Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
9 czerwca Warszawa
Serdecznie zapraszamy na nasz koncert, który odbędzie się w poniedziałek 9go czerwca o godz. 19tej, w Domu Kultury Śródmieście "Smolna' przy ul.Smolnej 9. Wejście od Al.Jerozolimskich vis a vis Muzeum Narodowego.
W repertuarze utwory Jacka Kaczmarskiego, ale także do wierszy K.M.Sieniawskiego i Zbigniewa Herberta.

Występują:

Łukasz Jęcek
Michał Mańka
Kuba Mędrzycki

Wstęp(niestety płatny) - 10 zł.
Odpowiedz
Great! - kak gawariat francuzy Wink
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
Dodane do imprez Smile)
Odpowiedz
Kuba Mędrzycki napisał(a):Serdecznie zapraszamy na nasz koncert,
Wspaniała wiadomość! Smile
"Na ludzką pamięć nie można liczyć. Niestety, również na niepamięć."
Odpowiedz
Szkoda, że nie odrobine wczesniej Sad( Wybieramy sie z Kłapo do Warszawy prawdopodobnie 1 czerwca na "Proces".

Nawiasem- chętnie wybierzemy się w tym terminie na piwo z forumowymi Warszawiakami, jezeli ktoś byłyby zainteresowany. Smile

Pozdrawiam. *-`-
"Umysł mam twardy jak łokcie
Więc mnie za to nie kopcie
Że rewolucja dla mnie to czerwone paznokcie"
Odpowiedz
scarlett napisał(a):Szkoda, że nie odrobine wczesniej Sad( Wybieramy sie z Kłapo do Warszawy prawdopodobnie 1 czerwca na "Proces".

Nawiasem- chętnie wybierzemy się w tym terminie na piwo z forumowymi Warszawiakami, jezeli ktoś byłyby zainteresowany. Smile

Pozdrawiam. *-`-
Pewnie jakoś damy rade Wink
Odpowiedz
scarlett napisał(a):chętnie wybierzemy się w tym terminie na piwo
na piwo?? Sad tylko
Odpowiedz
Kurde - może zostaniemy w Warszawie jednak do 9.06, i tak mam wakacje Smile) (o ile praca mnie nie "zaskoczy"). W każdym razie nad tą opcją warto się porządnie zastanowić!
OLI napisał(a):na piwo?? Sad tylko
Kawę, herbatę i inne "trunki" zdarza nam się pijać również Wink czasem nawet coś zjemy!
"Pochlebcy nie najszczytniejszych gustów - starzy kuglarze."
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
kłapo napisał(a):Kurde - może zostaniemy w Warszawie jednak do 9.06, i tak mam wakacje Smile) (o ile praca mnie nie "zaskoczy"). W każdym razie nad tą opcją warto się porządnie zastanowić!
I to jest bardzo słuszna koncepcja!
Odpowiedz
Pewnie, że słuszna...z mojej strony jednak nie wykonalna. Sad( W razie czego, Kłapo będzie mnie godnie reprezentować. Smile
Odpowiedz
W sobotę doszliśmy do wniosku, że ten koncert to bardzo dobra koncepcja. Od dłuższego czasu wybierałam się do Krakowa, ale zawsze coś mi stawało na drodze. Teraz Kraków ( i nie tylko Smile ) przyjeżdża do Warszawy. Może jeszcze Wrocław by się zastanowił nad takim rozwiązaniem o Poznaniu nie wspominając. Wink
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Może jeszcze Wrocław by się zastanowił
Wrocław nie musi się zastanawiać nad niczym.
Zarówno Łukasz, jak i Michał kilkakrotnie występowali na scenie WSJK. Smile
Odpowiedz
Oj, Simon uniki robisz. Big Grin Pomyślał byś nad przyjazdem do stolicy razem z Olą, Alą i z kim tam jeszcze występujesz , żeby dać koncert. Mogę Cię zapewnić, że nie tylko ja byłabym zadowolona.
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Oj, Simon uniki robisz. Big Grin
Pewnie, że robię.
Więcej czasu poświęcam ostatnio Salonowi. Smile
Odpowiedz
Ja i Kłapo niestety w pierwszej połowie miesiąca jesteśmy z różnych powodów niedysponowane Sad( Mam nadzieje, że zdążymy to jednak nadrobić choć w części zanim wszyscy, wredoty- przestaniecie koncertować. Co to w ogóle za pomysł, żeby zawieszać działalność na wakacje? :evil:
Odpowiedz
Zawieszenie takie powodowane jest zwykle tym, że zainteresowanie takimi koncertami/imprezami jest mniejsze przy wyjazdach wakacyjnych.
Inaczej: mniej ludzi tam, gdzie się gra, bo są gdzie indziej. Wink Chyba, że są to koncerty w miejscach bardzo wakacyjnych.
"In the city od blinding lights..."

--------------------------
http://www.triadapoetica.art.pl
http://www.gentlemanschoice.pl
http://www.krest.pl
Odpowiedz
scarlett napisał(a):jesteśmy z różnych powodów niedysponowane
Ty unikaj takiego słownictwa, rożne rzeczy przychodzą do głowy Wink Uściślając: brak pieniędzy -> praca.
scarlett napisał(a):Co to w ogóle za pomysł, żeby zawieszać działalność na wakacje?
Niestety - i my mamy prawo do wakacji i artyści Smile) choć nie ukrywam, że to jedyny moment w którym mogę nasz piękny kraj pozwiedzać i posłuchać epigonów z różnych stron Polski Smile
<!-- w --><a class="postlink" href="http://www.flagrantis.pl">www.flagrantis.pl</a><!-- w -->
Odpowiedz
Elessar napisał(a):Zawieszenie takie powodowane jest zwykle tym, że zainteresowanie takimi koncertami/imprezami jest mniejsze przy wyjazdach wakacyjnych.
Inaczej: mniej ludzi tam, gdzie się gra, bo są gdzie indziej. Wink Chyba, że są to koncerty w miejscach bardzo wakacyjnych.
Pomówienia :' Ja jestem bardzo zainteresowana takimi koncertami w wakacje! To nie wystarczy? ;(
Odpowiedz
kłapo napisał(a):
scarlett napisał(a):jesteśmy z różnych powodów niedysponowane
Ty unikaj takiego słownictwa, rożne rzeczy przychodzą do głowy Wink
Za przeproszeniem: wyjęłaś mi to z ust. (fuj!)
[size=85][color=darkgrey][i]Jak jest tylko śmiesznie – może być niewesoło[/i]
Edward Dziewoński[/color][/size]
Odpowiedz
scarlett napisał(a):To nie wystarczy? ;(
Nie. Ale jak przyjadę z Tobą, to na pewno nad tym pomyślą.
Odpowiedz
pkosela napisał(a):Za przeproszeniem: wyjęłaś mi to z ust. (fuj!)

Ojej no. To określenie ma wiele znaczeń. Wink Poza tym dlaczego odrazu "fuj"? :' Naturalna sprawa.

kłapo napisał(a):Nie. Ale jak przyjadę z Tobą, to na pewno nad tym pomyślą.

Prywatny koncert? Smile)
Odpowiedz
Kończcie ten OT :evil:
Odpowiedz
tmach napisał(a):Teraz Kraków ( i nie tylko Smile ) przyjeżdża do Warszawy. Może jeszcze Wrocław by się zastanowił nad takim rozwiązaniem o Poznaniu nie wspominając. Wink
Cieszę się z przyjazdu Krakowa i zdecydowanie się zgadzam z Teresą co do Wrocławia i Poznania! Big Grin
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Cieszę się z przyjazdu Krakowa
A gdzie jest napisane, że Kraków przyjeżdża ? :o
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
Zbrozło napisał(a):A gdzie jest napisane, że Kraków przyjeżdża ?
Zwłaszcza, że Michał z Bielska a Łukasz ze Skarżyska. :rotfl:
Odpowiedz
Simon napisał(a):Zwłaszcza, że Michał z Bielska a Łukasz ze Skarżyska. :rotfl:

Fakt, ale najczęściej można ich usłyszeć w Krakowie! Wink Zresztą - nieważne skąd, grunt, że przyjadą! Smile
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Zresztą - nieważne skąd,
A później mówią, że Kraków się lubi z Warszawą Wink
[size=85]My chcemy Boga w rodzin kole,
W troskach rodziców, dziatek snach.
My chcemy Boga w książce, w szkole,
W godzinach wytchnień, w pracy dniach.
[/size]
[b]"Poza Kościołem NIE MA zbawienia"[/b]
Odpowiedz
gosiafar napisał(a):Fakt, ale najczęściej można ich usłyszeć w Krakowie!
Jest wielce prawdopodobne, że od jesieni jeszcze częściej, no i przede wszystkim regularniej. Smile
Odpowiedz
A propos jesieni, mam nadzieję, że pamiętasz Kuba naszą rozmowę. Że nie tylko Łukasz i Michał. Smile
Plus Leonardo i Mach
Odpowiedz
tmach napisał(a):Że nie tylko Łukasz i Michał. Smile
No nie tylko - jeszcze ja. Big Grin
Odpowiedz