Liczba postów: 3,456
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Simon napisał(a):No tak... Powinienem był to przewidzieć... Flachachacha :rotfl: :rotfl: :rotfl:
O,7 dla mnie i znajomych :wredny:
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):0:7 dla kogo ?? 0.7 eL Na Gie
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 3,847
Liczba wątków: 19
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):O,7 dla mnie i znajomych :wredny: Azali wystarczy?
stepniarz napisał(a):0.7 eL Na Gie To już bardziej...
I dość tych żartów ze Zbigniewa!
[ Dodano: 8 Czerwiec 2008, 01:57 ]
A tak, trochę nie na temat, ale jednak.
Miałam znajomego, który jeździł w pracy "pod wpływem". Zapytany o powód odpowiadał:
"Jak mam nie pić, kiedy idę do samochodu i czytam rejestrację: WAL 100 G"!
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Z bash'a
Cytat:<welim> jutro polacy strzela 6 bramek!
<megeek> tez mam taka nadzieje
<welim> Klose - 3, Podolski 3
<megeek> :/
:rotfl:
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
<!-- m --><a class="postlink" href="http://serwisy.gazeta.pl/tv/1,47855,5268950,Jerzy_Mellibruda__Zycie_wewnetrzne_kibica.html">http://serwisy.gazeta.pl/tv/1,47855,526 ... ibica.html</a><!-- m -->
Wywiad dedykowany wszystkim osobom, które mnie nie rozumieją oraz się dziwią dlaczego ciągle oglądam transmisje sportowe.
Kurcze, czy tutaj też muszą się pojawiać te durne żarty o tym ile to Polacy(Klose, Podolski, Trochowski) strzelą bramek, przecież to poziom dzieci neostrady, dowcipy zgrane, z przed 4 lat już. Dajcie sobie spokój, takie gadki 0:7 też mało śmieszne. Nie macie nic ciekawego do napisania w temacie to piszcie sobie o audycjach
pozdrawiam
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
OLI napisał(a):czy tutaj też muszą się pojawiać te durne żarty o tym ile to Polacy Piwo!
OLI napisał(a):przecież to poziom dzieci neostrady, dowcipy zgrane, z przed 4 lat już Z drugiej strony mój kolega po obejrzeniu tego teledysku, co tutaj zamieścił Adam_Leszek, uznał, że dziś też będzie 40:1. Już nie wiem co gorsze...
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Zeratul napisał(a):w sklepie naprzeciwko sprzedają te kretyńskie trąbki Wiem :zly:
..mam za oknem całą orkiestrę dętą.
Liczba postów: 1,549
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Dama Pik. napisał(a):mam za oknem całą orkiestrę dętą. "górniczo - hutnicza orkiestra dęta
robi nam pap-parara"
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
Liczba postów: 3,635
Liczba wątków: 39
Reputacja:
0
Oli, wyluzuj.
Plus Leonardo i Mach
Liczba postów: 2,038
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
w temacie wypowiedział się Bartek Chaciński na łamach Przekroju:
Cytat:Z komentatorami sportowymi jest trochę jak z żołnierzami. Każda stacja ma swoich – niczym każde państwo - ale nie każda ma dla nich jakąś sensowną robotę. Ci w stanie spoczynku prowadzą sobie spokojne życie. Prowadzenie programów w studiu albo gal sportowych to dla nich jak dla żołnierzy gaszenie pożarów albo budowanie mostów. Niby w porządku, ale nie się w ten sposób sprawdzić, na co ich naprawdę stać, dopóki nie dojdzie do pierwszego poważnego konfliktu.
Najważniejsze mecze, a już na pewno te z udziałem Polaków, komentować będzie dla Polsatu Mateusz Borek. Znam go nieźle z komentowania meczów, owszem. Ale tylko w grze „Pro Evolution Soccer" (jego rywal Szpakowski komentował konkurencyjną „FIFA”). Czyli dla tych bez dekodera Polstatu jest niezłym pilotem na symulatorze. No ale z kolei ja jestem typowym kibicem turniejowym, który uaktywnia się w czasie wielkich imprez.
Borek to laureat licznych nagród z opinią najlepszego polskiego komentatora. A przy tym człowiek, którego – w porównaniu z dziennikarzami sportowymi TVP – mało kto zna. Wiemy jedno: to mistrz prezencji w porównaniu z Dariuszem Szpakowskim. Nienagannie dobrany garnitur, elegancki zegarek, włosy na żel, zresztą włosy w ogóle. Dobrze wypada w reklamówkach programów, ma ładną żonę. Nie wiemy tylko, czy przyciśnięty, w sytuacji skrajnych emocji – a z takimi będzie miał do czynienia – będzie sypał tekstami w rodzaju „No nie może wyjść ten nasz Bąk” albo „Przenieśliśmy ciężar gry na połowę Niemców, teraz trzeba jeszcze powalczyć o odzyskanie piłki”, czy może jeszcze gorszymi. Dopiero się dowiemy, co interesujące, bo w tym momencie Borek staje się większą niewiadomą niż wszyscy chłopcy Beenhakkera.
Jest tylko jedna większa niewiadoma: Co będzie robić Dariusz Szpakowski w czasie transmisji Polsatu? Bo czy jest ktoś bardziej bezrobotny niż komentator sportowy, gdy jego stacja nie kupiła transmisji? Oto pytanie do Szpakowskiego, który poczynania swojego młodszego kolegi będzie pewnie śledził z ciekawością – w końcu rzadko ogląda mecze reprezentacji z obcym komentarzem.
no, to czekamy dzisiaj na komentarz Borka. Ja go nie znam. Ale to jeszcze o niczym nie świadczy.
Liczba postów: 768
Liczba wątków: 17
Reputacja:
0
jodynka napisał(a):Ja go nie znam. Ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Nie świadczy, bo Borek od 5-6 lat komentuje w Polsacie większość transmisji piłkarskich. Z młodych komentatorów oprócz Twarowskiego i Smokowskiego chyba najlepszy. Ale jak już pisałem "tonieto".
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Dla Jodynki piwo
Dla Oliego tez
Coraz blizej,zaraz sie zacznie,wspolczuje wszystkim,ktorym trabia pod oknem,jednak zdecydowanie lepiej dzialaja na mnie flagi. Duze piwo dla kolego,ktory napisal,ze jak ktos nie ma nic do powiedzenia w tym watku to po co glos zabiera i o tych dzieciach neostrady :rotfl: :rotfl: :rotfl: gratulacje i duze piwo-wypij drogi kolego na mij koszt podczas pierwszego sukcesu Polakow w bitwie z Niemcami od czasu Grunwaldu 1410 ) :agent: *-`-
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
Flagi flagami, a ja dzisiaj w jednej ze stacji widziałem zdjęcia, które poprzysyłali widzowie, a na których widniały ich dzieci(od naprawdę niemowlaka do 3,4 latka) poubierane i pomalowane w 'barwy narodowe'. I tak - mogliśmy zobaczyć niezwykle 'szczęśliwe' bobas w biało-czerwonych czapkach, śpioszkach, koszulkach jak i z pomalowanymi buźkami. Mój typ - 2,3 miesięczny dzieciak owinięty we flagę z czymś przypominającym skarpetę(oczywiście biało-czerwoną) na główce. I oczywiście wszystkim, łącznie z prezentującym w tv owe fotografie jest 'hihih-hahaha'! Żenada. Nie ma to jak robić z dziecka choinkę...
Tam - Apokalipsa,
Nieuchronny kres.
Tu - nie grozi nic nam,
Tu - niezmiennie jest...
