Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
Kuba Mędrzycki napisał(a):To jakiś spam.
To już zdaje się trzeci wątek, w którym to 'coś' daje wyraz swej bezgranicznej miłości do tego wykonawcy. Owszem, ale stałem się bezpośrednim adresatem komunikatu, więc poczułem się zobowiązany odpowiedzieć. Choć nijak nie łapię tekstu o patyczkach.
Reputacja:
0
44wwww444 napisał(a):(to z tekstu mistrza Jacka Kaczmarskiego). Wszyscy tutaj doskonale wiedzą z jakiego i czyjego to tekstu.
44wwww444 napisał(a):A tak jakoś mi się skojarzyło z tymi patyczkami To czego nie łapię - to CO Ci się skojarzyło z tymi patyczkami.
Liczba postów: 367
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
dżizyz.. :ups:
nie znam człowieka (?)
Mów mi to co dzień: oni górą
Reputacja:
0
44wwww444 napisał(a):A tak mi się skojarzyło, że np. tylko raz może nastąpić otwarcie danego sezonu. Aha, to dlatego piszesz w wątku sprzed niemal dwóch lat...
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Przepraszam ,ale nie moge nigdzie znalezc ogloszen koncertow WSJK na ten sezon,jak rowniez w imprezach nie widze ,zadnegoo kooncertu piosenek Mistrza w calej Polsce to samo Listopad,prosze o pomocv i wskazowki ,gdzie mozna znalezc jakies wzmianki nt gdzie kto i kiedy gra piosebnki Mistrza?????
Dzieki.
Liczba postów: 2,306
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Na stronie WSJK na pewno możesz znaleźć, od tego ona jest.
"In the city od blinding lights..."
--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Przepraszam ,ale nie moge nigdzie znalezc ogloszen koncertow WSJK na ten sezon Trzeba umieć korzystać z netu. Lub chociaż tylko z wyszukiwarki. Ale ciężko nadrobić stracone lata...
Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
No ale właśnie, Simon: dlaczego ogłaszasz, zaplanowany na 25 października, koncert na portalu nasza-klasa, a nie na forum?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 4,151
Liczba wątków: 85
Reputacja:
0
Mnie tez brak informacji o kaczmarofilskich imprezach - podobnie bylo z Marszowicami. Wiekszosc wiadomosci znalazla sie na Facebook.
Potrafie korzystac z netu i wyszukiwarki, ale to tu na stronie - pod haslem WSJK, Marszowice itp -chce widziec te informacje. Oraz pokoncertowo/poimprezowe wrazenia/zdjecia. W koncu to jest najwazniejsza kaczmarska strona.
O koncertach np. TLCh dowiaduje sie z maili, ale to sa koncerty, nie imprezy polaczone ze wspolnym spiewem, graniem..wiec latwiej mi sobie wyobrazic...Zreszta to od lat moj zespol ''epigonski'' nr 1 i wiem co potrafia, a np
ciekawi mnie jak ostatnio wypadl Michal Wilgocki, ktorego spiew szalenie spodobal mi sie w Marszowicach.
Rozumiem, ze jest strona salonowa i strona Triady, ale bardzo prosze, niech i na stronie Kaczmara beda wiadomosci (nie tylko na witrynie w dziale ''koncerty''). Jesli byly, a ja przeoczylam, bo nie czesto teraz zagladam, to przepraszam.
pozdrawiam
e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):dlaczego ogłaszasz, zaplanowany na 25 października, koncert na portalu nasza-klasa, a nie na forum? Zbrozi - przede wszystkim: jest strona WSJK, która jest pierwszym i podstawowym źródłem informacji.
Jeśli już się czepiasz - to dodam, że "najskuteczniejszym" ogłoszeniem jest to z fb.
A tu? Znowu będę musiał czytać Twoje jęki: czemu w poniedziałek a nie we wtorek? Czemu we wtorek a nie w środę?
Elzbieta napisał(a):Rozumiem, ze jest strona salonowa i strona Triady, ale bardzo prosze, niech i na stronie Kaczmara beda wiadomosci Elu i Zbrozi - na stronie WSJK od dawna jest newsletter, który sprawia, że wszelkie informacje o aktualizacjach na stronie spływają bezpośrednio do Ciebie, nie trzeba niczego szukać.
Ale wedle życzenia, mogę wklejać linka i tu. Zwłaszcza, jeśli chodzi o listopad - bo to trochę inny Salon niż pozostałe w roku.
Reputacja:
0
Podstawa jest i bedzie dla mnie strona <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl">http://www.kaczmarski.art.pl</a><!-- m -->, mimo swietnej strony Salonowej.
Ale juz dobrze, jak ktos ma ochote,to przeciez moze napisac cos w rodzaju recenzji ze spotkania, moze wywiazac sie dyskusja. Juz sie nie spieram.Dobrze, ze robisz te spotkania -to jest najwazniejsze.
A swoja droga, chetnie uslyszalabym jeszcze raz obu Michalow. Mieszkanie z dala od Was wszystkich okazalo sie miec i zle strony....
pozdrawiam
A wiadomosci mozesz i tak podawac
e.
Reputacja:
0
Elzbieta napisał(a):Podstawa jest i bedzie dla mnie strona <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.kaczmarski.art.pl">http://www.kaczmarski.art.pl</a><!-- m -->, Elu, zlituj się...
Oczywistym jest, że miałem na myśli to, iż podstawą informacji o tym, co dzieje się na Salonie jest strona WSJK. I to jest fakt.
Ale dobrze, powrócę do anonsowania wydarzeń na forum. Kiedyś o tym zapomniałem, potem drugi raz i tak się przyzwyczaiłem.
Póki co:
Reputacja:
0
Dziękuję, nie zlituje się.
Twoja inicjatywa WSJK jest genialna i jedyna w Polsce. Pamiętam jak komuś z widowni pozwoliłeś wejść na scenę. Pamiętam przypadkowych ludzi, którzy przyszli tuz przed zamknięciem. Barmance powiedzieli, ze nie musza nic zamawiać (już zamykała bar), tylko niech pozwoli posłuchać- a to już nie był koncert, a wspólne śpiewanie. I po prostu chce jak najwięcej wiedzieć. Będę zaglądać na Salonowa stronę częściej...i śledzić Michała Wilgockiego -bardzo mi się spodobał.
e.
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Ok.,tyle ,ze szukalem na stronie WSJK i nic nie bylo -tylko czas stracilem ,nie bylo wzmianki o koncertach,a tak poza tem to cos ubogo ten pazdziernik wyglada ,czyzby tam juz nikt nie wystepowal procz Triady i w kolko Macieju tych samych "Artystow"???
kle kle ...
Reputacja:
0
Gdybyś potrafił posługiwać się myszką - może z czasem udałoby ci się odnaleźć informacje o każdym, comiesięcznym koncercie z udziałem różnych wykonawców.
Elzbieta napisał(a):Pamiętam jak komuś z widowni pozwoliłeś wejść na scenę. Tak, to się zdarza. Zwłaszcza w tej "drugiej" części imprezy. Oczywiście, nie wiąże się to - z reguły - z silnymi doznaniami artystycznymi , ale nie o to chodzi. Liczy się atmosfera, fakt, że na Salon po prawie czterech latach wciąż przychodzą nowe osoby, które znają na pamięć teksty większości śpiewanych tu utworów Jacka. To miła dla mnie konstatacja.
|