06-16-2008, 09:14 PM
Sluchajcie a czemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beer ?? ?? ?? :/ :zly: :o ;(

Euro 2008
|
06-16-2008, 09:14 PM
Sluchajcie a czemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beer ?? ?? ?? :/ :zly: :o ;(
![]()
06-16-2008, 09:15 PM
Duch77 napisał(a):Sluchajcie a czemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beerPonieważ nie możesz Sam sobie postawić piwa ![]() Ale inni mogą Tobie ![]()
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-16-2008, 09:20 PM
Duch77 napisał(a):Simon za to piwo dla ciebieO, k...wa... Przełom kopernikański, początek epoki wielkich odkryć... Duch opanował skomplikowaną procedurę stawiania piwa... Duch77 napisał(a):zemu pod moim nickiem nie ma rysunku z napisem beerNo tak, typowe... Skoro się jest członkiem (sic!) własnego fan clubu, jak tu nie stawiać sobie piwek. :rotfl: Zbrozło napisał(a):O ja p***doleUff... Jednak będę z Ciebie ludzie, Zbrozło. ![]()
06-16-2008, 09:21 PM
jezu... duch w końcu piwo postawił :o :o :o
duchu apeluję do ciebie o nie wypisywanie tu farmazonów... dziękuję ![]()
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.stepniarz.pl">http://www.stepniarz.pl</a><!-- m -->
06-16-2008, 09:24 PM
Simon napisał(a):Uff... Jednak będę z Ciebie ludzie, Zbrozło.Simon. Nie jesteś pierwszym, który to odkrył ![]()
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach. My chcemy Boga w książce, w szkole, W godzinach wytchnień, w pracy dniach. [/size] [b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
06-16-2008, 10:34 PM
no i wszyscy zapragneli zwolnić trenera - tak redaktor prowadzący wywiad (swoją drogą - po niemiecku mówi jak kiepski gastarbeiter) jak i nestor polskiej piłki - Tomasz Iwan ( z wyglądu dziad proszalny)
06-16-2008, 10:49 PM
Szukaja kozla ofiarnego,a dla mnie nalezy zwolnic ta cala bande z PZPN,przeciez to oszusci i zlodzieje-ten Listkiewicz to az osiwial z tych klamstw i oszustw-to byly komunista i szaqchraj. Poza tym uwazam,ze oni codziennie na panienki chodza i pija wodke i maja gdzies wszystko i wszystkich-stad takie wystepy. Dostaja miliony-tylko za co ?? ?? ?? ?? ?? :agent:
![]() ![]() ![]()
06-16-2008, 10:53 PM
Zer, wybacz, nie pomyślałem.
06-16-2008, 11:01 PM
Duch77 napisał(a):ze oni codziennie na panienki chodza i pija wodke i maja gdzies wszystko i wszystkich-stad takie wystepy. Dostaja miliony-tylko za co ??Nie wiem, ale zmieniam studia ![]()
06-17-2008, 06:32 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.euro2008.pl/news/saganowski_to_nie_byly_rezerwy_59661.html">http://www.euro2008.pl/news/saganowski_ ... 59661.html</a><!-- m -->
Zwroccie uwage na 1,4 i 5 komentarz kibicow d ![]() [ Dodano: 17 Czerwiec 2008, 08:49 ] <!-- m --><a class="postlink" href="http://www.euro2008.pl/news/oceny_polak_w_za_mecz_z_chorwacj__59656.html">http://www.euro2008.pl/news/oceny_polak ... 59656.html</a><!-- m --> [ Dodano: 17 Czerwiec 2008, 08:50 ] A tu jeszcze cos na deser ![]()
06-17-2008, 07:06 AM
Alek napisał(a):Nie wiem, ale zmieniam studiaNie zmieniaj. Kto będzie specem od bolu na forum? ![]() ![]() Widzicie, ja prywatnie uważam, ze Polska osiągnęła bardzo wiele kwalifikując sie do EURO 2008 i nie należało sie niczego więcej spodziewać. Gdyby udało im sie wyjść z grupy-super, jeśli nie i tak zrobili co mogli.To nie była kwestia detali, a różnica klas, po prostu. Kwestia detali to jest miedzy Holandia a Francja czy Włochami. Nie wiem, czemu oczekiwania kibiców były tak wygórowane.Wiadomo, ze trener odejdzie sam. e.
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-17-2008, 08:08 AM
Elzbieta napisał(a):Kto będzie specem od bolu na forum?A, nieważne ![]() Elzbieta napisał(a):Chyba, ze zostaniesz lekarzem kadry??Szczerze, to nie wykluczam pójścia w tę stronę ![]() Elzbieta napisał(a):jeśli nie i tak zrobili co mogliNo właśnie nie wydaje mi się. To znaczy, też uważam, że awans do Euro zupełnie wystarczył i nic do Beenhakkera nie mam, ale jestem trochę zawiedziony stylem gry. Brak mi było Smolarka i Krzynówka z czasów eliminacji. Nie wiem, czy błędem nie było odstawienie Bronowickiego, Kuba okazał się niezastąpiony... A poza tym, brak było u Polaków jakiejś zawziętości, woli walki. Austriacy, teoretycznie dużo słabsza drużyna, gryźli trawę żeby się pokazać i stawiali silniejszym twardy opór. A w Polaków przeciwnicy wchodzili jak w masło. Gdyby nie Boruc, to skończylibyśmy z dziesięcioma bramkami w plecy.
06-17-2008, 08:18 AM
Alek napisał(a):jestem trochę zawiedziony stylem gryNo widzisz-ja nie, bo sie niczego innego nie spodziewałam. Niestety Polski nie oglądałam w eliminacjach -znam suche rezultaty i krótkie urywki z programu 'droga do EURO'. e
(Drobnych utrapień lichy towar) Płacić rozpaczą, gniewem, strachem, Zużywać w kłótniach cenne słowa'
06-17-2008, 08:43 AM
No to co ... już po Euro ... teraz ja jestem Kubica, a wy jesteście Krzynówek.
[img]http://www.challenge-roth.com/img/challengeroth-logo.gif[/img] Unten 10.
06-17-2008, 09:02 AM
ja napisał(a):No to co ... już po EuroNo, jeszcze nie. Zależy dla kogo. Mnie ucieszyła obecność Polski i nic poza tym.Pogadamy jak 'moi' zwyciężą! ![]() e.
06-20-2008, 06:34 AM
<!-- m --><a class="postlink" href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Bastian_Schweinsteiger">http://pl.wikipedia.org/wiki/Bastian_Schweinsteiger</a><!-- m -->
Ponoć słowo Schweinsteiger w wolnym tłumaczeniu na język polski oznacza jadącego na świni. Co w związku z finałami mógł przewidzieć Jacek Kaczmarski? "A ja dosiadam świni! I diabłów sto mnie goni! Wy, sobą zajęci, odwróćcie się byście widzieli! Tu chlusta piwo w gębę moją z dzbana w małpiej dłoni, Na pierś owłosioną leci z brody i pełnej gardzieli!" ![]()
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
06-20-2008, 07:19 AM
A jak typujecie Niemcow ?? ?? ??
I dzisiejszy mecz Chorwacja vs Turcja. No i kto jesli juz nie Polacy zdobedzie mistrza ?? ?? :agent: : ![]() ![]() ![]() ![]()
06-20-2008, 08:53 AM
Duch77 napisał(a):kto jesli juz nie Polacy zdobedzie mistrzaHolandia! A jeśli nie Holandia, to wszyscy, byle nie Włosi.
06-20-2008, 09:40 AM
jodynka napisał(a):wszyscy, byle nie Włosii nie Niemcy
"Nie sposób zrozumieć dziejów narodu polskiego - tej wielkiej tysiącletniej wspólnoty, która tak głęboko stanowi o mnie, o każdym z nas - bez Chrystusa."
