Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ćwirek
xaos napisał(a):P.S. Zagadka: <!-- m --><a class="postlink" href="http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/20">http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/20</a><!-- m --> ... w.jpg.html
Czemu moja odpowiedź na zagadkę została usunięta? Sad Pod jaki paragraf niedostępnego regulaminu podpadła?
Odpowiedz
Jakby ktoś nie zdążył przeczytać: odpowiedź brzmiała berseis13
Odpowiedz
Ćwirek napisał(a):Czemu moja odpowiedź na zagadkę została usunięta? Sad Pod jaki paragraf niedostępnego regulaminu podpadła?
Nie wiem, ale wiem czemu powyższy Twój post zostanie usunięty: z powodu, że uwagi o forum na priv się pisze!
Odpowiedz
Luter napisał(a):Nie wiem, ale wiem czemu powyższy Twój post zostanie usunięty: z powodu, że uwagi o forum na priv się pisze!
Rzeczywiście nie dostrzegasz totalnej żenady wpisów Ćwirka? Przecież one nie są ani smieszne, ani nawet uszypliwe. One świadczą o jakimś zupełnym już zidioceniu tego, kto jako Ćwirek pisze.
Ze też komuś się chce przelogowywać, kombinować z IP - tylko po to, by napisać jedno zdanie.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Rzeczywiście nie dostrzegasz totalnej żenady wpisów Ćwirka? Przecież one nie są ani smieszne, ani nawet uszypliwe. One świadczą o jakimś zupełnym już zidioceniu tego, kto jako Ćwirek pisze.
Ze też komuś się chce przelogowywać, kombinować z IP - tylko po to, by napisać jedno zdanie.
Nie karm trolla, Pawle.
Odpowiedz
Simon napisał(a):Nie karm trolla, Pawle.
Tys prowda.
Odpowiedz
Ćwirek napisał(a):
xaos napisał(a):P.S. Zagadka: <!-- m --><a class="postlink" href="http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/20">http://galeria.efez.net/v/Kaczmarski/20</a><!-- m --> ... w.jpg.html
Czemu moja odpowiedź na zagadkę została usunięta? Sad Pod jaki paragraf niedostępnego regulaminu podpadła?
Pod wpisy trolla, które będą usuwane.

Zeratul
Odpowiedz
Luter napisał(a):Nie wiem, ale wiem czemu powyższy Twój post zostanie usunięty: z powodu, że uwagi o forum na priv się pisze!
Lutrze,
jaki jest sens tego wszystkiego? Zakładacie z Kubą jakieś fikcyjne konta, spółki-córki i ćwirki-wnuczki, i z uporem godnym lepszej sprawy przypierdalacie się do tej biednej Patrycji. Że też - jak mawia Konop - się Wam chce. Hasła pamiętać, przelogowywać się, itd. Czy nie byłoby ciekawiej, jakbyś zamiast tego pogrzebał w pamięci i odświeżył ten wątek, jakimiś wspomnieniami z, dajmy na to, tej nocy, którą spędziłeś z JK ładując winko i przeglądając Monumentalne Wydawnictwo?

Byłoby bardziej kaczmarologicznie, dla wszystkich ciekawiej, no i bez negatywnych emocji.

pozdrawiam!
K.
Odpowiedz
Krasny napisał(a):jaki jest sens tego wszystkiego? Zakładacie z Kubą jakieś fikcyjne konta, spółki-córki i ćwirki-wnuczki, i z uporem godnym lepszej sprawy przypierdalacie się do tej biednej Patrycji.
Mnie się zdaje, że to Ty przy...e...alasz się do mnie - za to bez uporu godnego lepszej sprawy.
Odpowiedz
Krasny napisał(a):Czy nie byłoby ciekawiej, jakbyś zamiast tego pogrzebał w pamięci i odświeżył ten wątek, jakimiś wspomnieniami z, dajmy na to, tej nocy, którą spędziłeś z JK ładując winko
A co, zazdrościsz? Smile Pogadaj z Pawłem, on także ma wspomnienia z ładowania winka u Kaczmara.

[Dodano 30 września 2008 o 15:00]
A tak swoją drogą, znów wyszło na to że my obaj to Ćwirki, zgodnie z teorią detektywa Stankiewicza.
Odpowiedz
Faktycznie, bez uporu, bo do Waszej twórczości ćwirkowo-świętokrownej odnoszę się po raz drugi dopiero. I więcej też nie zamierzam, bo to przecież żal.

W każdym razie, jakby się chwila czasu znalazła między jednym anonimowym logowaniem, a drugim wojowaniem o wolność słowa dla trolli, to, zważywszy na
Luter napisał(a):znałem prywatnie JK wystarczająco dobrze i wiem o nim wystarczająco dużo
propozycja odświeżenia wspomnianego tematu jest całkiem serio. Może warto się jeszcze z czegoś wypsztykać ( Wink ) zanim pod wpływem działania czasu opustoszeje "relikwiarz pamięci". Może być z konta dowolnego, w ciemno ręczę za GTW, że za opowiadanie o Kaczmarze mówiącym o własnych wierszach, nikt Świętej Krowy banował, ani prześladował nie będzie.
Odpowiedz
Krasny napisał(a):Faktycznie, bez uporu, bo do Waszej twórczości ćwirkowo-świętokrownej odnoszę się po raz drugi dopiero.
I przy okazji mnie pomawiasz. Rozumiem, że masz powody aby mścić się i wściekać na Lutra, ale ja? Co ja Ci takiego zrobiłem, że kolejny raz przypisujesz mi udział we wspomnianym przez Ciebie trollowaniu?
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Może jak byś sie w każde moje zdanie nie wpierdalał ze swoimi trzema zdaniami to by było i bardziej merytorycznie
Co za kultura!
Paweł Konopacki napisał(a):Zważywszy, że od zawsze masz do powiedzenia tylko tyle, ile powie wczesniej KN to mógłbyś sobie darować angażowanie się w dyskusję ze mną. Luter zrobi to lepiej od Ciebie.
Najlepiej, zrobię to ja: ćwir świr!
Odpowiedz
Ćwirek napisał(a):Najlepiej, zrobię to ja: ćwir świr!
Nie mylą Ci się nigdy hasła logowania, Kuba? :lol:
Odpowiedz
Simon napisał(a):Ale Paweł - tego nie trzeba rozumieć. To wystarczy okrasić moczem.
Skąd czerpiesz, takie pokłady wazeliny, lizusku? Tongue dSmile