Liczba postów: 2,344
Liczba wątków: 57
Reputacja:
0
Próbowałem zrobić numer z radiem. Niestety, transmisja w radiu jest opóźniona o wizję o jeden hymn, więc bez sensu.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):podczas pierwszego sukcesu Polakow w bitwie z Niemcami od czasu Grunwaldu 1410 Duchu, ja wiem, że to żart (ma dłuuugą brodę), jednak nie wiem czy ty wiesz.
Przpominam, że w 1525 roku Polacy shołdowali cały zakon Krzyżacki. To był największy sukces. Grunwald był tylko początkiem.
Dzisiaj też wygramy.
[/size]
Liczba postów: 10,487
Liczba wątków: 268
Reputacja:
0
No i mamy pierwsza bramkę strzeloną przez Polaków!
Reputacja:
0
Taki trochę Wallenrod.
[b][i][size=75]ukončite prosím výstup a nástup, dveře se zavírají[/b][/i][/size]
Reputacja:
0
gredler napisał(a):Taki trochę Wallenrod To sie dopiero okaże.
Reputacja:
0
Cicho, dopiero 5 razy Niemcy prawie strzelili gola. Jeszcze wygramy.
Liczba postów: 6,588
Liczba wątków: 189
Reputacja:
1
gredler napisał(a):Próbowałem zrobić numer z radiem. Niestety, transmisja w radiu jest opóźniona o wizję o jeden hymn, więc bez sensu. To zależy jak odbierasz Polsat. Jeśli przez zwykłą antenę, to nie będzie przesunięcia. Jeśli zaś przez kablówkę czy satelitę, no to przesuniecie oczywiście będzie. Wszystko się będzie 'zgadzać', jeśli oczywiście i radio będziesz odbierać za pomocą zwykłej anteny, a nie na przykład przez internet.
[ Dodano: 8 Czerwiec 2008, 21:27 ]
gredler napisał(a):Jeszcze wygramy. Uważasz, że MediaMarkt(skądinąd niemiecka sieć) ryzykowałaby promocję - kup u nas telewizor, a my zwrócimy Ci kasę jeśli wygrają Polacy?
Liczba postów: 3,654
Liczba wątków: 18
Reputacja:
1
Simon napisał(a):No i mamy pierwsza bramkę strzeloną przez Polaków! Wyglądał jakby się miał po niej rozpłakać...
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Wyglądał jakby się miał po niej rozpłakać... Odezwały się w Nim Polskie geny )
[/size]
Reputacja:
0
Alek napisał(a):Wyglądał jakby się miał po niej rozpłakać... Łatwiej mi znieść "płacz" Podolskiego niż radochę tego folksdojcza Klose...
Liczba postów: 1,103
Liczba wątków: 36
Reputacja:
0
Panowie nie wierze.... :znudzony: :' ( ;( :o
[ Dodano: 8 Czerwiec 2008, 21:41 ]
Wracam z kosciola a mamusia mowi,ze niestety strzelal Podolski :/ :agent: :wstyd:
Reputacja:
0
Duch77 napisał(a):Wracam z kosciola Slabo sie w tej cerkwi modliles :rotfl: ) : :o
[/size]
Reputacja:
0
Zbrozło napisał(a):Slabo sie w tej cerkwi modliles Modlił się, by Polacy strzelili - to i strzelili.
Reputacja:
0
Byli już tacy, co śnili
Chleb, Księgę i bramkę - na marne.
[/size]
Liczba postów: 5,624
Liczba wątków: 166
Reputacja:
0
Na rozluźnienie - humor z WP:
relacja na WP napisał(a):58. Groźna akcja Rogera. Polak dośrodkowywał dołem, Niemcy wybili piłkę. :rotfl:
Pozdrawiam
Z.
P.S. Meczu nie oglądam :
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno;
Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować,
A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
Reputacja:
0
Spoko, jeszcze będzie 3:2 dla Polski!
Reputacja:
0
Nie uważacie, że Podolskiemu powinni odebrać paszport?
(Przemek może założyć temat: "Brak paszportu dla piłkokopacza") :rotfl:
[/size]
|