Liczba postów: 72
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Witam!
Czy wiadomo coś bliżej o tym koncercie? Tzn. czy odbędzie się (po odwołaniu Poznańskiego występu targają mną wątpliwości;-) )? Ew. czy znana jest godzina; miejsce?
Wybieramy się w kilka osób i chciałbym, że tak powiem, byc pewny punktochwili, coby na spokojnie sobie wszystko dookreślic.
Z góry dzięki za odpowiedź.
Pozdrawiam,
Maciek
PS. Gdyby okazało się, że koncert się odbędzie i ktoś z Wa-wy też się wybiera to zachęcam do wspólnej podrózy;-)
"Mmmmmy mmm mmymmymy, mmmm yhh mmy" - J. Kaczmarski, "Mury"
Liczba postów: 6,575
Liczba wątków: 60
Reputacja:
0
Szanowni Państwo
Może wyjaśnijmy pewną sprawę, bo ona może sie przewijać co jakiś czas - z taką mniej więcej częstotoliwością, z jaką mieliśmy zaplanowane koncerty do końca grudnia, czyli średnio co dwa tygodnie.
Otóż, kilka miesięcy temu zwrócilły się do nas osoby związane z programem "Kuźnia talentów" proponując zorganizowanie cyklu mniej więcej 10 koncertów w róznych miastach Polski.
Wszystko dobrze żarło, ale...zdechło. Odbył się tylko jednen koncert z tego cyklu. Organizatorzy nie doszli między sobą do porozumienia i plany kolejnych zaczęły się sypać. Na tą chwilę informacje mamy takie, że przygotowywany jest z całego cyklu tylko jeden wystep - 13 grudnia 2008 w warszawskiej Sali Kongresowej. O szczegółach będziemy informować.
[b][color=#000080]Warszawskie bubki, żygolaki
Z szajka wytwornych pind na kupę,
I ty, co mieszkasz dziś w pałacu,
A srać chodziłeś pod chałupę,
Ty, wypasiony na Ikacu -
całujcie mnie wszyscy w dupę.[/color][/b]
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Czyli - jak rozumiem - z Wrocławia też nici.
Nie wiedziałem, co odpowiadać. Zatem przekażę zainteresowanym.
Szkoda.
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):13 grudnia 2008 w warszawskiej Sali Kongresowej. O kurde.
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Paweł Konopacki napisał(a):Na tą chwilę informacje mamy takie, że przygotowywany jest z całego cyklu tylko jeden wystep - 13 grudnia 2008 w warszawskiej Sali Kongresowej. Przerzuciliście się na balet?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.pkin.pl/aktualnosci/#259">http://www.pkin.pl/aktualnosci/#259</a><!-- m -->
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Czyli - jak rozumiem - z Wrocławia też nici. tak. generalnie, to przepraszamy tych wszystkich, którzy juz pewne informacje - nie zawsze zresztą od nas - mieli na temat tych koncertów. Staramy sie, aby to, co pewne, było na naszej stronie www. No, ale i to nie zawsze jest skuteczne, bo np. koncertw Poznaniu był juz pewny (były bilety, ludzie dzwonili do rektoratu żeby robić rezerwacje, ileś tam miejsc sprzedano) po czym organizator wycofał sie z terminu.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
No cóż...
Troche bardzo szkoda.
Mam nadzieje, że ten koncert w Kongresowej nie będzie z kategorii "pół-otwartych" i każdy chętny będzie mógł nabyc bilet.
Jednocześnie może warto byłoby wyrzucic te koncerty z zakładki "imprezy". Ale to już chyba do Adminów prośba.
No nic.
Pozdrawiam,
Maciek
Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Maciek S. napisał(a):Jednocześnie może warto byłoby wyrzucic te koncerty z zakładki "imprezy". Ale to już chyba do Adminów prośba. Ten (i inne, poza warszawskim) koncert został wykasowany
Reputacja:
0
ann napisał(a):Ten (i inne, poza warszawskim) koncert został wykasowany Dziękuje! Jasnośc sytuacji ułatwia egzystencje i odwodzi od zawodów;-)
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 3
Reputacja:
1
Mam pytanie: czy koncert we Włoszczowej jest aktualny czy to także w ramach nieszczęscnego turnee zorganizowanego przez Tvp? Pytam bo chętnie bym sie wybrała.
I czy wiadomo już czy koncert w Kongresowej się odbędzie? A jeśli ta, to czy ma tam wystąpić tylko Trio ŁCh czy także inne zespoły?
"Gruba Świnia"
Reputacja:
0
Święta Krowa napisał(a):Mam pytanie: czy koncert we Włoszczowej jest aktualny czy to także w ramach nieszczęscnego turnee zorganizowanego przez Tvp? Pytam bo chętnie bym sie wybrała.
I czy wiadomo już czy koncert w Kongresowej się odbędzie? A jeśli ta, to czy ma tam wystąpić tylko Trio ŁCh czy także inne zespoły? Naprawdę tych pytań nie można było zadać pisząc ze swojego, że tak powiem, normalnego konta?
Ja rozumiem, że pewne treści - żeby nie zarobić bana - trzeba pisać anonimowo - zwłaszcza, jak się ma odwagi tyle, co dioptrii w okularach.
Ale to?
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł, ale po co Ty w ogóle reagujesz?
Reputacja:
0
Simon napisał(a):Paweł, ale po co Ty w ogóle reagujesz? Bo mnie to niezmiennie zdumiewa. Z jednej strony co rusz to niektórzy produkują kolejne posty o podłości innych, o swojej szczerości, a potem - w najbanalniejszej nawet sprawie nie potrafią zachować się zgodnie z zasadami, o których tyle mówią. Po prostu tego nie rozumiem. Po co te kombinacje z IP, z logowaniem, z jakimiś podchodami itp. Po co, zwłaszcza, że i tak wiadomo kim jest ŚK, albo - ściślej mówiąc - z kim jest związana.
Ty, wypasiony na Ikacu -
Reputacja:
0
Paweł Konopacki napisał(a):Z jednej strony co rusz to niektórzy produkują kolejne posty o podłości innych, o swojej szczerości, a potem - w najbanalniejszej nawet sprawie nie potrafią zachować się zgodnie z zasadami, o których tyle mówią. Po prostu tego nie rozumiem. Po co te kombinacje z IP, z logowaniem, z jakimiś podchodami itp. Po co, zwłaszcza, że i tak wiadomo kim jest ŚK, albo - ściślej mówiąc - z kim jest związana. Ale Paweł - tego nie trzeba rozumieć. To wystarczy okrasić moczem.
Liczba postów: 1,211
Liczba wątków: 84
Reputacja:
0
Święta Krowa napisał(a):I czy wiadomo już czy koncert w Kongresowej się odbędzie? A jeśli ta, to czy ma tam wystąpić tylko Trio ŁCh czy także inne zespoły? Podobno ma wystąpić jeszcze Święta Krowa z zespołem Downa.
[color=#0000FF][i]Gałąź kona najpiękniej,
Bo umiera, gdy pęknie
Pod owoców zwieszonych
Ciężarem.
Mnie zaszkodził łyk godzin,
Ale jak tu być zdrowym?
Wódki miarę czas leje za barem.[/i][/color]