Jan Paweł II
06-20-2008, 11:30 AM
A wiec Jodynka i ja stawiamy na Holandie,a kto osmieli sie postawic na inna druzyne?
Moze pobawimy sie w zaklady przedmeczowe? ![]() Zwyciezcy otrzymuja od przegranych dobra tequile lub dwie,co panstwo na to ?? I pozniej sie spotykamy i wspolnie pijemy i swietujemy ?? *-`- :agent: d ![]()
06-20-2008, 11:34 AM
Duch77 napisał(a):A wiec Jodynka i ja stawiamy na Holandie,Od początku i jak zawsze na Holandię e.
06-20-2008, 12:55 PM
Ja zawsze stawiam na Kamerun, ale na tych mistrzostwach to chyba nie wygram :/
/edit Więc, jeśli się spotkamy to po prostu wezmę butelkę TQLI : ![]()
NestSite
http://www.arturkaczorek.pl
06-20-2008, 05:31 PM
Duch77 napisał(a):No i kto jesli juz nie Polacy zdobedzie mistrzaHolandia ![]() No... ostatecznie mogą być Włosi ![]()
06-21-2008, 09:51 AM
ann napisał(a):o... ostatecznie mogą być Włosio nie! tylko nie Włosi! Cholera, ale komu kibicować w półfinale Niemcy-Turcja? Matko, obie drużyny powinny odpaść w tym półfinale... A jak Turcy zdobędą tytuł mistrzów (co oczywiście się nie zdarzy, bo Holendrzy ich rozniosą, jeśli w ogóle Turcy wejdą do finału), to się chyba zapłaczę... ann napisał(a):Holandiaann, to komu w takim razie będziesz kibicować, kiedy w półfinale znajdą się Włosi z Holendrami? ![]()
06-21-2008, 01:17 PM
jodynka napisał(a):A jak Turcy zdobędą tytuł mistrzów (co oczywiście się nie zdarzy, bo Holendrzy ich rozniosą, jeśli w ogóle Turcy wejdą do finału), to się chyba zapłaczę...Według Ciebie Turcy nie zasługują na mistrzostwo? Po takich meczach?! ![]()
The only thing I knew how to do
Was to keep on keepin' on Like a bird that flew
06-21-2008, 02:24 PM
Mam bliska kolezanke turczynke,ale ona teraz siedzi w Niemczech u ciotki,-co za paradoks
![]() A dzis siadam przed tv,zakladam moja pomaranczowa koszulke z napisem z przodu HUP ,a z tylu:"Dat Zeg Ik HUP! i... no zobaczymy,Rosja gra coraz lepiej,ale.. ![]()
06-21-2008, 03:58 PM
jodynka napisał(a):ann, to komu w takim razie będziesz kibicować, kiedy w półfinale znajdą się Włosi z Holendrami?Holendrom. Toć napisałam, że Włosi ostatecznie ![]()
06-21-2008, 09:23 PM
Jak dla mnie - do przewidzenia. A Arszawin przeginał, tak jak cała rosyjska ekipa...
06-21-2008, 09:42 PM
ann napisał(a):Holendrom.;( ja już nie mam dla kogo oglądać tych mistrzostw... :awantura:
06-21-2008, 09:52 PM
jodynka napisał(a):Dobrze teak Holendromann napisał(a):Holendrom.;( ![]() Rosjanie byli po prostu lepsi... Tu nie było Howarda W. ![]() (a ja przymusowo oglądałem, bo mi nie działało wifi pod linuksem i musiałem się podłączyć do netu via kabel :agent: ) Pozdrawiam Z.
[size=85][i]Znaczyło słowo - słowo, sprawa zaś gardłowa
Kończyła się na gardle - które ma się jedno; Wtedy się wie jak życie w pełni posmakować, A ci, w których krew krąży - przed śmiercią nie bledną.[/i][/size] |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|