Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Strona www WSJK
Pozwolę sobie wkleić kilka zdań z samej strony. Debiutujemy wirtualnie, wiele pewnie jeszcze mamy do zrobienia, ale jak na początek - to musi wystarczyć.

Udało nam się wreszcie powołać do życia stronę internetową Wrocławskiego Salonu Jacka Kaczmarskiego. Dzięki wspólnym staraniom mamy wreszcie swoje miejsce w sieci.
Możecie tutaj uzyskać potrzebne informacje, poznać Salonowe plany oraz ludzi z nim związanych, możecie dzielić się wspomnieniami i wrażeniami, zapoznawać się z materiałami dotyczącymi kulturalnego życia Salonu...

Strona jest jeszcze w trakcie budowy – będziemy na bieżąco ją wzbogacać oraz korygować – widoczne dopiero z czasem – niedoskonałości.
Mam nadzieję, że cała społeczność Salonowa, nasi przyjaciele z całej Polski oraz każdy, komu bliska jest twórczość naszego Patrona – wszyscy poczują się tu, jak u siebie.
Wielkie podziękowania dla ReDiego ze ogrom wykonanej pracy.
Zapraszam do częstych odwiedzin!

Adres strony:
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.jkaczmarski.wroclaw.pl">www.jkaczmarski.wroclaw.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Mógłby się jeszcze ReDi ujawnić, coby dostał swoje zasłużonoe pifka Smile
Moim zdaniem strona jest ewidentnie potrzebna i ciesze sie, że wreszcie działa. Mam tylko nadziejęm, że przez to nie znikną informacje na forum.
"Gdy czasem ogarnia cię uczucie dziwnego przygnębienia - nie przejmuj się. Pewnie jesteś głodny."
Odpowiedz
fajnie, że strona powstała w końcu!

Kolorystyka bardzo mi się podoba, pomysł też.
Trochę mi nie współgra z całością ta głowa Kaczmara. Jakby za duża, albo nie wiem co.
Ale może się przyzwyczaję Smile
W każdym razie - piwko za www! Smile
Odpowiedz
Torrentius napisał(a):Mógłby się jeszcze ReDi ujawnić, coby dostał swoje zasłużonoe pifka Smile
Moim zdaniem strona jest ewidentnie potrzebna i ciesze sie, że wreszcie działa. Mam tylko nadziejęm, że przez to nie znikną informacje na forum.
JK napisał(a):Jestem od dziś na odwyku..
Pifka to się Simonowi należą, ja jedynie troszkeczkę pomogłem...
Jodynka napisał(a):Kolorystyka bardzo mi się podoba, pomysł też.
Trochę mi nie współgra z całością ta głowa Kaczmara. Jakby za duża, albo nie wiem co.
Ale może się przyzwyczaję
Grafik ze mnie kiepski, więc tymbardziej miło, że udało mi się stworzyć coś, co choć w części się komuś podoba Smile
Odpowiedz
ReDi napisał(a):Pifka to się Simonowi należą, ja jedynie troszkeczkę pomogłem...
Myślę, że Waszej dwójce 'opifkowanie" nie zaszkodzi Smile (rzekłabym, że "od nadmiaru jeszcze nikt nie umarł", ale nie było by to zbyt celne stwierdzenie)
Niestety mocy stawiania jednej osobie kilku piw nie mam, toteż jedno niech Wam na zdrowie wyjdzie!
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Przydałoby się zdjęcia jakoś opisać albo chociaż napisać, kto kiedy występował Wink
Odpowiedz
ann napisał(a):Przydałoby się zdjęcia jakoś opisać albo chociaż napisać, kto kiedy występował Wink
Spokojnie! Wszak czytasz, że to dopiero początki! Smile
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Gratuluje strony! Podoba mi sie. Ciesze sie, ze w 'moim' Wrocławiu dzieją sie fajne rzeczy. Dzięki Simon, dzięki ReDi !

ela Smile
'Niegodne nas – za sprawy błahe
(Drobnych utrapień lichy towar)
Płacić rozpaczą, gniewem, strachem,
Zużywać w kłótniach cenne słowa'
Odpowiedz