Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ćwirek
hmm, to nie jest znacznik, w końcu KN napisał Jodynka z wielkiej litery.

Zatem, Krzysztof, powiedz, napisz, proszę, co masz do mnie i czym zasłużyłam sobie, żeby znaleźć się w tak zacnym gronie członków obozu konopaciowego (bo widzę, że zostałam już przez Ciebie uznana za członka tejże grupy)? Big Grin
Odpowiedz
Simon napisał(a):jestem przekonany, iż Ćwirek to Kubuś
Wciąż nie usłyszałem skąd masz pewność, że ja to Ćwirek. Wciąż czekam na jakieś konkretne argumenty i dowody. Na razie są to pomówienia i co najwyżej jakieś tam dalekie poszlaki.
Simon napisał(a):Kubuś przypierdala się do Konopów
I znów powielasz jakieś schematy. Pokaż mi gdzie ostatnio od tak jak to określiłeś - 'przypierdalam się do Konopów'. Rozumiem, że chodzi Ci o to, że wyłapuję każdy wpis Konopa czy Patrycji i ot tak dla zasady się 'wpierdalam' jak to z kolei określił pabianicki prostak.
Bo jeśli masz na myśli mój jakikolwiek udział w dyskusjach w których bierze w/w udział, no to w sumie można powiedzieć, że wszyscy nawzajem się do siebie przypierdalamy.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):chodzi Ci o to, że wyłapuję każdy wpis Konopa czy Patrycji i ot tak dla zasady się 'wpierdalam'
Widzisz, sam sobie z tym poradziłeś. Smile
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Dlaczego Ty i ten prostak z Wrocławia mnie pomawiacie?
Podaj nas do sądu za pomówienie, że jestes Ćwirkiem. Tylko nie zapomnij się wcześniej u psychiatry przebadać.
Luter napisał(a):Takiego wazeliniarza jak żyję nie widziałem
A mówiłeś, że odwiedzasz Mendoga w Zielonce. To jak wy to robicie, że się odwiedzacie a jednak nie widzicie. Przez drzwi pijecie - każdy do swojego lustra? No, to w lustrze jednak się oglądasz. Czyli dawno nie piłeś, skoro już widoku koncertowego wazeliniarza zapomniałeś.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):I znów powielasz jakieś schematy. Pokaż mi gdzie ostatnio od tak jak to określiłeś - 'przypierdalam się do Konopów'. Rozumiem, że chodzi Ci o to, że wyłapuję każdy wpis Konopa czy Patrycji i ot tak dla zasady się 'wpierdalam' jak to z kolei określił pabianicki prostak.
O to właśnie chodzi. Simonie - brutalnego, chamskiego posta Konopackiego wobec mnie nie zauważysz, prawda? Choć ani ja do niego pisałem ani o nim. I właśnie ta Twoja wybiórczość skłania do refleksji o wazeliniarstwie.
jodynka napisał(a):Zatem, Krzysztof, powiedz, napisz, proszę, co masz do mnie i czym zasłużyłam sobie, żeby znaleźć się w tak zacnym gronie członków obozu konopaciowego (bo widzę, że zostałam już przez Ciebie uznana za członka tejże grupy)? Big Grin
Nic nie mam do Ciebie - i piszę to całkowicie szczerze. Masz przecież prawo mieć takie a nie inne poglądy i prezentować je w sposób ogólnie akceptowalny - i to właśnie robisz.
A na wymienienie Twojego nicka w takim a nie innym kontekście zasłużyłaś sobie tym, że - podobnie jak na przykład Simon - lecisz ze swoim wsparciem przeciwko atakom tylko w jedną stronę. Chamstwa drugiej strony nigdy natomiast nie zauważasz. Wtedy jesteś ponad to, prawda? Wtedy przyjmujesz postawę niewtrącania się i patrzenia na ten gnój z wyższością. Zaprzeczysz? To podaj mi choć jeden przykład, kiedy piętnujesz agresję drugiej strony.
Odpowiedz
Luter napisał(a):ze swoim wsparciem przeciwko atakom tylko w jedną stronę. Chamstwa drugiej strony nigdy natomiast nie zauważasz. Wtedy jesteś ponad to, prawda? Wtedy przyjmujesz postawę niewtrącania się i patrzenia na ten gnój z wyższością. Zaprzeczysz? To podaj mi choć jeden przykład, kiedy piętnujesz agresję drugiej strony.
Ale Ty robisz to samo przecież. Łasisz się do Mędrzyckiego,bronisz go (napewno bardziej udolnie niż on Ciebie) bo odwala za Ciebie kawał brudnej roboty. Gdyby nie on, za każdym razem musiałbyś pisac jako Ćwirek czy inna Święta Krowa. A tak masz Mędrzyckiego, który ochoczo za parę fantazyjek o Kaczmarze i kielicha - napisze co będziesz chciał.
Odpowiedz
Simon napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):chodzi Ci o to, że wyłapuję każdy wpis Konopa czy Patrycji i ot tak dla zasady się 'wpierdalam'
Widzisz, sam sobie z tym poradziłeś.
No, ale to jest akurat nieprawda.
Paweł Konopacki napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Dlaczego Ty i ten prostak z Wrocławia mnie pomawiacie?
Podaj nas do sądu za pomówienie, że jestes Ćwirkiem.
W próbie ciągania innych po prokuratorach, to akurat Ty celujesz. To znaczy bardziej to Ty wtórujesz swojej dziewczynie.
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):To znaczy bardziej to Ty wtórujesz swojej dziewczynie
Jakubku, Ty to sie lepiej zajmij swoją ...dziewczyną. Co tam słychać w "ukochanym Paryżu"?
Odpowiedz
Luter napisał(a):Zaprzeczysz?
owszem.
Luter napisał(a):To podaj mi choć jeden przykład, kiedy piętnujesz agresję drugiej strony.
bardzo proszę:

2 stycznia 2008:
jodynka napisał(a):
Paweł Konopacki do Kuby napisał(a):w trosce najwyższy poziom Twojej wypowiedzi sugerowałbym Ci, abyś sprawdził interpunkcję swojego posta. Mnie to oczywiście nie przeszkadza, sam robię rażące błędy. Martwię się jednak o osoby wrażliwe na poprawność polszczyzny.
Paweł, po co takie uwagi?
powyższy cytat pokazuje, że, kiedy już się udzielę, w jednakowy sposób "piętnuję" zarówno zaczepki Pawła, jak i Kuby.
Odpowiedz
Jakubku, Ty to sie lepiej zajmij swoją ...dziewczyną.
Jak to lepiej się zajmij? Ja Twoją dziewczyną się nie zamierzam zajmować, napisałem tylko jak widzę Twoje działania, mój Ty szafarzu! Big Grin
Odpowiedz
Jakubku, Ty to sie lepiej zajmij swoją ...dziewczyną. Co tam słychać w "ukochanym Paryżu"?
Sprawy prywatne -> priv
Moja cierpliwość też ma swoje granice...
Simon napisał(a):
Luter napisał(a):Na tym, że widzisz tylko zaczepki jednej strony - nieważne czy są odpowiedzią, atakiem, czymkolwiek. Po prostu jesteś jak Jodynka - i nie jest to komplement.
No, to już coś.
Eee tam - to znaczy tylko tyle, że do 'pierdolonego Zeratula' jeszcze Ci sporo brakuje - musisz się bardziej starać Tongue
KN ma swoje własne rangi Wink

jodynko - myślę, że jednak większość forumowiczów by się o porównanie z Tobą nie obraziła :]

Pozdrawiam
Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Odpowiedz
Zeratul napisał(a):jodynko - myślę, że jednak większość forumowiczów by się o porównanie z Tobą nie obraziła :]
no, o to trzeba by zapytać forumowiczów. Może jakaś ankietka...? Wink
dauri 26 maja 2008 napisał(a):(...)Paciu, Pawle - jesteście wspaniali!
jateż! jateż tak myślę :rotfl:
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):A tak masz Mędrzyckiego, który ochoczo za parę fantazyjek o Kaczmarze i kielicha - napisze co będziesz chciał.
No pewnie! Przecież Luter mi to wszystko dyktuje! Na kielicha to jeszcze mnie w sumie stać, ale z tymi fantazyjkami o Kaczmarze tonietak. Nie wiesz?Przecież my rozmawiamy wyłącznie o Tobie/o Was!
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Przecież Luter mi to wszystko dyktuje!
Raczej trzeba powiedzieć, że piszesz pod dyktando.
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na kielicha to jeszcze mnie w sumie stać,
Ale napisy z etykietki to już pewnie Luter Ci czyta.
Odpowiedz
berseis13 napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Przecież Luter mi to wszystko dyktuje!
Raczej trzeba powiedzieć, że piszesz pod dyktando.
A to nie to samo? :o
berseis13 napisał(a):
Kuba Mędrzycki napisał(a):Na kielicha to jeszcze mnie w sumie stać,
Ale napisy z etykietki to już pewnie Luter Ci czyta.
Z jakiej etykietki? My to samogon koleżanko grzejemy! Big Grin
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):A to nie to samo?
Ja bym powiedział, że Twoja pisanina jest Lutrem inspirowana. Albo inaczej: piszesz tak, żeby Twój promotor był zadowolony.
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Albo inaczej: piszesz tak, żeby Twój promotor był zadowolony.
Przejrzałeś mnie!
Odpowiedz