06-13-2008, 06:04 PM
Ciekawy jestem
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Ankieta: Co będę oglądać / oglądam / oglądałam -em Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
FPP Opole 2008 | 2 | 8.33% | |
Euro 2008 (Holandia:Francja) | 12 | 50.00% | |
Żadne z powyższych | 10 | 41.67% | |
Razem | 24 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Oglądamy Opole, czy Euro?
|
06-13-2008, 06:04 PM
Ciekawy jestem
06-13-2008, 06:06 PM
Euro.
A do tego czasu - siatkówkę
06-13-2008, 06:12 PM
pkosela napisał(a):Oglądamy Opole, czy Euro?Szczerze? Ani jedno ani drugie.
06-13-2008, 11:27 PM
wracając spod Wawy miałem okazję posłuchać co tam prezentuje sobą Opole... zdecydowanie wolę naszych w piłkę niż nasze śpiewające gwiazdki :/
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
06-14-2008, 09:50 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Szczerze? Ani jedno ani drugie.Ja mam to samo! Ani Euro, ani Opole mnie jakoś nie pociągają, za to mam zaległości w ponagrywanych programach i filmach, które zaczęłam nadrabiać.
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
06-14-2008, 09:52 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://muzyka.onet.pl/0,1769255,newsy.html">http://muzyka.onet.pl/0,1769255,newsy.html</a><!-- m -->
Plus Leonardo i Mach
06-14-2008, 10:35 AM
Oczywiście Euro. Czemu oczywiście? Bo od dzieciaka interesuje mnie piłka nożna. Nawet zbierałam odznaki klubów sportowych i swego czasu znałam tabele 1 i 2 ligi na świecie- włącznie z nazwiskami zawodników. Teraz już nie mam na tyle czasu..nawet kolekcje powoli sprzedaje, ale miłość została i zostanie na zawsze..chyba ze na starość jakaś demencja mnie dotknie ;( .
ela
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-14-2008, 10:37 AM
Zdecydowanie Euro.
Choć jeszcze nigdy nie oglądałem imprezy sportowej komentowanej na tak żenująco niskim poziomie... Mam tu na myśli głównie zapraszanych "ekspertów": Hajtę, Świerczewskiego, Brzęczka, Kowalczyka... Co to za pomysł, by zapraszać do stołu jakośtam zdolnych niegdyś piłkarzy, ale za to totalnie beznadziejnych rozmówców... Podczas rozgrywek Ligi Mistrzów uwielbiałem słuchać Pola i Steca, fantastycznych "piłkarskich" dziennikarzy o ogromnej wiedzy, pamięci, mających świetne poczucie humoru i umiejętność celnego diagnozowania, porównywania, postrzegania, obrazowania. Tymczasem kiedy słucham peror tych prostaków (w sensie kompetencji werbalnych), to szlag mnie trafia. Podczas przerw większość czasu zajmują reklamy, ale jakiś palant wymyślił sobie, że każdy mecz będzie komentował jakiś dziennikarz plus dyżurny cymbał z zaplecza polskiej ligi... I to mi psuje nieco radości z oglądania spotkań. Jedyna para: Borek & Kołtoń - to w miarę ciekawa propozycja. Co z tego, skoro dopuszczają ich do głosu jedynie podczas kopaniny największej jak do tej pory żenady tych Mistrzostw, czyli... nas. 8o
06-14-2008, 11:52 AM
Elzbieta napisał(a):Nawet zbierałam odznaki klubów sportowychJa zbieram nadal, ale tylko piłkarskich. Oczywiście Euro.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
06-14-2008, 11:57 AM
Torrentius napisał(a):Ja zbieram nadal, ale tylko piłkarskich.No, ja tez tylko piłkarskich! Plus jedna hokejowahiladelphia Flyers. e
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-14-2008, 05:26 PM
Kto nie oglądał Opola uchronił się od oczopląsu. TVP postawiła na wizję (według mnie - chorą), zapominając, że impreza cały czas nosi nazwę Festiwal Polskiej Piosenki. Dobrze podsumował to Młynarski mówiąc: "Pamiętam koncert z 1977 roku, który robiliśmy razem z Agnieszką Osiecką i Jonaszem Koftą, pamiętam tamtą atmosferę. Chciałbym żeby tamta atmosfera wróciła" (cytat z pamięci). I tu szacunek dla Adama Nowaka za okiełznanie opolskiej publiki! Poza kilkoma ciekawymi wykonaniami piosenek Młynarskiego (m.in. świetna "Kołysanka Rosemary") można (nie)spokojnie oglądać mecze (przynajmniej mniej fajerwerków i spokojniejsze prowadzenie kamer). Dziś raczej nic ciekawego. Jakoś nie wierzę, żeby Kabareton zbliżył się po latach do tamtego poziomu... Może dla sentymentalnych jutrzejszy koncert wspomnieniowy będzie ciekawy...