[Dodano 17 października 2008 o 13:25]
Simon napisał(a):Nie mylą Ci się nigdy hasła logowania, Kuba?
DO wszystkich portali mam jedno hasło simonek-lizusek :agent:
Odpowiedz
Ćwirek napisał(a):simonek-lizusek
A po pijaku za którym razem Ci wchodzi to hasło? Tongue
Ćwirek napisał(a):DO wszystkich portali
Może spróbuj z hasłami do rozporków w swoich portalach. Smile
Odpowiedz
Ćwirek napisał(a):Najlepiej, zrobię to ja: ćwir świr!
Wybacz stary, ale kiedy piszesz, jako Ćwirek to nie używaj przecinków, bo Cie interpunkcja niezmiennie demaskuje. Może jeszcze Ci na to Luter nie zwrócił uwagi, ale lubisz sobie - jak nikt inny tutaj - postawić przecinek w najmniej oczekiwanym miejscu, Kubuniu. Nie żebym uważał, że mam prawo tu kogoś pouczać - sam walę byki i to spore. No, ale ja przynajmniej wiem, jakie błędy robię i jak powinno być poprawnie. Wink
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Odpowiedz
Ćwirek napisał(a):Skąd czerpiesz, takie pokłady wazeliny, lizusku?
Ach, Twoja Ci się już skończyła i musisz jechać na sucho? Średnia przyjemność dla Ciebie i Twoich partnerów...
Odpowiedz
Simon napisał(a):Średnia przyjemność dla Ciebie i Twoich partnerów...
Płaci i nie wymaga ;P
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Płaci i nie wymaga ;
Ups... Ja myślałem, że to... jemu płacą. :lol:
Odpowiedz
Paweł Konopacki napisał(a):Wybacz stary, ale kiedy piszesz, jako Ćwirek to nie używaj przecinków, bo Cie interpunkcja niezmiennie demaskuje. Może jeszcze Ci na to Luter nie zwrócił uwagi, ale lubisz sobie - jak nikt inny tutaj - postawić przecinek w najmniej oczekiwanym miejscu, Kubuniu.
Dlaczego Ty i ten prostak z Wrocławia mnie pomawiacie? Jakim prawem i na jakiej podstawie, hm? Ja tam myślę, że to Wy obaj piszecie jako Ćwirek!
Odpowiedz
Kubuś, stary koniu, daj spokój... :lol:
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Dlaczego Ty i ten prostak z Wrocławia mnie pomawiacie?
Też nie rozumiem, czemu Simon z taką lubością stawia się w roli Jarząbka - trenera drugiej klasy. Takiego wazeliniarza jak żyję nie widziałem. Co nim kieruje - nie wiem. Może to taki charakter po prostu.
Odpowiedz
A na czym Twoim zdaniem to wazeliniarstwo ma polegać?
Na tym, że jestem przekonany, iż Ćwirek to Kubuś czy na tym, że zauważam - jak wszyscy na tym forum - prócz Twoich wazeliniarzy, że Kubuś przypierdala się do Konopów?
Odpowiedz
Na tym, że widzisz tylko zaczepki jednej strony - nieważne czy są odpowiedzią, atakiem, czymkolwiek. Po prostu jesteś jak Jodynka - i nie jest to komplement.
Odpowiedz
Luter napisał(a):Na tym, że widzisz tylko zaczepki jednej strony - nieważne czy są odpowiedzią, atakiem, czymkolwiek. Po prostu jesteś jak Jodynka - i nie jest to komplement.
No, to już coś.
Ale wazeliniarstwo i lizusostwo oznacza, że robię coś, by zyskać względy innych - a nie wiem, o jakie niby względy Konopów miałbym zabiegać?
Odpowiedz
Simon napisał(a):Ale wazeliniarstwo i lizusostwo oznacza, że robię coś, by zyskać względy innych - a nie wiem, o jakie niby względy Konopów miałbym zabiegać?
Nie chce mi się rozwijać tutaj tego tematu, zresztą moje zdanie w tej materii raczej Cię nie interesuje. Gdybyś jednak zapragnął o tym porozmawiać, to zapraszam na priv.
Odpowiedz
Simon napisał(a):Ale wazeliniarstwo i lizusostwo oznacza, że robię coś, by zyskać względy innych - a nie wiem, o jakie niby względy Konopów miałbym zabiegać?
Ja też długo tego nie mogłem zrozumieć - ale faktem jest, że jak już raz trafisz do konopaciowego obozu, to potem ciężko się stamtąd wydostać. To trochę tak jak z mafią. Big Grin
Odpowiedz
Luter napisał(a):Po prostu jesteś jak Jodynka - i nie jest to komplement.
jako, że temat jest w karczmie, nie mogę sprawdzić przez wylogowanie się, czy to znacznik, czy nie.

Dlatego więc pytam - znacznik li to?
A jeśli nie - to czy łaskawie mógłbyś wyjaśnić, Krzysztofie, co masz do mnie?
Odpowiedz
dauri napisał(a):faktem jest, że jak już raz trafisz do konopaciowego obozu, to potem ciężko się stamtąd wydostać. To trochę tak jak z mafią.
Kurde, Konop, może byście chociaż tak zrobili jakieś koszulki dla nas? Za darmo oczywiście, nie ma że boli!
Odpowiedz