz
Uważasz, że przyjdzie grać każdy kto będzie chciał z ulicy i dostaniesz na to ot tak unijne dotacje? Powodzenia! Smile
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):
Uważasz, że przyjdzie grać każdy kto będzie chciał z ulicy i dostaniesz na to ot tak unijne dotacje? Powodzenia! Smile
nie, no po prostu nieporozumienie, panowie :Smile

zadnej kasy nie dostane i nie chce nawet jej dostac. "kazdy kto chce" dotyczy kazdego kto napisze muzyczke jakas do jakiegos wiersza Herberta.
"kazdy kto chce" znaczylo formule otwarta, czyli demokratyczna Smile
Odpowiedz
sweter napisał(a):dotyczy kazdego kto napisze muzyczke jakas do jakiegos wiersza Herberta.
A jak chcesz to rozpowszechnić, rozgłosić, zachęcić ludzi?
Przyznam, że w TAKIM kształcie" "każdy, kto se walnie muzyczkę do Herberta" - ta impreza mnie przeraża póki, co...
Odpowiedz
wiesz, na razie to ta impreza jest tylko w mojej glowie i nie wiadomo czy poza nia wyjdzie...
fun & euforia z lekka juz opada .. mam nadzieje , ze sie cos wydarzy co mnie naladuje -zanim mnie to rowniez zacznie przerazac. przerazajaca jest pustka.
a co do rozpowszechnienia to kiedy juz uslysze "yes" z Ossolineum wtedy zaczne rozglaszac: domy kultury, fora poetyckie, strefapiosenki, - nic innego mi teraz do glowy nie przychodzi.

[Dodano 27 października 2008 o 14:46]
no to po ptakach.
Pani powiedziała "nie" i po kłopocie. Szkoda.
"nic to" jak mawiał Pan Michał
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości