Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wiersz Adama Ziemianina
Dla wszystkich starczy miłości...

Dobrze sie idzie
krajem nieba polnego
i krajem wiosennego lasu

Wtedy słyszysz
jak storczyki
krzycza w nieboglosy
Kochaj - tylko kochaj
dla wszystkich starczy miłosci

Mnie nie trzeba
dwa razy powtarzac
..........................................................
czy moze mi ktos pomoc... jaki obraz, film, badz videoclip moze byc ilustracja do tego wiersza

Z gory dziekuje......
Odpowiedz
Co to ma wspólnego z Jackeim Kaczmarskim? Bo nie skumałem o co ci chodzi. Jeśli nic, to nie w tym miejscu tylko w Hyde Parku trza było to zamieścić! Tongue
Odpowiedz
Ale tu też jest temat "Inni" Tongue więc chyba też może być ? Ale moge się mylić, bo nie znam jeszcze dobrze życia tego forum :]
"Pod Zawratem sobie tuptam, patrzę: trup tu, patrzę: trup tam"
Odpowiedz
To sobie przeczytaj co jest napisane w rubryce inni - "ci wszyscy których twórczość wiąże się z twórczością mistrza." Ale zresztą - co mi do tego. Piszcie co chcecie. Big Grin Ja tylko chciałem tak kulturalnie nadmienić o co chodzi. A jak już napisałaś posta zwracając mi uwagę - to trzeba było odpowiedzieć do tematu - czyli na pytanie Zielska o wideoklip czy coś tam takiego a nie pisać jakieś bezsensowne uwagi.
Pozdrawiam.
Odpowiedz
Stokrotne przepraszam Petrvs. ::flowers:: Już zauważyłam ten opis "Innych" :oops: Postaram się już wypowiadać na temat na przyszłość :wink:

Apropo odpowiedzi do tematu...to ja niestety nie mogę pomóc Sad
Odpowiedz
Tylko żeby tu do rękoczynów nie doszło TongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue
Odpowiedz
Z mojej strony ich nie będzie Tongue Tongue
Ja jestem bezkonfliktową osobą :roll: , a już tym bardziej nie chce zaczynać od tego mojego pobytu na forum... :wink:
Odpowiedz
taaa... bezkonfliktowa osob :o a..... chyba jak spisz ... nie pamietasz szponow wbitych w moja bezbronna szyje :?: Petrvs, strzez sie Jej :!:
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Odpowiedz
No może i ta szyja była bezbronna, ale co z rękami i nogami :?: A pozatym kto zaczynał i prosił się sam o to zatapanie "szponów"? Tongue Tongue
A co do tego spania to żebyś się nie pomylił Tongue Już nie pamiętasz lunatykowania :?: Tongue

Petrvs nie musisz się mnie strzec, tylko Mat ma złe wspomnienia ode mnie :wink:
Odpowiedz
No proszę, Libiąż dominuje! Znacie się?! Ja tam nic do nikogo nie mam, mniejsza z tym. Pozdrawiam. Big Grin
Odpowiedz
No w koncu dzieki mnie pani NIeCogito jest na tym forum... 8) ... no i ksywka tez poniekad ma odemnie :wink: Pani NieCogito to jedna z pierwszych osoba ktore udalo mi sie zarazic fenomenem Kaczmarskiego Big Grin a Libiąż to taka dziura zabita dechami wiec trudno sie nie znac Big Grin
...o wierzb warkoczach
o dziewczynie

poeta milczy...
Odpowiedz
No rzeczywiście taka "dziura", że się znamy dopiero dwa latka Tongue
No dość skutecznie zaraziłeś muzyką Kaczmarskiego, myślę, że tak do śmierci będe na nią chora :wink:
Petrvs my nie dominujemy Big Grin , nas tylko dwoje jest...
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości