06-04-2008, 09:40 PM
Zbrozło napisał(a):No, oczywiście że na otwartym! :rotfl:Kuba Mędrzycki napisał(a):a reszta na tych ich płatnych kanałach.A Finał ? :o
Euro 2008
|
06-04-2008, 09:40 PM
Zbrozło napisał(a):No, oczywiście że na otwartym! :rotfl:Kuba Mędrzycki napisał(a):a reszta na tych ich płatnych kanałach.A Finał ? :o
06-04-2008, 09:49 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że w Polsacie będą jedynie mecze z udziałem naszej reprezentacji, a reszta na tych ich płatnych kanałach.No, właśnie! Dokładnie nie wiem, bo mnie to - prawdę mówiąc - niespecjalnie interesuje, ale coś mi utkwiło w głowie - z jakiejś reklamy - że mecz to jedynie 8 zł... A jak masz satelitę, to nawet za darmo... Szczerze mówiąc - nie interesowałam się tym dokładniej. Kiedyś odwiedził mnie znajomy i powiedział, że będzie świetny mecz naszej reprezentacji. Chyba "wymiękł", gdy spytałam go: "a z którego roku"?
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
06-04-2008, 10:23 PM
Jest już potwierdzone na 100%, że otwarty Polsat pokaże 27 z 31 meczy, więc nie ma się o co martwić
![]()
06-05-2008, 09:45 AM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że w Polsacie będą jedynie mecze z udziałem naszej reprezentacji, a reszta na tych ich płatnych kanałach.Ciekawe ile razy trzeba będzie jeszcze napisać, że to nieprawda...
Być wciąż spragnionym - to nektar istnienia.
06-06-2008, 01:16 PM
Tak bronisz tego polsatu,ze gotow jestem pomyslec iz masz z nimi cos wspolnego :ups: :agent:
![]() A na powaznie,okazuje sie,ze prawdopodobnie nie bedzie transmisji otwarcia Euro 2008. Moim zdaniem to kolejna porazka,ale tym razem chyba polsatu i pana Solorza-to obrazuje jakie on ma podejscie do widzow. Dla mnie klimat jest najwazniejszy i te wielkie przedstawienia teatralno-muzyczne czy to przed Olimpiada letnia badz zimowa,czy wlasnie przed Mistrzostwami w pilce noznej(przynajmniej dla mnie) ,tworza jakas magie,jest to jakis prolog,ktory uwazam,ze jest dosc potrzebny,ale co tam znaczy jakis widz przeciwko wielkim i moznym tego swiata ?? :ups: ![]() ![]() ![]() [ Dodano: 6 Czerwiec 2008, 15:17 ] Swoja droga ciekawe jak z tegoroczna olimpiada w Pekinie,czy tez polsat pokonal w targach i przetargach TVP ?? ?? ?? : ![]()
06-06-2008, 01:34 PM
lodbrok napisał(a):Rzeczywiście, przeoczyłem informację z poprzedniej strony, ale to pewnie dlatego, że staram się omijać Twoje wypowiedzi.Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że w Polsacie będą jedynie mecze z udziałem naszej reprezentacji, a reszta na tych ich płatnych kanałach.Ciekawe ile razy trzeba będzie jeszcze napisać, że to nieprawda... Tutaj informacje dotyczące relacji z rozgrywek. [ Dodano: 6 Czerwiec 2008, 15:37 ] Duch77 napisał(a):Moim zdaniem to kolejna porazka,ale tym razem chyba polsatu i pana Solorza-to obrazuje jakie on ma podejscie do widzow.Wiesz, wydaje mi się, że przede wszystkim to on ma podejście do pieniędzy. to prywatny kanał, prywatna firma i jej właściciel kieruje się głównie względami ekonomicznymi jak najbardziej korzystnymi dla Jego kieszeni. I jest to całkowicie zrozumiałe. Duch77 napisał(a):i te wielkie przedstawienia teatralno-muzyczne czy to przed Olimpiada letnia badz zimowa,czy wlasnie przed Mistrzostwami w pilce noznej(przynajmniej dla mnie) ,tworza jakas magie,jest to jakis prolog,ktory uwazam,ze jest dosc potrzebnyDla mnie w ogóle. Nigdy nie obserwuję tych cyrków.
06-06-2008, 02:37 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Zapewne za trudno się do nich przyczepić...lodbrok napisał(a):Rzeczywiście, przeoczyłem informację z poprzedniej strony, ale to pewnie dlatego, że staram się omijać Twoje wypowiedzi.Kuba Mędrzycki napisał(a):Zdaje się, że w Polsacie będą jedynie mecze z udziałem naszej reprezentacji, a reszta na tych ich płatnych kanałach.Ciekawe ile razy trzeba będzie jeszcze napisać, że to nieprawda... A przecież taka jest idea forum :agent: Pozdrawiam Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
06-06-2008, 07:32 PM
No ale tak czy siak, to po co oglądać mecze gdzie nie grają Polacy
![]()
"Wszyscyśmy z płócien
Rembrandta: To tylko kwestia Światła ; "
06-06-2008, 07:35 PM
Przemek napisał(a):po co oglądać mecze gdzie nie grają PolacyŻeby popatrzeć na piłkę nożną na przyzwoitym poziomie?
06-07-2008, 04:04 PM
No i zaczelo sie ,nie wiem czy polsatowi zabraklo kasy na komentatorow,bo na razie jest zero komentarza,to niewyobrazalne w TVP,ale co tam liczy sie kasa,a widza maja no...nie powiem brzydko :
![]() Jesli tak ma wygladac jutrzejszy mecz i cale mistrzostwa-to ja chyba po raz pierwszy od ilus tam lat(tak jak Darek Szpakowski) wypisujac sie ,wyjade i zbojkotuje to pseudowidowisko :o [ Dodano: 7 Czerwiec 2008, 18:05 ] Aha teraz dopiero sie wlaczyly glosy panow komentatorow ![]()
06-07-2008, 04:14 PM
Duch77 napisał(a):Aha teraz dopiero sie wlaczyly glosy panow komentatorowPewnie nie miał im kto kartki przełożyć... ![]() Szpaka brak, oj brak...
06-07-2008, 04:53 PM
Duch77 napisał(a):Dla mnie klimat jest najwazniejszy i te wielkie przedstawienia teatralno-muzyczne czy to przed Olimpiada letnia badz zimowa,czy wlasnie przed Mistrzostwami w pilce noznej(przynajmniej dla mnie) ,tworza jakas magie,jest to jakis prolog,ktory uwazam,ze jest dosc potrzebny Duch77 napisał(a):wyjade i zbojkotuje to pseudowidowiskoJakiś taki brak konsekwencji można u Ciebie zauważyć...
06-07-2008, 07:45 PM
Mamy za nami już półtora spotkania. Póki co nasuwają mi się dwa wnioski. Komentarz na bardzo niskim poziomie, pierwszy mecz - poniżej komentarza w Wojtek Kowalczyk jako ekspert- żenada. Drugi wniosek - poziom sportowy - wysoki, oba spotkania w szybkim tempie, ciekawe. Bardzo wyczekuję jutrzejszego spotkania
![]() Co do braku Szpaka to wbrew opinii Lodbroka uważam, że akurat Darek rewelacyjnie buduje klimat i młodym gniewnym daleko do jego klasy ![]()
06-07-2008, 08:22 PM
OLI napisał(a):Darek rewelacyjnie buduje klimat i młodym gniewnym daleko do jego klasyAbsolutnie ponad wszelką wątpliwość! A juz polszczyzna Kowalczyka... :/ Przywodzi mi na mysl pewną audycję radiową... ![]()
06-07-2008, 08:34 PM
Simon napisał(a):Polecam wyciszyć dźwięk w tv, a włączyć radiową Jedynkę. Komentarz meczu kapitalnego Tomasza Zimocha - bezcenny!OLI napisał(a):Darek rewelacyjnie buduje klimat i młodym gniewnym daleko do jego klasyAbsolutnie ponad wszelką wątpliwość! ![]()
06-07-2008, 08:39 PM
Kuba Mędrzycki napisał(a):Polecam wyciszyć dźwięk w tv, a włączyć radiową Jedynkę. Komentarz meczu kapitalnego Tomasza Zimocha - bezcenny!Pozostaje tylko pytanie, jak można zapraszać do studia, takich krasomówców... Jestem pełen szacunku do Kowalczyka-sportowca, ale za mikrofonem/przed kamerą w zyciu bym go nie posadził. Nie rozumiem tych, którzy decydują o obsadzie studia komentatorskiego.
06-07-2008, 08:51 PM
Simon napisał(a):Pozostaje tylko pytanie, jak można zapraszać do studia, takich krasomówców...Zgadza się, ja dzisiaj miałem okazję posłuchać kilku minut tej żenady. To tylko potwierdza po raz kolejny poziom tej stacji. Myślę, że TVN 24 może być spokojny o swoją pozycję w obliczu startującej polsatowskiej konkurencji informacyjnej czyli Polsat News. ![]()
06-07-2008, 08:53 PM
A słyszeliście Michniewicza?! No po prostu ręce opadają.... 8o
06-07-2008, 08:54 PM
Simon napisał(a):Kowalczyka-sportowcaCóż dla mnie sportowiec to ktoś więcej niż osoba, która chleje na umór i rozmienia talent na drobne w warszawskich barach. Choć za Olimpiadę `92 - szacunek.
06-07-2008, 09:21 PM
Ci pseudokomentatorzy nie umywaja sie do Szpaka czy Szarana.Nadal podtrzymuje,ze to byl fatalny pomysl oddawac schede transmisji z TVP do smiesznego Polsatu-komercha totalna wychodzi-i niestety do tego dazy caly kraj w prawie kazdej dziedzinie-zal ;(
![]() ![]()
06-07-2008, 09:24 PM
OLI napisał(a):za Olimpiadę `92 - szacunek.To miałem na myśli. OLI napisał(a):chleje na umórNie wiem, nie pijam z nim. Duch77 napisał(a):pseudokomentatorzy nie umywaja sie do Szpaka czy SzaranaSzpak - jak najbardziej. Szaran - nieeeee... :'
06-07-2008, 09:27 PM
Przed laty czesto tak robilem jak mowi Kuba-to naprawde pomaga czesto nie rzucic kapciem w telewizor z powodu zenujacego komentujacego :'
Jakies 20min. temu byl komentarz Jacka Gmocha na TVPinfo na regionalnej i od razu roznice i widac i slychac, dlaczego te .... (wybaczcie, nie uzyje epitetu),nie zatrudniaja takich specjalistow do komentowania ?? ?? ?? Przeciez ci amatorzy psuja swoim gledzeniem caly mecz !! !! !! Kuba masz racje od jutra uruchamiam radio :agent: ![]() ![]() ![]()
06-07-2008, 09:30 PM
Duch77 napisał(a):byl komentarz Jacka Gmocha na TVPinfo na regionalnej i od razu roznice i widac i slychacŻartujesz sobie? :rotfl: Akurat, kto jak kto - ale Gmoch to już klasyka parodii. Gwiazda łapu-capu, wrzut wszelakich i jutubów. :rotfl:
06-07-2008, 09:31 PM
Panowie a co sadzicie o jutrzejszym spotkaniu ?? Jest szansa ?? Widzialem na miescie ludzie od kilku dni w samochodach flagi narodowe powywieszali
![]() Bardzo pozytywnie odbieram te zrywy patriotyzmu,ale...
06-07-2008, 09:35 PM
Duch77 napisał(a):Bardzo pozytywnie odbieram te zrywy patriotyzmu,ale...Ja nie - w sklepie naprzeciwko mojego bloku sprzedają te kretyńskie trąbki - każdy musi wypróbować... Poza tym dla mnie to tyle ma wspólnego z patriotyzmem co... Ot ludzi chcę się powygłupiać/poszpanować flagę na antenie samochodu (kto większą ![]() Pozdrawiam Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size]
06-07-2008, 09:36 PM
Duch77 napisał(a):Bardzo pozytywnie odbieram te zrywy patriotyzmuTo bardzo ciekawe, bo przeciez nie identyfikujesz sie z Polską jeno z Ukrainą: Duch77 napisał(a):To bardziej hymn Ukrainy__________________________________________________________ Duch77 napisał(a):Panowie a co sadzicie o jutrzejszym spotkaniu0:3
06-07-2008, 09:37 PM
Duch77 napisał(a):Jest szansaU mnie największa szansa jest na 0.7. A u Ciebie?
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-07-2008, 09:47 PM
Ja też nie pijam z Kowalem, ale znam takich, którym się zdarzało
![]() Co do samego meczu, jestem dobrej myśli ![]()
06-07-2008, 10:02 PM
Tak drogi Simonie,ale nie zapominajmy,ze moja mamusia pochodzi od Ulanow
![]() 0:3 dla kogo ?? 0:7 dla kogo ??
06-07-2008, 10:07 PM
Duch77 napisał(a):0:3 dla kogoNo tak... Powinienem był to przewidzieć... :rotfl: |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|