10-16-2008, 10:12 PM
sweter napisał(a):mam nadzieje ze WyTzn. kto?
Herbert śpiewany
|
10-16-2008, 10:12 PM
sweter napisał(a):mam nadzieje ze WyTzn. kto?
10-16-2008, 10:23 PM
kto bedzie chcial
10-16-2008, 11:01 PM
sweter napisał(a):kto bedzie chcialNie podzielam tego kryterium... Ossolineum to poważna instytucja.
10-17-2008, 12:08 AM
sweter napisał(a):kto bedzie chcialUważasz, że przyjdzie grać każdy kto będzie chciał z ulicy i dostaniesz na to ot tak unijne dotacje? Powodzenia! ![]()
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres. Tu - nie grozi nic nam, Tu - niezmiennie jest...
10-17-2008, 02:54 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):nie, no po prostu nieporozumienie, panowie :sweter napisał(a):kto bedzie chcialUważasz, że przyjdzie grać każdy kto będzie chciał z ulicy i dostaniesz na to ot tak unijne dotacje? Powodzenia! ![]() zadnej kasy nie dostane i nie chce nawet jej dostac. "kazdy kto chce" dotyczy kazdego kto napisze muzyczke jakas do jakiegos wiersza Herberta. "kazdy kto chce" znaczylo formule otwarta, czyli demokratyczna ![]()
10-17-2008, 10:25 AM
sweter napisał(a):dotyczy kazdego kto napisze muzyczke jakas do jakiegos wiersza Herberta.A jak chcesz to rozpowszechnić, rozgłosić, zachęcić ludzi? Przyznam, że w TAKIM kształcie" "każdy, kto se walnie muzyczkę do Herberta" - ta impreza mnie przeraża póki, co...
10-17-2008, 05:13 PM
wiesz, na razie to ta impreza jest tylko w mojej glowie i nie wiadomo czy poza nia wyjdzie...
fun & euforia z lekka juz opada .. mam nadzieje , ze sie cos wydarzy co mnie naladuje -zanim mnie to rowniez zacznie przerazac. przerazajaca jest pustka. a co do rozpowszechnienia to kiedy juz uslysze "yes" z Ossolineum wtedy zaczne rozglaszac: domy kultury, fora poetyckie, strefapiosenki, - nic innego mi teraz do glowy nie przychodzi. [Dodano 27 października 2008 o 14:46] no to po ptakach. Pani powiedziała "nie" i po kłopocie. Szkoda. "nic to" jak mawiał Pan Michał |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|