Liczba postów: 4,748
Liczba wątków: 613
Reputacja:
0
Zamieszczam na prośbę Jacka Pechmana:
Awizowany na 7 września br. koncert Przemysława Gintrowskiego w studio S-1 im. W. Lutosławskiego Polskiego Radia w Warszawie – promujący nową płytę „herbertowską” pod tytułem „Tren” , nie odbędzie się. Powodem jest wypadek samochodowy jakiemu uległ artysta. Przemysław Gintrowski doznał skomplikowanego złamania nogi i po operacji przechodzi obecnie rehabilitację.
Mamy nadzieję, że niebawem będziemy mogli poinformować wszystkich miłośników twórczości Przemysława Gintrowskiego o nowym terminie koncertu.
Jacek Pechman
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Jak mi teraz niesamowicie glupio, ze niecierpliwilem sie, ze jeszcze nie ma zadnych informacji ;(
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
jodynka napisał(a):miałam wielką ochotę wybrać się na ten koncert...
Ja raczej nie miałem, ale oczywiście należy życzyć panu Przemysławowi szybkiego powrotu do zdrowia i formy.
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 45
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):
miałam wielką ochotę wybrać się na ten koncert...
Ech, ja też.
To miał być mój pierwszy koncert Przemysława Gintrowskiego. O tym w kwietniu dowiedziałam się tydzień po, o tym w maju dowiedziałam się właściwie na czas, ale musiałam być wtedy poza Warszawą.
Życzenia powrotu do zdrowia i zrealizowania tego koncertu.
[size=85]"Z bólem głowy dla Ciebie i Wódki
z przeziębionym sercem i katarem wiary
nieufny i nieznany
strofowany
i czerwony
jak Ty."[/size]
Liczba postów: 146
Liczba wątków: 15
Reputacja:
0
Wypadek jaki przydarzył się Przemysławowi Gintrowskiemu w lipcu br. skomplikował sprawy związane z nową płytą "herbertowską" artysty i jego koncertami.Kilka z nich w sierpniu i we wrześniu trzeba było odwołać. Na szczęście udało się projekt płyty "Tren" uratować...
-20 października br. Przemysław Gintrowski rozpoczyna w Polskim Radio sesję nagraniową płyty z udziałem orkiestry - przyznaje Jacek Pechman.
- Co prawda, płyta miała być tzw. płytą live, z udziałem publiczności, ale musieliśmy z tego zrezygnować ze względu na to, że największe Studio S1 im. Lutosławskiego w Polskim Radio miało już po 7 września zarezerwowane wszystkie terminy. Mamy nadzieję, że później za to uda się zorganizować w tym studio koncert promocyjny płyty - dodaje Jacek Pechman.
Wszystkich miłośników twórczości Przemysława Gintrowskiego pragniemy poinformować, że 18 października br. odbędzie się koncert artysty we Wrocławiu.
(redi)
Ze strony <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.gintrowski">www.gintrowski</a><!-- w --> art.pl. Czyli będzie! Wie ktoś coś dokładniej o tym koncercie we Wrocławiu?
Padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
i wstać!
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Ja mogę powiedzieć, że zrobie wszystko, żeby na koncercie być. O biletach, podobnie jak ReDi, jeszcze nic nie wiem.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Reputacja:
0
Torrentius napisał(a):O biletach, podobnie jak ReDi, jeszcze nic nie wiem.
Jak będziecie wiedzieć, to proszę dajcie znać jak najszybciej.
Padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
i wstać!
Reputacja:
0
Dzięki
Padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
padać i wstawać
i wstać!
Liczba postów: 1,284
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Byłem po bilety i pierwsze 11 rzędów jest zarezerwowane dla uczestników spotkań literackich (to około połowy).
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."