06-14-2008, 05:55 PM
pkosela napisał(a):"Pamiętam koncert z 1977 roku, który robiliśmy razem z Agnieszką Osiecką i Jonaszem Koftą, pamiętam tamtą atmosferę. Chciałbym żeby tamta atmosfera wróciła"Jeśli to jest ten koncert, o którym myślę, to był super. To chyba na nim Stuhr zaśpiewał " Śpiewać każdy może"po raz pierwszy , to na nim Kofta przepraszał Polaków za " Radość o poranku" . Nie wiem ile bym oddała, żeby mieć ten koncert.
Plus Leonardo i Mach
06-14-2008, 06:07 PM
tmach napisał(a):To chyba na nim Stuhr zaśpiewał " Śpiewać każdy może"po raz pierwszy , to na nim Kofta przepraszał Polaków za " Radość o poranku"Tak, to było to Opole '77 tmach napisał(a):Nie wiem ile bym oddała, żeby mieć ten koncert.Hmmm... Sprawdzimy
06-14-2008, 07:48 PM
Mecz Holandia- Francja był tak dobry, żę odpowiedź klarowna: Zdecydowanie EURO!!
06-15-2008, 12:49 AM
A ja dziś - zamiast w TV wpatrywałam się w gołąbki na jutrzejszy obiad!...
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
06-16-2008, 07:57 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://muzyka.onet.pl/10172,60574,galerie.html">http://muzyka.onet.pl/10172,60574,galerie.html</a><!-- m --> - zwątpiłem w sens płacenia abonamentu.
Doda artystką roku.... :evil:
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-16-2008, 08:01 AM
Zbrozło napisał(a):http://muzyka.onet.pl/10172,60574,galerie.html - zwątpiłem w sens płacenia abonamentu.Superjedynki przyznają chyba widzowie
06-16-2008, 08:04 AM
ann napisał(a):Superjedynki przyznają chyba widzowieNo to chyba widzowie jedynki.
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-16-2008, 08:30 AM
Zbrozło napisał(a):No to chyba widzowie jedynki.Ano - jedynki. Ale co to ma do placenia abonamentu? Taki jest "glos ludu"
06-16-2008, 01:39 PM
ann napisał(a):Ale co to ma do placenia abonamentu?W sumie: niewiele.
06-16-2008, 02:59 PM
Dwie nagrody dla Feela też są tragiczne...
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
06-16-2008, 03:04 PM
ann napisał(a):Nie tyle widzowie, co wytwórnie muzyczne. Kilkanaście osób siedzi i stuka tysiące smsów. Koszt spory, ale interes na dłuższą metę jak najbardziej opłacalny.Zbrozło napisał(a):http://muzyka.onet.pl/10172,60574,galerie.html - zwątpiłem w sens płacenia abonamentu.Superjedynki przyznają chyba widzowie Kazia:) napisał(a):Dwie nagrody dla Feela też są tragiczne...Feel w porównaniu z większością tych plastikowych produktów, nie jest jeszcze aż tak tragiczny.
06-16-2008, 03:06 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):plastikowychsilikonowych
06-16-2008, 03:17 PM
Czyś z Zielonki czyś z Zielonek
"plastik" czyli silikonek
06-16-2008, 03:49 PM
Olo napisał(a):"plastik" czyli silikonekRymowanka ładna, ale co Ci się z Dodą bardziej kojarzy: PLASTIK<Czy>Silikon ??
06-16-2008, 03:51 PM
Zbrozło napisał(a):ale co Ci się z Dodą bardziej kojarzyMensa )
06-18-2008, 07:15 AM
"Radio to cudowny wynalazek! Jeden ruch ręki i ... nic nie słychać." :)
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|